De kennismaking via telefoon en de proefrit waren prima. Ook de aflevering was volgens afspraak keurig op tijd. Alles was goed geregeld en afspraken zijn afspraken. Ook vriendelijke mensen die eventu... Leggi di più

We zijn nu tweemaal geweest bij van Mossel Purmerend En zijn zeer tevreden. Vriendelijk en kundig personeel De eerste keer waren er wat misverstanden over het monteren van een trekhaak M... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik kwam zonder afspraak met een dik probleem: motorstoring en gebod om onmiddellijk een garage op te zoeken. Geen klant, want in Frankrijk wonend. Auto werd gescand: AdBlue-sproeier moet vervangen wor... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Peugeot
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Peugeot
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/peugeot

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Het contact is correct en prettig
Het contact is correct en prettig. Auto was snel klaar.
Aankoop occasion
Alles was goed geregeld en afspraken zijn afspraken. Ook vriendelijke mensen die eventuele vragen goed kunnen beantwoorden.
2x mijn auto gebracht
2x mijn auto gebracht. 2x 3 dagen geen auto. 2x gebeld voor extra kosten door nieuwe problemen met de auto. Kosten in totaal €2500,00. Onderdelen op internet onder de 100. Van mossel vraagt tussen de 300 en 500 euro per Onderdelen en 190 euro per uur arbeidsloon. Schandalig hoog. Ik kom er niet meer
correct en snel
De afwikkeling is niet goed
De verkoop was perfect. Na drie weken verscheen er een rood driehoekje met een vraagteken in de display.
Servicedesk gebeld en het advies was terug naar Amstelveen. Daar werd de auto uitgelezen en moest ik 66,52 betalen. De conclusie was dat er niks aan de hand was. Maar het rode driehoekje met uitroepteken was nog steeds niet verholpen. Weer gebeld en nu zou het een software update zijn die het rode driehoekje veroorzaakte. Enfin voor de derde keer terug binnen een maand om de software te updaten. Ook heb de kosten van het uitlezen teruggevraagd omdat dat natuurlijk belachelijk is na drie weken een storing. Na twee uur gewacht te hebben in de garage in Amstelveen werd mij verteld dat alles opgelost was. Helaas nog steeds een rode driehoek met uitroepteken op het display.......nog steeds NIET opgelost.!!!
Het was weer sneller geregeld
Het was weer sneller geregeld! De band zit op!
Dank jullie wel!
Super goed geholpen
Super goed geholpen!
Professionele uitstraling en mijn auto was binnen no time gemaakt.
Heel goede service
Heel goede service. Kwam voor kapot lampje en werd meteen geholpen. Binnen een kwartier, onder het genot van een kopje koffie geholpen. En… het was gratis, valt onder de service.
Binnen 3 jaar ging het mechanisme stuk…
Binnen 3 jaar ging het mechanisme stuk van het klepje om de auto te laden. Van Mossel gaf aan dat dit door regen komt en de auto buiten staat tijdens het laden. Als wij een goede recensie schreven dan hoefde we het onderdeel van een kleine 100 euro niet te betalen maar alleen de uurkosten van de monteur welke op 85 euro kwam. Mooi verdienmodelletje en geen enkele service te vinden bij dit bedrijf. Voor ons nooit meer van Mossel en Peugeot.
Blue monday?
Mossel Hillegom.
Weinig tot geen parkeerplaatsen voor de deur. Als je dan binnenkomt en zegt dat je even hebt geparkeerd op een huurauto plaats, krijg je een zeer onvriendelijk antwoord met een diepe zucht dat dat niet de bedoeling is en ze liever hebben dat je hem dan dubbel op de weg parkeert.
Afspraken maken via telefoon en NIET via een app of computer. Worden vragen gesteld wat er moet worden vervangen/gebeuren waar een "leek" geen antwoord op kan geven. Bovendien als je dan vraagt om twee nieuwe achterbanden te plaatsen wordt dit NIET in behandeling genomen want misschien is het niet nodig omdat de klant dat niet kan beoordelen.
Als dan blijkt dat je gelijk had en de twee achterbanden vervangen moeten worden zijn deze niet op voorraad en moet je weer terugkomen. Waarom wordt dat dan gevraagd in de app? Stop daarmee en bel gewoon, dat is pas klantvriendelijk!!!
Telefonische/ communicatie afspraak…
Telefonische/ communicatie afspraak gemaakt en gevraagd of ik er op kon wachten (raamstrip vervangen), bevestigd! echter per email staat vermeld einde dag klaar. weer gebeld: niet doorgegeven als wachtafspraak: afspraak verzet naar later in de middag. Bij balie van dealer, afspraak niet te vinden, echter toch goed geholpen! Al met al goed! Was wel geirriteerd hierdoor, excuses naar medewerker dealer amstelveen
Goede service goed weer door Nicole…
Goede service goed weer door Nicole geholpen
Ik ben bij de aankoop ontzettend netjes…
Ik ben bij de aankoop ontzettend netjes te woord gestaan door Delano en we hebben een mooie deal kunnen sluiten!
Na het ophalen van de auto ontdekte ik een klein deukje in de deur. Ik heb direct gebeld en het werd meteen en netjes opgelost.
Voor mij is de service dan ook echt top! 👌
Bedankt, Delano! 🙌
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Poor service
In a country where most people speak English, this place is an exception. The receptionist ignored my husband for trying to ask something in English. Communication was difficult, the mechanic made poor effort to cooperate on finding the car documents in the glove compartment (had to come in person to pull it out for him), and the cost of service was abominable. The oil looked black right after supposed exchange, the wheel pressure needed adjusting, not the quality of service I would expect from a dealership.

Risposta di Van Mossel Peugeot
Leuke verkoper en een eerlijk verhaal
Prettige garage
Waren wat onvolkomenheden bij de aflevering van de nieuwe auto, maar dat werd wel heel netjes opgelost.
Prettige sfeer, vriendelijke medewerkers.
Heel klantgericht.
Ik kan deze garage aanbevelen.
Onnodig duur