Eerste contact met Patrick was al zeer prettig. Zeer professioneel en duidelijk alles uitgelegd. Na een proefrit en de beoordeling van onze auto om in te ruilen tot een mooie overeenkomst gekomen.... Leggi di più

Jaarlijkse onderhoudsbeurt plus APK redelijk goed verzorgd. Wel jammer dat de dienst auto ophalen en terugbrengen er niet meer is, maar met de leen elektrische fiets ging het ook prima. Er was nog ee... Leggi di più
De garage heeft meer klandizie dan ze aankunnen. Tijdens de beurt zou de navigatie geüpdatet worden, bij afhaal auto was dat niet goed gegaan, moeten maar een keer een nieuwe afspraak maken was het n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn auto is hier al 13 jaar in onderhoud. De service is altijd goed, de medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, maar na twee dure reparaties achter elkaar hebben ze toch nog een tandje bij... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Opel
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Opel
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/opel

Profiteer nu van topdeals!
Nieuwe auto
De verkoper nam ruimschoots de tijd om alles duidelijk uit te leggen.
De auto is keurig netjes opgeleverd.
Ik zou tijdens de reparatie wachten…
Ik zou tijdens de reparatie wachten maar het duurde wat langer. Ze hebben mij netjes thuis gebracht en weer opgehaald. Ze zijn altijd vriendelijk en ze leggen alles netjes uit.
Apk afgewerkt
Apk afgewerkt. Alleen gevraagd of ze de ruitenwisser bij moesten vullen gezegd dat dit niet hoefde. toch 3 liter op de bon. Uiteindelijk ook een proefrit op de bon. Die is er niet geweest want ik kan zien hoe ver mijn bus gereden heeft die dag. Heel jammer was opzoek naar een eerlijke garage. Dus nu opzoek naar een andere plek voor onderhoud
Wat een top ervaring bij Van Mossel
Wat een top ervaring bij Van Mossel! Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van mijn nieuwe leaseauto ben ik ontzettend goed geholpen. Vooral Tessa verdient een grote pluim. Ze is vriendelijk, professioneel en denkt echt met je mee. Geen vraag was te veel en alles werd duidelijk en snel geregeld.
De communicatie verliep soepel en transparant, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Tessa gaf eerlijk advies en zorgde ervoor dat ik met een goed gevoel de juiste keuze kon maken. De aflevering van de auto was ook perfect geregeld, echt een feestje!
Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leaseauto en goede service. Bedankt Tessa en Van Mossel voor deze fijne ervaring!
Werd er heel goed geholpen goed…
Werd er heel goed geholpen goed geadviseerd en nemen de tijd voor je . Top🙂
Geweldige service
Geweldige service, aan alle wensen voldaan. Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.
Ben uitermate tevreden over het onderhoud!
geen wachttijden direct…
geen wachttijden direct geholpen,proefrit geen probleem auto word direkt uit de showroom gereden.
koop geregeld in een paar dagen.
TOP
Slechte service bij aflevering en de nazorg.
Tijdens de aflevering was de besproken punt niet verholpen.
In totaal 3 uur moeten wachten voordat het uiteindelijk was verholpen.
Nadat we naar de auto liepen OPEL ASTRA P-797-GG viel het mij op dat de remlichten branden terwijl de auto geparkeerd en afgesloten was.
Hiervan melding gedaan bij de verkoper die er direct mee naar de werkplaats ging.
Deze hebben het probleem bekeken maar konden het niet direct oplossen zodat wij het advies kregen om tijdelijk na het afremmen het rempedaal nogmaals vlug intrappen en direct los laten dan branden de lichten niet meer.
Nadat de verkoper de auto hefft afgetankt zijn wij 4 uur later met en rot gevoel weggegaan.
Er zou een dag later contact worden opgenomen voor een afspraak om het probleem op te lossen.
Helaas heb ik zelf drie keer moeten bellen voordat er een reactie kwam vanuit breda.
Ze hadden de eerste twee weken geen tijd en dat was het.
Ik ben daarna naar van Mossel in Middelharnis gereden deze hebben mij direct geholpen met een tijdelijke oplossing en direct een afspraak gemaakt voor de reperatie van het probleem.
Medewerkers erg vriendelijk
Medewerkers erg vriendelijk. En veel waardering voor chauffeurs die de auto komen halen en terugbrengen. Hartelijk dank. Mevr. Bernasco-Hoekwater.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Top service en fijne ervaring!
Sinds kort hebben wij een andere auto en we zijn echt super netjes en vriendelijk geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we voelden ons direct op ons gemak. Zeker een aanrader!
Zeer vriendelijk en goede hulp
Prima planning en uitvoering van de…
Prima planning en uitvoering van de werkzaamheden met daarbij aangeboden een elektrische leenfiets.
Uitstekende dienstverlening.
Uitstekende ontvangst, goede koffie en snelle dienstverlening.
Onderhoudsbeurt is goed gedaan maar heb…
Onderhoudsbeurt is goed gedaan maar heb ook trekhaak laten monteren en ben 3x terug gemoeten omdat kofferbak niet goed dicht ging, en nog niet helemaal 100% in orde.
Zeggen ze nog doodleuk dat het niet aan hun ligt.
fijn bedrijf wordt altijd goed geholpen
Bizar klantonvriendelijk
Ik kwam voor een specifieke auto naar de showroom welke zojuist online was geplaatst. Bij binnenkomst werden we niet begroet door verkopers, er werd wel oogcontact gemaakt door een verkoper achter zijn pc. Na vijf minuten zelf contact gezocht met deze verkoper was deze amper tot niet geïnteresseerd om ons te woord te staan. De auto waar ik voor kwam stond nog achter en bezichtiging was nog niet mogelijk was de boodschap. Een dag later staat deze als gereserveerd op de website terwijl ik over enkele dagen pas zou kunnen komen kijken. Slechte service en bizar klantonvriendelijk.
Zeer tevreden over de verkoop was alles…
Zeer tevreden over de verkoop was alles goed geregeld kon zo de auto op mijn naam gezet worden.heel blij met mijn Opel Corsa👍
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.