Banner for Van Mossel Opel - Den Bosch

TrustScore 4 su 5

3,9

Afrikalaan 2, 5232BD 's-Hertogenbosch, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Een zeer positieve Opelervaring erbij! Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel! Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor. De auto werd keu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Auto ( Opel Astra) naar garage gebracht door ANWB. Vakkundig gerepareerd en uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door zeer capabele monteur. Aanrader!

Valutata 5 stelle su 5

Nou ging naar garage in den Bosch voor mijn opel mokka de spiegels klappen niet meer in en airco moet na gekeken worden maar hebben pas 3 juni tijd terwijl mijn garantie wel door loopt

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Opel - Den Bosch

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Afrikalaan 2, 5232BD, 's-Hertogenbosch, Nederland, Paesi Bassi

• 073 646 3463
Promotion box for Van Mossel Opel - Den Bosch

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Waardelozen service

Waardelozen service, na aankoop auto na een week al kapot. Vervolgens hebben ze er bijna een maand over gedaan om hem te maken omdat ze het zo druk hadden, blijkbaar ook te druk om een telefoon op te nemen of je op de hoogte te houden van de voortgang. Er was geen contact te krijgen en er werden veel fouten gemaakt waardoor het langer duurde en er werd totaal niet meegedacht over iets van een leenauto ofzo of iets ter compensatie voor hun waardeloze service. Belachelijk.

24 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Dank voor het delen van deze ervaring Evy. Spijtig te moeten vernemen dat onze service en de communicatie hieromtrent niet naar tevredenheid is verlopen. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk.
Helaas was het onderdeel niet voorradig en toen het onderdeel binnen kwan bleek dit helaas niet de juiste te zijn. Is natuurlijk heel vervelend, maar wij kunnen niet communiceren over onderdelen waar wij ook niet weten wanneer deze binnen komt.
Indien gewenst kom ik graag met u in contact.
U kunt mij bereiken op 06-50274603
Met vreindelijke groeten,

Valutata 5 stelle su 5

Als oud Opel dealer is het kort en…

Als oud Opel dealer is het kort en zeer correct verlopen
De aflevering laat wat mij betreft wat te wensen over
wat de techniek betreft deuren kraken Velgen zien er niet uit Navigatie werkt niet goed geeft alleen het gesprek aan vanuit Den Bosch maar beeld blijft staan op Den Bosch Geen antenne te vinden (Ik kan hem niet vinden)
De boekjes waren uit Duitsland kan mijn telefoon niet instellen. Ik heb gebeld en heb nu de NL boekjes.
Maar oke we zien het wel
ik ben wel bang dat de achter ruit gaat lekken
ik hou het wel even in de gaten
Den Haag ..... Den Bosch is niet naast de deur

10 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

We waarderen uw feedback en nemen uw opmerkingen over de aflevering serieus. Het spijt ons te horen dat de deuren kraken, de velgen niet naar wens zijn, de navigatie niet goed werkt en de antenne ontbreekt. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Vakkundige reparatie

2 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Fijn om te horen dat de reparatie vakkundig is uitgevoerd en dat onze monteur u vriendelijk heeft geholpen. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Dramatische/geen communicatie!

Dramatische/geen communicatie!

Van Mossel Den Bosch kan niet communiceren en als ze dat wel doen is het waardeloos.

Ze geven aan dat je SMS berichten ontvangt over de status van je auto (deze krijg je niet), telefonisch krijg je ze op geen mogelijkheid te pakken via een algemeen nummer.

Na 8 pogingen, keer op keer doorverbonden worden krijg je na 2 dagen nog niemand te pakken omdat ze het ''te druk hebben'' in het filiaal. Dan ga je na 2 dagen onduidelijkheid naar het filiaal en dan zitten daar 3 medewerkers met elkaar te praten over het dagelijkse leven.

Bij aankomst krijg je te horen dat het nog 1 dag langer duurt, hoe lastig is dit om dit gewoon te communiceren?

Onbegrijpelijk!

Mocht je je auto nodig hebben voor je werk, kies dan een andere garage.

Op het onderhoud is niks aan te merken!

3 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Wij waarderen uw feedback en vinden het vervelend te horen over de communicatieproblemen. