Banner for Van Mossel Opel

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bovy heeft ons super geholpen tijdens het verkooptraject. Helaas vandaag nog bij de werkplaats geweest voor een lekke band, en werd wederom fantastisch geholpen en de band is meteen gerepareerd. Ser... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een zeer positieve Opelervaring erbij! Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel! Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor. De auto werd keu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We waren op zoek naar een andere auto en kwamen voor een occasion bij Van Mossel in Middelharnis terecht. We werden gelijk prettig ontvangen door Bovey Verhoeff. Na een proefrit waren we heel enthousi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Opel

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Opel

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Ik ben reeds 40+ jaar klant bij Opel

Ik ben reeds 40+ jaar klant bij Opel
Ik merk dat de laatste jaren door de vele personeels wisselingen de kwaliteit erg achteruit is gegaan
Mijn Opel Mokka is nu 9 jaar en ben toe aan een nieuwe auto
Ik vrees dat deze niet bij een van Mossel filiaal zal worden aangeschaft ivm de dalende service en kwaliteit.
Ik hoop wel dat voor de toekomst er hard gewerkt gaat worden aan verbeteringen
Vriendelijke groeten
E. Van Wanrooij

20 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Opel

Dank voor de review en kritische noot Eddie. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We gaan deze review dan ook delen met onze directie in Breda en nemen vervolgens z.s.m. telefonisch contact met u op.

Excuses voor deze ervaring.

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne ervaring met de koop van een jonge occasion

Ter volledigheid ging het hier om een Ford (ook Van Mossel), die toevallig onder het Opel-label van Van Mossel was ingekocht. Wij zijn dus geholpen in het Ford gedeelte van Van Mossel in Breda. En dat beviel uitstekend.

Zelf komen we niet uit de buurt van Breda, maar het verschil in houding en cultuur tussen Brabant en zeg het meer centrale Nederland was denk ik de grootste reden waarom we hier zijn uitgekomen en uiteindelijk ook onze auto hier hebben gekocht. Super vriendelijke, maar toch professionele communicatie. Zelfs een videocall om de auto van afstand te bekijken was geen probleem. Daarnaast, omdat wijzelf niet om de hoek wonen, wilden wij de auto ook gelijk meenemen. De uitdaging: de auto moest nog een beurt en professionele poetsbeurt krijgen. We hadden om 14.30 uur een akkoord over de prijs en toen we om 18.30 uur op de stoep stonden, stond onze nieuwe auto al glimmend, met een mooie strik, klaar in de showroom.

Na een korte proefrit nog een klein dingetje gevonden, want de airco werd niet goed koud. Dat werd gelijk in orde gemaakt en tegen 20.00 uur, vlak voor sluitingstijd op deze koopavond, reden we met onze nieuwe Ford weer richting huis.

Al met al een super fijne ervaring en daar moet bij gezegd worden dat Luna een superfijne verkoopster is. Iemand die weet waar ze het over heeft, gewoon auto’s wil verkopen én oprecht blij is voor de nieuwe eigenaar zodra deze met een nieuwe bolide het terrein af rijdt.

17 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review Dionne en Jerry. Veel rijplezier en veilige kilometers met jullie nieuwe auto toegewenst.

Valutata 3 stelle su 5

Wat er veel beter kan is…Wat er veel beter kan is klantencontact, het is zeer moeilijk iemand rechtstreeks te bereiken om een afspraak te maken buiten regulier onderhoud om b.v. bij een storing of lek

Wat er veel beter kan is klantencontact, het is zeer moeilijk iemand rechtstreeks te bereiken om een afspraak te maken buiten regulier onderhoud om b.v. bij een storing of lekke band, en om een vraag te stellen over meldingen op het dashboard of wat dan ook wat met onderhoud te maken heeft.

18 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Opel

Dank voor de review en kritische noot William. Vervelend om te vernemen dat het klantencontact niet naar tevredenheid is verlopen. We nemen dit mee in de evaluatie ter verbetering. Excuses voor het ongemak.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn op een vriendelijke en keurige…

We zijn op een vriendelijke en keurige wijze ontvangen door de verkoper. Duidelijke en open informatie over zowel de koop als de inruil van onze auto.
Hele positieve ervaring.

