L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto
We hebben hier onze vorige Opel Astra station wagen gekocht en dat was echt een Super aankoop ,goede deal kunnen sluiten ,echt een fijne betrouwbare auto ,waar we jaren goed hebben in gereden. Mijn... Leggi di più
In oktober 2023 heb ik hier mijn Opel Astra station gekocht wat al een prettige ervaring was. Onlangs voor een jaarlijkse beurt een afspraak gemaakt en heel prettig geholpen. Ik had vervangend vervoer... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Kraaivenstraat 8, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Na een nare ervaring bij een ander , hier goed geholpen

Risposta di Van Mossel Opel - Tilburg
Nu echt tevreden zijn we niet, onze auto moest een kleine beurt hebben en we hadden gevraagd onze navigatie te updaten, dit werd netjes genoteerd, maar bij het ophalen van de auto zei die zelfde man dat het systeem niet geüpdatet was, maar dat we dit zelf makkelijk kunnen doen,
Nou vraag ik je, voor mensen van bijna 80 jaar gaat dit echt niet lukken.
Waar blijft de service waar jullie zo prat opgaan? Waardeloos.

Risposta di Van Mossel Opel - Tilburg
Afspraak voor APK en onderhoudsbeurt was snel gemaakt en de werkzaamheden werden snel uitgevoerd, ik kon blijven wachten.
Mijn auto is hier al 13 jaar in onderhoud. De service is altijd goed, de medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, maar na twee dure reparaties achter elkaar hebben ze toch nog een tandje bijgezet door de rekening deze keer wat vriendelijker voor m'n portemonnee te maken. Klasse!
Mijn man wilde graag een automaat nu met hogere instap en kwamen verkoper Sam van Kempen tegen en die heeft ons verder super geholpen met onze zoektocht en kreeg een goede prijs terug voor onze auto en verder was het een goede deal !Sam was net begonnen hier ,maar echt een topverkoper!
We hebben uiteindelijk geen deal gesloten,omdat we liever benzine nog rijden ipv hybride,maar hier kun je met een gerust hart een auto kopen!
Goede en meedenkende verkoopadviseur ben en was ik heel blij mee
Het was gemakkelijk een afspraak te maken. Goede uitleg bij de te verrichten werkzaamheden en een uitleg bij de onderdelenvervanging en kosten volgend jaar.
Ook bij kleine problemen tussendoor heb ik altijd op dit bedrijf terug kunnen vallen en ben ik adequaat geholpen.
Uitstekend geholpen. Prima service. En omdat de afspraak mogelijk wat langer ging duren werd mij een fiets (elektrische) aangeboden.
We hebben onze Corsa Electric gebracht voor onderhoud volgens de boordcomputer. De kosten van het onderhoud waren vooraf al aan ons doorgegeven, dus daar was geen probleem mee. Bij het ophalen van de auto kreeg ik een factuur voor het genoemde bedrag, maar er stond slechts één regel op: “systematische onderhoudswerkzaamheden”. Ik vroeg om een meer gedetailleerd rapport of een document waaruit blijkt wat er precies is gedaan. Dat konden ze niet geven en ze zeiden alleen maar sorry. Ik zal mijn Opel hier niet meer naartoe brengen.
De verkoper nam ruimschoots de tijd om alles duidelijk uit te leggen.
De auto is keurig netjes opgeleverd.
Apk afgewerkt. Alleen gevraagd of ze de ruitenwisser bij moesten vullen gezegd dat dit niet hoefde. toch 3 liter op de bon. Uiteindelijk ook een proefrit op de bon. Die is er niet geweest want ik kan zien hoe ver mijn bus gereden heeft die dag. Heel jammer was opzoek naar een eerlijke garage. Dus nu opzoek naar een andere plek voor onderhoud
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.