Eerste contact met Patrick was al zeer prettig. Zeer professioneel en duidelijk alles uitgelegd. Na een proefrit en de beoordeling van onze auto om in te ruilen tot een mooie overeenkomst gekomen.... Leggi di più

Jaarlijkse onderhoudsbeurt plus APK redelijk goed verzorgd. Wel jammer dat de dienst auto ophalen en terugbrengen er niet meer is, maar met de leen elektrische fiets ging het ook prima. Er was nog ee... Leggi di più
De garage heeft meer klandizie dan ze aankunnen. Tijdens de beurt zou de navigatie geüpdatet worden, bij afhaal auto was dat niet goed gegaan, moeten maar een keer een nieuwe afspraak maken was het n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn auto is hier al 13 jaar in onderhoud. De service is altijd goed, de medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, maar na twee dure reparaties achter elkaar hebben ze toch nog een tandje bij... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Opel
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Opel
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/opel

Profiteer nu van topdeals!
Mijn auto is weer prima.
Mijn auto is, zoals altijd weer prima afgeleverd. Ook de mensen met wie ik contact heb gehad aan de balie en diegene die de auto gehaald en gebracht hebben allemaal even vriendelijk en behulpzaam.

Opel Vivaro
Ben nu 1.5 jaar in het bezit van een Opel Vivaro (dec 2024) na heel veel soris en na een 2de nieuwe bus ( de 1ste nieuwe bus had lekkages en werd door Stellantis teruggenomen) is het allemaal niet beter geworden.
Ze hebben 2 ramen achter in mijn deuren gemonteerd en aan de binnenkant zetten er een rubber op deze was gewoon 4 cm tekort gemaakt dus er moest een nieuw rubber besteld worden.
Dit heeft 3 weken geduurd tot het nieuwe rubber binnen was, maar helaas een verkeerd rubber, veel en veel te klein.
Daar melding van gemaakt en toen kreeg ik te horen, wat is de breedte en de hoogte van het staande rubber.
Ik heb hier niet meer op gereageerd en zelf een nieuw rubber besteld.
Na weer deze ervaring ben ik er helemaal klaar mee en zeker als de vestigingsdirecteur telefonisch laat weten dat ik beter maar niet meer moet komen want hun deden toch nooit iets goeds.
Dat is de dealer en importeur waar je een auto koopt van 60.000 euro.
Na 2 reviews te hebben verwijderd op verzoek zal deze blijven staan!!!!
Goed geholpen
Goed geholpen
We waren bij een Opel dealer, maar hebben daar een ander me4k auto gekocht
Zelfs daarover kon de vriendelijke verkoper van alles vertellen. Deal gesloten
Prima geholpen.
Prima geholpen en de leenauto stond ook klaar. Het enige was dat de auto niet afgetankt was, terwijl mij werd gezegd dat ik hem alleen maar moest aftanken.
Ondanks een dure onderhoudsbeurt hebben…
Ondanks een dure onderhoudsbeurt hebben ze constructief meegedacht. Zowel financieel als technisch
Zeer vriendelijk en open zaken gedaan…
Zeer vriendelijk en open zaken gedaan met Jeffrey. Eerlijk duurt het langst , hulde daarvoor ! Bij de aflevering ruim de tijd genomen voor een uitvoerige uitleg. Al met al een aangename manier om een auto in te ruilen en aan te schaffen.

Direct geholpen aan een nieuwe accu
Direct geholpen aan een nieuwe accu
Met vriendelijke personeel
Zeer goed geholpen door man aan de…
Zeer goed geholpen door man aan de balie, factuur was nog niet klaar en ik mocht mijn auto toch meenemen, hij heeft de factuur per mail opgestuurd.
👍🙋♂️

Betrouwbaar en attent
Het was gemakkelijk een afspraak te maken. Goede uitleg bij de te verrichten werkzaamheden en een uitleg bij de onderdelenvervanging en kosten volgend jaar.
Ook bij kleine problemen tussendoor heb ik altijd op dit bedrijf terug kunnen vallen en ben ik adequaat geholpen.
Opel Corsa
Vandaag onze nieuwe Opel opgehaald.
Super vriendelijke verkoper Jeffry heeft ons een mooie deal en mooie overname gegeven. Toppers daar. Niet opdringerig en toch heel behulpzaam zoals het hoort.

prima geholpen
Goede service door de man achter de balie. Heeft mij goed geadviseerd over de mogelijkheden van het herstel van de onvolkomenheden welke zich voordeden bij de onderhoudsbeurt.
Reparatie zijn goed uitgevoerd.

Voor niks naar Veghel…
Via reserveringssysteem van van Mossel Opel op 4 maart een afspraak met de werkplaats in Veghel gemaakt. Echter Veghel wist van niks. Dit gebeurde steeds als via dit systeem werd gereserveerd, aldus Pieter Meulendijks.
Voor niks naar Veghel geweest en toen pas een afspraak op 11 maart gemaakt. Service daarna OK.
Graag wil ik mijn onvrede uiten over de…
Graag wil ik mijn onvrede uiten over de gang van zaken rondom mijn recente contact met uw werkplaats.
Er is sprake van onvoldoende afstemming en communicatie tussen de balie-/receptiemedewerkers. Hierdoor ontstaat verwarring over gemaakte afspraken. Wanneer ik telefonisch iets afstem met de ene medewerker, blijkt de andere medewerker aan de balie hiervan niet op de hoogte te zijn. Dit leidt tot onnodige misverstanden en is voor mij als klant erg frustrerend.
Daarnaast vind ik het zorgelijk dat er herhaaldelijk geen rekening is gehouden met het feit dat mijn auto nog onder garantie valt. Ondanks dat ik dit meerdere keren heb aangegeven, is er toch een factuur opgesteld. Dit wekt de indruk dat mijn informatie niet serieus wordt genomen.
Ik krijg wel de indruk dat de mederwerkes het wel heel erg druk hebben en er daardoor het een en ander mis gaat.
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen. Prima service. En omdat de afspraak mogelijk wat langer ging duren werd mij een fiets (elektrische) aangeboden.
Niet profesioneel
We hebben onze Corsa Electric gebracht voor onderhoud volgens de boordcomputer. De kosten van het onderhoud waren vooraf al aan ons doorgegeven, dus daar was geen probleem mee. Bij het ophalen van de auto kreeg ik een factuur voor het genoemde bedrag, maar er stond slechts één regel op: “systematische onderhoudswerkzaamheden”. Ik vroeg om een meer gedetailleerd rapport of een document waaruit blijkt wat er precies is gedaan. Dat konden ze niet geven en ze zeiden alleen maar sorry. Ik zal mijn Opel hier niet meer naartoe brengen.
professioneel adhoc geholpen :-)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.