Bovy heeft ons super geholpen tijdens het verkooptraject. Helaas vandaag nog bij de werkplaats geweest voor een lekke band, en werd wederom fantastisch geholpen en de band is meteen gerepareerd. Ser... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nadat mijn auto kia Picanto totall los was verklaard gingen wij op zoek naar een auto die ook niet zo groot was. Bij onze zoektocht zagen wij een auto Ford Fiesta bij van mossel toen wij daar waren... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Opel
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Opel - Middelharnis
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
De Hofjes 42, 3241 ML, Middelharnis, Nederland, Paesi Bassi
- 088 001 4710

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Van Mossel Opel - Middelharnis
goede voorlichting ivm onderhoud en…
goede voorlichting ivm onderhoud en keuring en terugroepactie.

Topservice
Bovy heeft ons super geholpen tijdens het verkooptraject.
Helaas vandaag nog bij de werkplaats geweest voor een lekke band, en werd wederom fantastisch geholpen en de band is meteen gerepareerd. Service met een hoofdletter

Risposta di Van Mossel Opel - Middelharnis
We zijn heel goed geholpen en er werd…
We zijn heel goed geholpen en er werd echt tijd voor ons genomen, we zijn tevreden klanten

Risposta di Van Mossel Opel - Middelharnis
Al jaren vaste klant naar tevredenheid…
Al jaren vaste klant naar tevredenheid zeer goede service en vriendelijk personeel
goed behandeld
Fijne garage met prettig personeel
We waren op zoek naar een andere auto en kwamen voor een occasion bij Van Mossel in Middelharnis terecht. We werden gelijk prettig ontvangen door Bovey Verhoeff. Na een proefrit waren we heel enthousiast. Omdat we voor onze auto ook nog een mooie prijs kregen, waren we er snel samen uit. Inmiddels hebben we de auto opgehaald en zijn we met een heel goed gevoel over deze garage naar huis gereden.
verkoop opel Crossland ging goed, service niet
De aanschaf van opel Crossland ging prima. Goed geholpen en veel plezier van de auto. Alleen na 1 jaar daarna moest deze gekeurd worden en bleken remmen aan te lopen die niet versleten zijn van mijn 15.000 km gereden te hebben. Dus hadden ze bij de verkoop moeten vermelden. De kosten waren hiervoor incl apk en kleine beurt slechts 2600.00..daar kan een gemiddelde autogarage 3 auto's van repareren. Teleurstellend dit.
1e autootje voor mijn dochter
Begin februari voor mijn dochter haar 1e autootje gekocht een Toyota Aygo van 2015. Hierbij zijn we vriendelijk en goed geholpen door Jochum Planting. Er zaten wel wat krasjes en kleine deukjes op de auto en ook het 3e remlicht en het elektrische raam van de bestuurder werkte niet, maar alles zou netjes worden opgelost. Bij de ophaling had de auto een grote beurt gehad, waarbij er zelfs 4 nieuwe banden op waren gedaan. Helaas waren niet alle krasjes en deukjes weggewerkt, waardoor we nogmaals vanuit Zeeuws Vlaanderen hiervoor naar Middelharnis moesten gaan. Wel kregen we een leenauto mee, wat weer top geregeld was. Toen we hem ophalen was helaas nog niet alles weggewerkt en omdat we niet nog eens vanuit Zeeuws Vlaanderen wilde rijden is dit vervolgens door van Mossel Schadebedrijf in Middelburg alsnog allemaal opgelost.
Afspraken
Goede verkopers. Doen hun best en nemen de tijd. Ze plannen hun eigen afspraken strak in waardoor de afspraken vaak uitlopen. Dat is erg jammer. Je krijgt dan wel wat te drinken aangeboden maar we hebben 1x toe ruim een half uur moeten wachten en daarna zelfs ruim driekwartier...
Dure reparatie ivm waarde auto zonder overleg over deze kosten
Ten opzichte van de waarde van de auto was het een dure aangelegenheid. Het valt op dat de reparaties almaar duurder worden. Dit wisten we echter pas na ontvangst van de reminder. Een eerste nota hadden wij nooit ontvangen. Het is altijd uitermate onvriendelijk een aanmaning te krijgen als de nota niet ontvangen (en niet verstuurd?) is. Als je daar op gewezen wordt ligt het ook in de rede daar verontschuldigingen voor te maken.
Ik heb hier een Fiat 500 gekocht en ben…
Ik heb hier een Fiat 500 gekocht en ben ontzettend fijn geholpen. Het personeel was vriendelijk, nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht goed met mij mee. De service was professioneel en betrouwbaar, waardoor ik met een goed gevoel mijn auto heb gekocht. Zeker een aanrader!
Gastvrij en fair
Gastvrij ontvangen een een goed bod voor mijn auto gekregen. Was prettige ervaring
Jammer dat ze overal geld voor willen hebben
Vindt het jammer dat ik achteraf nog een rekening krijg van het gebruik van de leen auto
Direct geholpen aan een nieuwe accu
Direct geholpen aan een nieuwe accu
Met vriendelijke personeel
professioneel adhoc geholpen :-)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.