Heel fijn geholpen door Melanie en konden meteen zonder afspraak een proefrit maken. Toen ik de auto wilde bestellen wist ze alle wensen nog precies. De auto was op voorraad en ik kon hem al snel opha... Leggi di più
Vanaf moment van proefrit tot ophalen van onze prachtige MG Hybrid+ zijn we geweldig geholpen. Ook tussentijds onze vragen steeds uitermate vriendelijk beantwoord. Top dus. Van harte aan te bevelen!!
L'azienda ha risposto
Koop van mijn eerste auto in 2014 bij V Mossel werd heel fijn afgehandeld door John Slabbekoorn. Dus natuurlijk John weer opgezocht omdat ik van Captur naar Symbioz wilde. Wederom een vlekkeloze behan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Rivenditore di auto
- Officina di autoriparazioni
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel MG
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- info.mg@vanmossel.nl
- vanmossel.nl/mg

Profiteer nu van topdeals!
Bij de vestiging in Amsterdam
Bij de vestiging in Amsterdam, aan de Pieter Braaijweg, zitten 2 medewerkers aan de ontvangstbalie. Het is een lange lage balie, zonder zitmogelijkheid voor de klanten. Als klant ben ik in het midden van de balie gaan staan met links en rechts een medewerker. De linker medewerker was aan het telefoneren en de rechter medewerker was aan het werk achter een PC. Op een gegeven moment staat de rechter medewerker op van haar balie en loopt, zonder mij aan te kijken, naar een naastgelegen kantoor. De wand van het betreffende kantoor is van glas, waardoor ik haar interactie met andere medewerkers kan volgen. Een monteur ‘slaat’ haar met een formulier op haar hoofd, ze lachen er allebei om. Vervolgens staat ze met haar hand over een doos te wrijven. Na 5 minuten wachten loop ik naar de glazen deur om te vragen wanneer ik geholpen wordt. Nog voordat ik de deur kan openen vraagt de medewerker die aan het bellen was wat ik ga doen. Daarop zeg ik hem dat zijn collega ‘gewoon’ wegliep, zonder iets tegen me te zeggen. Daarop zegt hij dat het niet de bedoeling is dat ik het kantoor inloop en dat zijn collega wel een goede reden zal hebben om in het kantoor te blijven. Hij verontschuldigd zich en maakt zijn telefoon gesprek af. Nadat hij klaar is met bellen, gaat hij met mallen aan het werk. Daarop word ik boos en verwijt hem dat ook hij me laat staan. We krijgen een woordenwisseling, die hij als niet prettig ervaart. Ik vraag hem hoe hij het zou vinden als hij voor een balie staat, terwijl er verder geen klagen zijn, en de betreffende medewerkers zouden hem negeren en laten staan. Hij gaf aan er anders in te staan dan ik. Daarop leg ik aan hem uit dat het anders overkomt als iemand zegt: “excuses ik moet heel even iets doen, maar kom over 5 minuten bij u, neemt u maar even plaats”. Daar kon hij zich in vinden. Vervolgens blijkt er iets niet goed gegaan zijn met de reparatie van mijn auto en moet er nog iets gebeuren. Terug bij de ontvangstbalie is de linker medewerker weer aan het bellen en werkt de rechter medewerker weer in haar PC. Ik begrijp dat iemand mij niet te woord kan staan als er getelefoneerd wordt, maar de medewerker die aan de computer werkt, kan wel even bevestigen dat ze me ziet staan en melden dat ze zo bij me komt. Omdat ik weer geen respons krijg en een gescheurde meniscus heb, trek ik een stoel vanaf de koffie hoek naar de betreffende balie en ga zitten totdat iemand me helpt of in ieder geval bevestigd dat ik gezien ben. Dit was voor mij een enorme irritatie, die eigenlijk heel eenvoudig voorkomen had kunnen worden. Waarom worden medewerkers hier niet in getraind of waarom wordt het werk niet anders ingedeeld? Het is nu een stuk drukker en er staan een aantal klanten in de rij. De rij wordt nu achter elkaar afgehandeld, dus mijn ervaring zal niet door iedereen herkend worden. In ons bedrijf is het een vuistregel dat een klant in de eerste 3 seconden aangekeken wordt en iets van ons hoort. 3 seconden is wel heel erg snel, maar dat je na 5 minuten wachten nog steeds genegeerd wordt lijkt me niet de juiste benadering van een klant. R-971-KL
Uiterst professioneel geholpen
Uiterst professioneel geholpen. Servicegraad enorm hoog! Nemen alle tijd voor je!
Goede ervaring met MG
Eind vorig jaar hebben wij een MG EV in private lease genomen. Na een proefrit waren wij meteen overtuigd dat wij die auto wilden. Wij zijn goed geholpen door de contactpersoon, de heer Sardjoe. Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden van alles en goed geïnformeerd.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Nieuwe MG4 gekocht bij Van Mossel, een regelrechte ramp
Heb op 30 december 2025 mijn nieuwe MG4 opgehaald bij Van Mossel in Breda. Eind januari werkt de verwarming ineens niet meer. Dit probleem was in eerste instantie niet continu. Soms wel soms niet, ben nog langs de showroom gegaan om die bespreken of ik zelf iets verkeerd deed, echter dit was niet het geval. Als de verwarming het niet deed, was het behoudens koud in de auto ook levensgevaarlijk omdat de ruiten bij het koude weer continu volkomen werden beslagen en je dus deze met een doek moest afvegen.Begin februari contact opgenomen met de serviceafdeling hierover echter ondanks mijn noodkreet over de gevaarlijke consequentie van dit probleem, hadden ze geen tijd voor 4 maart 2026, dus 3 weken later. Op 4 maart conform de afspraak auto ingeleverd, moest alleen nog een half uur wachten op het afgesproken vervoer dat er nog niet was. Daarna nog een tijdje moeten wachten totdat het vervangend vervoer genoeg was opgeladen om er mee heen en weer naar huis te kunnen rijden. In de middag kreeg ik een telefoontje dat ze de auto niet niet hadden kunnen repareren wegens de drukte, maar dat ik mijn auto de volgende dag kon komen ophalen. Dus kom ik mijn auto ophalen op 5 maart en krijg te horen dat deze niet is hersteld en dat er verder onderzoek moet worden uitgevoerd, waar toestemming van MG voor nodig is. De eerst volgende mogelijkheid hiervoor was op 4 april 2026. Dus ondanks dat zij goed begrepen welk risico ik loop met deze nieuwe auto, zagen zij geen eerdere mogelijkheid. Met deze onbegrijpelijke beslissing ben ik terug gegaan naar de showroom en heb de verantwoordelijke directeur hierover aangesproken, echter ook dit heeft tot op heden tot geen enkel positief signaal geleid. De conclusie is dus dat ik nu bijna 4 maanden met een nieuwe MG4 rijdt, waarvan ruim 2 maanden zonder verwarming en soms met gevaar voor eigen leven. Dat dit nog kan in 2026 zou ik vooraf niet hebben geloofd echter Van Mossel, vindt dit blijkbaar heel normaal. Zou dan ook niemand meer willen aanraden om bij Van Mossel in Breda een auto te kopen, want ze beloven bij de verkoop garantie en goede service welke ze totaal niet nakomen