14 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Opel

Dank voor het delen van deze ervaring. Fijn om te vernemen. Graag tot een volgend bezoek.

Heel vriendelijk geholpen

Heel vriendelijk geholpen.
Alles is precies verlopen zoals beloofd is.
Geplaatst door José Gabriëls

9 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Opel

Dank voor de mooie beoordeling Rini. Graag tot een volgend bezoek. Team Van Mossel Oosterhout.

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze service, na drie nieuwe auto's te hebben gekochte.

Nu echt tevreden zijn we niet, onze auto moest een kleine beurt hebben en we hadden gevraagd onze navigatie te updaten, dit werd netjes genoteerd, maar bij het ophalen van de auto zei die zelfde man dat het systeem niet geüpdatet was, maar dat we dit zelf makkelijk kunnen doen,
Nou vraag ik je, voor mensen van bijna 80 jaar gaat dit echt niet lukken.
Waar blijft de service waar jullie zo prat opgaan? Waardeloos.

15 maggio 2026

Geachte heer Van Beers.

Spijtig te moeten vernemen dat het onderhoud niet naar tevredenheid is uitgevoerd. Ik ga deze melding delen met de betreffende locatie en we gaan vervolgens contact met u opnemen.

Ik kwam zonder afspraak

Ik kwam zonder afspraak, zou de volgende dag met vakantie gaan, en ik ben echt super fijn te woord gestaan en geholpen!

15 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review en fijn om te vernemen dat u naar tevredenheid bent geholpen. Graag tot een volgend bezoek.

Topservice

Bovy heeft ons super geholpen tijdens het verkooptraject.
Helaas vandaag nog bij de werkplaats geweest voor een lekke band, en werd wederom fantastisch geholpen en de band is meteen gerepareerd. Service met een hoofdletter

12 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review Jeroen. Graag tot een volgend bezoek in Middelharnis.

Valutata 5 stelle su 5

Als oud Opel dealer is het kort en…

Als oud Opel dealer is het kort en zeer correct verlopen
De aflevering laat wat mij betreft wat te wensen over
wat de techniek betreft deuren kraken Velgen zien er niet uit Navigatie werkt niet goed geeft alleen het gesprek aan vanuit Den Bosch maar beeld blijft staan op Den Bosch Geen antenne te vinden (Ik kan hem niet vinden)
De boekjes waren uit Duitsland kan mijn telefoon niet instellen. Ik heb gebeld en heb nu de NL boekjes.
Maar oke we zien het wel
ik ben wel bang dat de achter ruit gaat lekken
ik hou het wel even in de gaten
Den Haag ..... Den Bosch is niet naast de deur

Risposta di Van Mossel Opel

We waarderen uw feedback en nemen uw opmerkingen over de aflevering serieus. Het spijt ons te horen dat de deuren kraken, de velgen niet naar wens zijn, de navigatie niet goed werkt en de antenne ontbreekt. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Apk keurring

Op de afgesproken datum en tijdstip weer snel en vakkundig geholpen met de apk keuring van mijn opel GT en dat voor de prijs van als lid van de van Mossel pas en my opel pas voor 49 euro inclusief. Bedankt wederom. Gr. Johan

Risposta di Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review Johan. Veel rijplezier met je Opel GT en graag tot een volgend bezoek.

Valutata 2 stelle su 5

Opel service sterk achteruit sinds Opel onder de v Mossel groep valt

Geen prijsopgave vooraf. Werkzaamheden duurde veel langer dan gepland. Daar moest ik zelf achterkomen. Geen communicatie vanuit v Mossel. Bandenwissel moest ik zelf de bandenspanning resetten. Ik kreeg een leenauto mee en er werd aangegeven op kosten van v Mossel ivm onnodig lange werkzaamheden. En vervolgens kreeg ik een factuur. De onpersoonlijkheid is er af sinds Opel onder de v Mossel groep valt. En dat is heel jammer

10 giugno 2026

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più