L'azienda ha risposto
Een zeer positieve Opelervaring erbij! Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel! Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor. De auto werd keu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Auto ( Opel Astra) naar garage gebracht door ANWB. Vakkundig gerepareerd en uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door zeer capabele monteur. Aanrader!
L'azienda ha risposto
Nou ging naar garage in den Bosch voor mijn opel mokka de spiegels klappen niet meer in en airco moet na gekeken worden maar hebben pas 3 juni tijd terwijl mijn garantie wel door loopt
Scritti dall'azienda
Afrikalaan 2, 5232BD, 's-Hertogenbosch, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Waardelozen service, na aankoop auto na een week al kapot. Vervolgens hebben ze er bijna een maand over gedaan om hem te maken omdat ze het zo druk hadden, blijkbaar ook te druk om een telefoon op te nemen of je op de hoogte te houden van de voortgang. Er was geen contact te krijgen en er werden veel fouten gemaakt waardoor het langer duurde en er werd totaal niet meegedacht over iets van een leenauto ofzo of iets ter compensatie voor hun waardeloze service. Belachelijk.

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Als oud Opel dealer is het kort en zeer correct verlopen
De aflevering laat wat mij betreft wat te wensen over
wat de techniek betreft deuren kraken Velgen zien er niet uit Navigatie werkt niet goed geeft alleen het gesprek aan vanuit Den Bosch maar beeld blijft staan op Den Bosch Geen antenne te vinden (Ik kan hem niet vinden)
De boekjes waren uit Duitsland kan mijn telefoon niet instellen. Ik heb gebeld en heb nu de NL boekjes.
Maar oke we zien het wel
ik ben wel bang dat de achter ruit gaat lekken
ik hou het wel even in de gaten
Den Haag ..... Den Bosch is niet naast de deur

Dramatische/geen communicatie!
Van Mossel Den Bosch kan niet communiceren en als ze dat wel doen is het waardeloos.
Ze geven aan dat je SMS berichten ontvangt over de status van je auto (deze krijg je niet), telefonisch krijg je ze op geen mogelijkheid te pakken via een algemeen nummer.
Na 8 pogingen, keer op keer doorverbonden worden krijg je na 2 dagen nog niemand te pakken omdat ze het ''te druk hebben'' in het filiaal. Dan ga je na 2 dagen onduidelijkheid naar het filiaal en dan zitten daar 3 medewerkers met elkaar te praten over het dagelijkse leven.
Bij aankomst krijg je te horen dat het nog 1 dag langer duurt, hoe lastig is dit om dit gewoon te communiceren?
Onbegrijpelijk!
Mocht je je auto nodig hebben voor je werk, kies dan een andere garage.
Op het onderhoud is niks aan te merken!

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Al enige tijd was ik aan het afwegen wat ik met mijn auto wilde doen. Mijn huidige auto moest vervangen worden en daarom ben ik mij gaan oriënteren op een nieuwe auto, waarbij ik ook de mogelijkheden van lease heb onderzocht. Na contact te hebben gehad met verschillende bedrijven kwam ik bij Van Mossel terecht, waar ik in contact kwam met Federico Boyanov.
Vanaf het eerste moment heeft Federico mij uitstekend geholpen. Hij nam alle tijd om mijn wensen te bespreken, legde de verschillende opties helder uit en dacht actief met mij mee. Wat ik vooral waardeerde, was zijn betrokkenheid en persoonlijke aanpak. Hij hield regelmatig contact, belde uit zichzelf om updates te geven en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden.
Zelfs tijdens de periode rondom zijn knieoperatie vergat hij mij niet en zorgde hij ervoor dat alles bleef doorlopen. Hij begeleidde mij bij het plannen van een proefrit, nam alle details rustig met mij door en zorgde ervoor dat ik een weloverwogen keuze kon maken.
Ook nadat de bestelling was geplaatst, bleef Federico betrokken. Hij hield mij voortdurend op de hoogte van de status van de levering en zorgde ervoor dat ik precies wist waar ik aan toe was.
Dankzij zijn professionele, klantgerichte en persoonlijke begeleiding heb ik een zeer positieve ervaring gehad. Federico is iemand die zijn afspraken nakomt, echt naar de klant luistert en net dat stapje extra zet. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig en betrouwbaar advies.
Bedankt, Federico!

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Een zeer positieve Opelervaring erbij!
Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel!
Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor.
De auto werd keurig afgeleverd zoals afgesproken. Top!!!

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Binnen 3 weken vanaf de eerste afspraak voor een private lease, de auto al afgeleverd gekregen. Goede service, vriendelijke medewerkers

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Een Opel Mokka e gekocht we zijn er heel blij mee.
De Verkoper Federico heeft ons goed geholpen
We hopen er veel veilige km mee te kunnen rijden
Martie en Astrid Schuurmans

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Een man aan de balie mag wel wat vriendelijker zijn als je je auto aanbiedt voor onderhoud is geen aardige man

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Auto vroeg op de dag gebracht voor een grote beurt + APK. Rond 11.00 uur de mededeling dat de remblokken aan de achterzijde moesten worden vervangen. Zonder deze vervanging zou de auto niet door de keuring komen!! Einde van de middag (niets gehoord) gaan kijken, maar de auto was nog niet klaar. Telefoontje zou wel prettig zijn geweest. De remblokken konden pas een dag later worden vervangen. Einde tweede dag auto klaar. Bleek dat de auto al op de eerste dag was afgemeld voor de APK, kortom de auto was APK goedgekeurd voor de remblokken waren vervangen!! Als de juiste informatie was verstrekt was de dure reparatie van de remblokken niet gedaan en kon de auto op het einde van de eerste dag worden opgehaald.

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Onvriendelijk personeel, slechte service. Ik zal in de toekomst geen zaken ( auto) meer doen met Van Mossel Afrikalaan 2 Den Bosch.

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Zes weken zonder handrem. En ook nog met een foutmelding code 60, linkervoorportier ,(raam). Voel me zeer beperkt met mijn auto.

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
De garage heeft meer klandizie dan ze aankunnen.
Tijdens de beurt zou de navigatie geüpdatet worden, bij afhaal auto was dat niet goed gegaan, moeten maar een keer een nieuwe afspraak maken was het nonchalante antwoord van de heer in het pak.

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Makkelijk en snel een afspraak geregeld. Op de dag van het onderhoud heel netjes geholpen, gedurende de dag op de hoogte gebracht van gedane reparatie en bij ophalen nogmaals duidelijke uitleg van onderhoud gekregen. Auto zeer netjes gemaakt.

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Technisch perfect! Auto rijdt super. Echter ik ging ff langs voor een lampje te vervangen, men is nog geen 5 minuten bezig geweest en ik moest € €72,00 betalen. 2 jaar geleden kostte dezelfde handeling € 24, 00 . Al meer dan 40 jaar Opel rijder maar dit kun je toch eigenlijk niet verkopen!

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Vriendelijke ontvangst,duidelijke uitleg en in de loop van de dag op de hoogte gehouden over de kosten .
Pechhulp verlengd met onderhoud ,gewoon zoals het hoort !

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Mijn auto is, zoals altijd weer prima afgeleverd. Ook de mensen met wie ik contact heb gehad aan de balie en diegene die de auto gehaald en gebracht hebben allemaal even vriendelijk en behulpzaam.

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.