Superblij!
Vandaag mijn nieuwe MG3 opgehaald in Goes. Superblij mee en erg goed geholpen door Yannick. Bedankt!!
Goede verkoper
Afgelopen zaterdag bij van Mossel goed geweest en perfect geholpen bij het vinden van de juiste auto voor mij , ik ben geholpen door yaniek en hij neemt ruim de tijd voor je om een passende auto te vinden voor je , die ik dan ook daar heb aangeschaft , mn complimenten voor yaniek die mij super heeft geholpen
Fijne autobedrijf
Goede ervaring met de koop en oplevering van mijn auto met verkoper Yannick v d Poel heel tevreden.
Zeer netjes en professioneel geholpen…
Zeer netjes en professioneel geholpen door Yannick. Neemt alle tijd, heeft veel geduld. Uitstekende verkoper!
Blij met de service
Hier een aankoop gedaan. Na de koop had ik wat twijfels, en heeft Samed meegedacht over hij me kon helpen. Inmiddels ben ik een blije klant met een andere auto van Van Mossel.
Super goed geholpen door Samed bij de…
Super goed geholpen door Samed bij de aankoop van onze nieuwe MG4!
5 sterren service!
Top zaak, MG Den Bosch!!!
Klantenservice en auto zijn beide top…
Werd vanaf de eerste afspraak voor een proefrit professioneel en vriendelijk ontvangenen geholpen. Uiteindelijk de MG Hybrid+ aangeschaft en tot nu toe zeer tevreden over de klantenservice en de auto natuurlijk.

