Banner for Van Mossel Opel - Terneuzen

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Handelspoort 8, 4538 BN Terneuzen, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig vriendelijke mensen. En als er om wat voor reden dan ook iets mis gaat met een afspraak gemaakt via de website van Van Mossel zorgen ze ervoor dat je alsnog zo snel mogelijk geholpen wordt.

Valutata 2 stelle su 5

Op maandag bevestigde afspraak voor apk en beurt. Eind van de dag geen bericht en vestiging telefonisch onbereikbaar. Dinsdag geen bericht en onbereikbaar. Pas op woensdag werden werkzaamheden uitgevo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag onze nieuwe Opel opgehaald. Super vriendelijke verkoper Jeffry heeft ons een mooie deal en mooie overname gegeven. Toppers daar. Niet opdringerig en toch heel behulpzaam zoals het hoort.

L'azienda ha risposto

Informazioni su Van Mossel Opel - Terneuzen

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Handelspoort 8, 4538 BN, Terneuzen, Nederland, Paesi Bassi

• 0115 613 553
Promotion box for Van Mossel Opel - Terneuzen

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Bij Van Moissel Terneuzen super…

Bij Van Moissel Terneuzen super geholpen door Jeffrey! Hij nam de tijd, dacht goed mee en wist ook nog een mooie prijs te geven voor mijn auto – veel beter dan ik had verwacht. Eerlijke service, prettig contact en vooral een fijne gesprekspartner met goede humor (dat waardeer ik echt).
Een topverkoper die weet wat hij doet. Aanrader!

1 maggio 2026

Geweldig vriendelijke mensen

30 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk en open zaken gedaan…

Zeer vriendelijk en open zaken gedaan met Jeffrey. Eerlijk duurt het langst , hulde daarvoor ! Bij de aflevering ruim de tijd genomen voor een uitvoerige uitleg. Al met al een aangename manier om een auto in te ruilen en aan te schaffen.

13 aprile 2026

Bedankt voor de mooie review, Alex! Veel plezier met de Grandland

Opel Corsa

Vandaag onze nieuwe Opel opgehaald.

11 aprile 2026

Mooie nieuwe auto

Bijzonder vriendelijke verkoper. Heldere uitleg van de nieuwe auto, alle tijd daarvoor. Goed mee te onderhandelen over de prijs.
Prima auto en keurig afgeleverd.

27 marzo 2026

Valutata 1 stelle su 5

Factuur voor herstelling terwijl er garantie werd afgesproken

Vorig jaar een Opel corsa GS line gekocht in Terneuzen. In eerste instantie is dit een zeer goede wagen. Distributieriem werd al vervangen voor verkoop (wat vreemd is, gezien hij toen maar 54.000 km had). De opel corsa lijn van 2021 blijkt veel problemen te hebben met de motor en veel garages verkopen hem daarom niet!
Na mijn keuring (nog geen jaar later en tijdens garantieperiode), was er al sprake van teveel slijtage op de remmen vooraan. Naar mijn gevoel was dit duidelijk al aanwezig bij verkoop. Ik ging naar Opel Terneuzen om dit te bespreken, de wagen werd bekeken (stond op de parking, ze kregen de sleutel) en na overleg werd beslist dit binnen garantie te vervangen. 1 maand later ontvang ik TOCH een gepeperde factuur van bijna 600 euro!!! Terwijl ik dit nooit had laten herstellen aan dit tarief indien ik had geweten dat dit niet onder de garantie viel. Komen hun beloftes niet na en verkopen wagens waarvan er gekende problemen zijn zonder dit te bespreken met de klant.

Aanvulling April 2026: 4 maanden later (eindelijk) een akkoord om de factuur naar 150 euro te brengen (bedrag van de stukken), mits verwijdering of aanpassing van deze review... Ik ben blij dat de situatie eindelijk afgewikkeld is.

22 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb goede ervaringen met van Mossel…

Ik heb goede ervaringen met van Mossel Opel Terneuzen. De verkoper nam de tijd voor ons en gaf duidelijk alle informatie. De service en klantvriendelijkheid is echt top!!

22 novembre 2025

Duidelijk en behulpzaam

Duidelijk en behulpzaam. De onverwachte technische vragen werden duidelijk en correct beantwoord.

23 ottobre 2025

Risposta di Van Mossel Opel - Terneuzen

Bedankt Bert, voor de mooie review!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più