Zeer aardige en leuke verkoper Johan Jansen verstand van zaken legt alles goed uit vragen worden keurig beantwoord Zeer tevreden met de inruil van mijn bus en personen wagen en zeer zeker tevreden m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag hebben wij onze nieuwe opel mokka electrisch opgehaald in Roosendaal. Wij zijn zeer tevreden over het inruil/aankoop en afleverings traject. Ook een dikke pluim voor onze verkoopadviseu... Leggi di più
Duidelijke uitleg en goede service, vriendelijk personeel dat meedenkt met wat je zoekt. Auto stond snel klaar en onderhandeling voor inruil was mogelijk.
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Opel
- anche in
- Officina di autoriparazioni
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di auto
- Rivenditore di auto usate
- Rivenditore di veicoli a motore
Informazioni su Van Mossel Opel
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/opel

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Slechte after sales
Telefonisch zeer slecht bereikbaar. Wordt telkens door verbonden naar een klantenservice die niets oplost. Op mails krijg je geen antwoord. Bij aflevering auto krijg je sleutels in je hand gedrukt en verder geen uitleg.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Duidelijk, vriendelijk & meedenkend

Risposta di Van Mossel Opel
Erg behulpzaam en deskundig.
Erg behulpzaam en deskundig.
Bv een probleem telefonisch opgelost toen we in het buitenland waren.

Risposta di Van Mossel Opel
Ze houden zich aan de afspraken,en je…
Ze houden zich aan de afspraken,en je wordt netjes geholpen.

Martin
Martin, heeft ons ontzettend goed geholpen. Was eerlijk en geduldig. Had kennis van zaken.
Bij de volgende auto, nemen eerst contact met hem op.

Een klein mankementje
Een klein mankementje. Het kostte één belletje. Kon direct komen. Wat n service..
Klaar terwijl ik koffie dronk

Niet klantgericht meer.
Filiaal slecht bereikbaar, meerdere keren moeten bellen om in contact te komen. Toezeggingen dat je wordt terug gebeld worden niet nagekomen.
Toezeggingen(telefonisch) over correctie van de factuur worden niet nagekomen, ook geen terugkoppeling hierover.
Heel tevreden
Heel tevreden
2 hele vriendelijke Bali medewerkers.
Snelle service en meedenkend . Fijn bedrijf .

Risposta di Van Mossel Opel
Zeer aardige en leuke verkoper Johan…
Zeer tevreden met de inruil van mijn bus en personen wagen en zeer zeker tevreden met de aankoop van een Opel Corsa

Bijna functioneerd alles goed
Bijna functioneerd alles goed . Na herstel van achterdeur buitenkant blijkt de buitenspiegel van de passagiers kant niet automatisch naar binnen te lopen .

Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen, men belt je inderdaad op als de auto klaar is en de auto wordt ook nog door de wasstraat gehaald.

Risposta di Van Mossel Opel
Ik kwam voor alleen een diagnose
Ik kwam voor alleen een diagnose en bij aankomst moest ik tekenen voor een bedrag. Na een volledige dag ben ik niet geïnformeerd over de status van mijn auto. Nadat ik zelf heb gebeld en niemand opnam een bel me terug verzoek achter gelaten. Nog steeds niet terug gebeld. Dag later loop van de ochtend gebeld bleek dat ze een diagnose hadden gedaan en me 1900 euro zou kosten als ik het liet maken. Dat wou ik niet. Bij ophalen van mijn auto krijg ik een rekening die 130% hoger was dan waarvoor ik getekend had! Aangekomen bij me auto lagen nog losse kappen op de stoelen die niet netjes terug gezet waren.

Risposta di Van Mossel Opel
Lekke band en direct geholpen
Lekke band en direct geholpen. Super service en dat op een vrijdagmiddag.