Stap voor stap kreeg ik steeds meer vertrouwen in mijn keuze. Met dank aan Marc de Jong, die een geweldige presentatie verzorgde en een wederzijds voordelige deal tot stand bracht.
Ik kwam zonder afspraak met een dik probleem: motorstoring en gebod om onmiddellijk een garage op te zoeken. Geen klant, want in Frankrijk wonend. Auto werd gescand: AdBlue-sproeier moet vervangen wor... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Peugeot
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Peugeot
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/peugeot

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
geweldige presentatie
Schandalige prijzen!
Mijn peugeot 3008 moest aan de voorzijde nieuwe draagarmen, offerte van Mossel is: €1400,-
Andere garage gebeld en afspraak gemaakt voor €520,-
Ik snap dat een dealer duurder is maar bijna 300% is toch wel schandalig. Ook €96,- euro voor alleen een diagnose...
Zeer teleurstellende ervaring met Van…
Zeer teleurstellende ervaring met Van Mossel Peugeot Zaandam.
Voordat ik mijn Peugeot 308 naar Van Mossel bracht, had de auto geen problemen met starten, rijden of de motor. Het enige probleem was een extreem hoog olieverbruik, een bekend probleem bij de 1.2 PureTech-motor.
Na de diagnose bij Van Mossel ontstonden er plotseling ernstige problemen: het motorstoringslampje ging branden, de motor begon hevig te schudden en er kwam blauwe rook uit de uitlaat.
Ik heb Van Mossel meerdere keren om een duidelijke schriftelijke uitleg gevraagd over wat er tijdens de diagnose is gebeurd, maar ik heb nog steeds geen bevredigend antwoord gekregen. Daarnaast weigert Van Mossel de Stellantis/PureTech-garantieclaim te accepteren.
Ik verwacht van een professionele dealer dat zij verantwoordelijkheid nemen, transparant communiceren en een eerlijke oplossing bieden. Helaas is dat niet mijn ervaring geweest.Mijn auto staat sinds 7 september bij Van Mossel en tot op heden wacht ik nog steeds op een duidelijke schriftelijke uitleg en oplossing.
Prima ervaring.
Werkzaamheden volgens afspraak en op tijd uitgevoerd. Leenfiets stond klaar. Vriendelijke medewerkers.
Professioneel en vakbekwaam.
Persoonlijke service, zorgvuldig en bekwaam uitgevoerd. Professioneel.
Correct maar duur
Defect aan Peugeot werd correct geinspecteerd maar niet gerepareerd omdat de garage die eerdere reparatie deed dit beter zou kunnen doen. Op zich prima advies. Maar de inspectie was te duur, ca. 400 euro zonder reparatie. Ik had een coulantere prijs redelijk gevonden.
Onderhoud was goed uitgevoerd
Onderhoud was goed uitgevoerd, echter de polen van accu waren niet goed vastgezet, waardoor de auto op een gegeven moment stroomloos was Gerepareerd door pechhulp.
Nicole is the best!
I had problems with my tires. Nicole was very helpfull and sorted everything out for me. I am very greatfull for her help!!
Snel en correct tewoord gestaan en…
Snel en correct tewoord gestaan en gedaan wat ze hebben gezegd.
Goede service en vriendelijk
Heel fijn en deskundig geholpen bij de aanschaf van onze Citroën C5 bij de vestiging in Hoorn. Vanaf de proefrit tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht was de service snel en attent. Alles is super netjes verzorgd en de auto werd glanzend afgeleverd!
Veel onnodige kosten
Auto weggebracht voor een defecte koppakking, volgens de garage was dit niet het geval. Na duizenden euro's aan onnodige reparaties, bleek het uiteindelijk toch de koppakking te zijn.
Slecht bereikbaar, alleen via een centraal nummer maar vestiging is niet direct te bellen.
Ontzettend vriendelijk personeel en…
Ontzettend vriendelijk personeel en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes 😀
Jarenlang bij BMW klant geweest
Jarenlang bij BMW klant geweest. Niets op aan te merken. Nu bij Peugeot net zo goed.prima auto gekocht. Fantastisch personeel. Top afwerking. chapeau, om in het Frans te blijven.
Onderhoudwerkzaamheden naar…
Onderhoudwerkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Extra verzoek soepel en snel uitgevoerd.
Vriendelijke en behulpzame (balie)medewerkers.
Vlotte en goede reparatie
Vlotte en goede reparatie, zeer prettige hoofdmonteur met goed advies.
Duidelijke afspraak
Duidelijke afspraak. Werkzaamheden besproken. Deze zijn prima uitgevoerd.
De rekeningrijden werd vooraf meegedeeld en klopte precies.