Ik heb onlangs een Citroën C5 Aircross EV gekocht bij Van Mossel Citroën & DS in Purmerend en ben ontzettend goed geholpen door autoverkoper Henk. Vanaf het eerste moment werden we vriendeli... Leggi di più
L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto
Vanmossel Diest deed een ‘gratis’ herstelling aan onze Citroën onder garantie. Bij ophaling moest TOCH betaald moest worden omdat zij zich vergist hadden. €950, terwijl er over de prijs nooit g... Leggi di più
Kleine onderhouds beurt ik heb in Alkmaar gewacht tot de auto klaar was. Ondertussen een kopje koffie en koek erbij genomen en de krant gelezen
Ik ben vriendelijk geholpen, kon makkelijk een afspraak maken. Ik werd tussentijds. Van de servicebeurt. Gebelt en gehoord dat er. Meerwerk te doen was. Prijs opgave gekregen. In de keuzes gekreg... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
De werkzaamheden het groot onderhoud die aan mijn auto uitgevoerd zijn, zijn heel netjes en perfect uitgevoerd.
Kleine onderhouds beurt ik heb in Alkmaar gewacht tot de auto klaar was.
Ondertussen een kopje koffie en koek erbij genomen en de krant gelezen
Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk en gezellig ontvangen.
Henk nam alle tijd voor een duidelijke en uitgebreide uitleg over de auto.
Alles werd zo helder uitgelegd dat zelfs mijn vrouw het meteen begreep.
Ook na de aankoop konden we nog altijd terecht met vragen, wat een erg prettig gevoel geeft.
Zelfs de hulp bij het koppelen van de telefoon aan de carkit was geen enkel probleem.
Kortom, een topgarage met vriendelijk personeel, uitstekende service en echte aandacht voor de klant. Zeker een aanrader!
Peter uit Vlaardingen

Risposta di Van Mossel Citroën & DS
Kwam zonder afspraak voor melding boordcomputer. Snel geholpen door klantenservice en monteur. Bleek toch lekke band te zijn.
Ik ben vriendelijk geholpen, kon makkelijk een afspraak maken.
Ik werd tussentijds. Van de servicebeurt. Gebelt en gehoord dat er. Meerwerk te doen was. Prijs opgave gekregen. In de keuzes gekregen. Om het te laten uitvoeren.
Ik heb geen negatieve ervaring.
Vanmossel Diest deed een ‘gratis’ herstelling aan onze Citroën onder garantie.
Bij ophaling moest TOCH betaald moest worden omdat zij zich vergist hadden.
€950, terwijl er over de prijs nooit gecommuniceerd werd.
Zo prettig en vriendelijk geholpen door uw medewerker Joshua.
Klantvriendelijke medewerkers, wachtruimte was goed ingericht en er werd duidelijk gecommuniceerd

Risposta di Van Mossel Citroën & DS
Afspraken niet nakomen, rekening niet conform afgesproken werkzaamheden
Afgesproken reparatie naar tevredenheid uitgevoerd
Het bedrijf is goed in het verkopen van de auto, het contact over, en de uitvoering van de daarop volgende gewenste akties was voor veel verbetering vatbaar.
Auto werd op tijd afgeleverd en adviseur heeft alles goed uitgelegd en geregeld.
Echter,door personeelwisselingen en gebrek,intertijd in maart,kostte het moeite telefonisch inlichtingen in te winnen, of afspraken te maken.
Er werd gedaan wat gedaan moest worden en het was goed
Heel vriendelijk, duidelijke informatie vooraf , goed advies. Leenfiets. En mijn auto was gestofzuigd!

Risposta di Van Mossel Citroën & DS
Ik kwam zonder afspraak, want mijn auto reed niet harder dan 50 km. Ik werd meteen vriendelijk geholpen en kon mijn auto de volgende dag weer ophalen.

Risposta di Van Mossel Citroën & DS
Bij de afspraak APK moest ik twee uur wachten ,kreeg geen info
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.