Ik kom er al jaren en ik word al die jaren goed ontvangen, duidelijk op de hoogte gesteld wat er aan de hand is met mijn auto en wat de opties zijn om het probleem van de auto op te lossen. De service... Leggi di più

Vandaag hebben wij onze nieuwe opel mokka electrisch opgehaald in Roosendaal. Wij zijn zeer tevreden over het inruil/aankoop en afleverings traject. Ook een dikke pluim voor onze verkoopadviseu... Leggi di più
Ik heb op 19-8-2026 gebeld om een afspraak te maken voor de 1ste servicebeurt van mijn Opel Vivaro. Heb eerst 10 min aan de telefoon gehangen om iemand van de klantenservice te krijgen, deze heeft... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zijn ontzettend goed geholpen door Patrick C, met de aankoop van onze Fiat 500, waar we super blij mee zijn! De service was erg goed. Achteraf was er een klein probleempje ontstaan, maar die is dir... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Opel
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Opel
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/opel

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Wat er veel beter kan is…Wat er veel beter kan is klantencontact, het is zeer moeilijk iemand rechtstreeks te bereiken om een afspraak te maken buiten regulier onderhoud om b.v. bij een storing of lek
Wat er veel beter kan is klantencontact, het is zeer moeilijk iemand rechtstreeks te bereiken om een afspraak te maken buiten regulier onderhoud om b.v. bij een storing of lekke band, en om een vraag te stellen over meldingen op het dashboard of wat dan ook wat met onderhoud te maken heeft.

Risposta di Van Mossel Opel
Na een nare ervaring bij een ander
Na een nare ervaring bij een ander , hier goed geholpen

Risposta di Van Mossel Opel
We zijn op een vriendelijke en keurige…
We zijn op een vriendelijke en keurige wijze ontvangen door de verkoper. Duidelijke en open informatie over zowel de koop als de inruil van onze auto.
Hele positieve ervaring.

Heel vriendelijk geholpen
Heel vriendelijk geholpen.
Alles is precies verlopen zoals beloofd is.
Geplaatst door José Gabriëls

Risposta di Van Mossel Opel
Waardeloze service, na drie nieuwe auto's te hebben gekochte.
Nu echt tevreden zijn we niet, onze auto moest een kleine beurt hebben en we hadden gevraagd onze navigatie te updaten, dit werd netjes genoteerd, maar bij het ophalen van de auto zei die zelfde man dat het systeem niet geüpdatet was, maar dat we dit zelf makkelijk kunnen doen,
Nou vraag ik je, voor mensen van bijna 80 jaar gaat dit echt niet lukken.
Waar blijft de service waar jullie zo prat opgaan? Waardeloos.

Ik kwam zonder afspraak
Ik kwam zonder afspraak, zou de volgende dag met vakantie gaan, en ik ben echt super fijn te woord gestaan en geholpen!

Topservice
Bovy heeft ons super geholpen tijdens het verkooptraject.
Helaas vandaag nog bij de werkplaats geweest voor een lekke band, en werd wederom fantastisch geholpen en de band is meteen gerepareerd. Service met een hoofdletter

Risposta di Van Mossel Opel
We zijn heel goed geholpen en er werd…
We zijn heel goed geholpen en er werd echt tijd voor ons genomen, we zijn tevreden klanten

Risposta di Van Mossel Opel
Als oud Opel dealer is het kort en…
Als oud Opel dealer is het kort en zeer correct verlopen
De aflevering laat wat mij betreft wat te wensen over
wat de techniek betreft deuren kraken Velgen zien er niet uit Navigatie werkt niet goed geeft alleen het gesprek aan vanuit Den Bosch maar beeld blijft staan op Den Bosch Geen antenne te vinden (Ik kan hem niet vinden)
De boekjes waren uit Duitsland kan mijn telefoon niet instellen. Ik heb gebeld en heb nu de NL boekjes.
Maar oke we zien het wel
ik ben wel bang dat de achter ruit gaat lekken
ik hou het wel even in de gaten
Den Haag ..... Den Bosch is niet naast de deur

Risposta di Van Mossel Opel
Opel service sterk achteruit sinds Opel onder de v Mossel groep valt
Geen prijsopgave vooraf. Werkzaamheden duurde veel langer dan gepland. Daar moest ik zelf achterkomen. Geen communicatie vanuit v Mossel. Bandenwissel moest ik zelf de bandenspanning resetten. Ik kreeg een leenauto mee en er werd aangegeven op kosten van v Mossel ivm onnodig lange werkzaamheden. En vervolgens kreeg ik een factuur. De onpersoonlijkheid is er af sinds Opel onder de v Mossel groep valt. En dat is heel jammer
Vakkundige reparatie
Auto ( Opel Astra) naar garage gebracht door ANWB. Vakkundig gerepareerd en uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door zeer capabele monteur. Aanrader!

Risposta di Van Mossel Opel
Wilden een reparatie uitvoeren die na…
Wilden een reparatie uitvoeren die na second opinion absoluut niet nodig was. Toen wij geen akkoord gaven lieten ze ons nog extra lang wachten voordat de rekening van de uitgevoerde beurt werd gegeven. De auto was al een half uur klaar bevestigden de mensen van de werkplaats. Vandaar een slechte beoordeling. Worden niet graag in de maling genomen.
Al jaren vaste klant naar tevredenheid…
Al jaren vaste klant naar tevredenheid zeer goede service en vriendelijk personeel

Risposta di Van Mossel Opel
Na ik pech had konden ze gelijk maken…
Na ik pech had konden ze gelijk maken na 2 dagen had ik me auto weer terug en waren super vriendelijk.