Risposta di Van Mossel MG
Yannick vd Poel heeft ons goed geholpen
Yannick vd Poel heeft ons goed geholpen. Soms beetje chaotisch maar uiteindelijk alles goed geregeld.
Netjes, vriendelijk, behulpzaam
Super goed en netjes geholpen door Yannick van der Poel, echt comlipenten. Neemt alle tijd voor je, helpt je goed en informeert goed!
Ik raad Van Mossel MG Goes zeker aan en in het speciaal Yannick!
Vanaf moment van proefrit tot ophalen…

Risposta di Van Mossel MG
Wat een enorme teleurstelling is mijn…
Wat een enorme teleurstelling is mijn aankoop van een splinternieuwe MG3 Hybrid+ Luxury bij Van Mossel Automotive Groep geworden.
De auto zou twee weken na aankoop geleverd worden. Uiteindelijk werd dit dertien weken. Dat zegt eigenlijk al genoeg over de planning en communicatie.
De aflevering was vervolgens ronduit matig. De afgesproken type-aanduiding op de achterkant zou worden verwijderd (meermaals aangegeven), maar dat was simpelweg niet gebeurd. Ik kon direct weer terug naar de werkplaats om dit alsnog te laten regelen. Bij thuiskomst ontdekte ik tot mijn verbazing dat er diverse krassen waren ontstaan. Wéér een afspraak moeten maken om dit te herstellen.
Alsof dat nog niet genoeg was, begon de auto na enkele weken technische mankementen te vertonen die voor mij een onveilig gevoel gaven. De auto is hiervoor terug geweest, maar het probleem werd niet opgelost. Pas nadat ik het zelf opnieuw ervaarde, moest de auto weer terug voor een update. Onacceptabel bij een splinternieuwe auto in deze prijsklasse.
Wat dit alles extra schrijnend maakt, is het totale gebrek aan communicatie. Zelfs bij een serieuze klacht blijft het stil. Je moet overal zelf achteraan. Bellen, appen, mailen niets werkt. Het enige wat werkt is weer langsgaan in de showroom. Directeur Hans Schurer had bij elk contact een nieuwe reden waarom er niet werd gecommuniceerd: ziekte, een vertrokken landelijk directeur, hackers… maar verantwoordelijkheid nemen ho maar.
Half december heb ik besloten dat ik deze auto niet meer wilde rijden. Ik heb de auto inclusief sleutels ingeleverd. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, kreeg ik te horen dat ik hen “geen kans gaf” het probleem op te lossen. Die kans hebben ze ruimschoots gehad. Uiteindelijk kreeg ik slechts de handelsprijs terug in plaats van een redelijk voorstel, wat mij veel geld heeft gekost; €4.000,—! En betalen? Dat gebeurde pas half januari, na veel aandringen van mijn kant.
Dit hele traject heeft mij enorm veel frustratie, tijd en geld gekost. Voor mij staat vast: hier nooit meer.
Van Mossel, schaam je. Investeer in communicatie, klantgerichtheid en kwaliteit.
Het zou jullie sieren om alsnog met een financiële tegemoetkoming te komen, want dit slaat alles!
NOOIT MEER EEN AUTO BIJ VAN MOSSEL.
Meedenkend en vriendelijk personeel
Meedenkend en vriendelijk personeel!
M van Ede

Wat een top ervaring!
In het verleden zomaar binnen gewandeld bij Van Mossel MG in Den Bosch. Ontzettend goed geholpen destijds. Dat was ik niet vergeten en nu is het zo ver ik heb een auto bij ze aangeschaft. Wat een super vriendelijk team is dat! Snelle service en bom vol positieve verrassingen. Echt een aanrader!
Keurig en professioneel geholpen
Keurig en professioneel geholpen, zeker een aanrader

Risposta di Van Mossel MG
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.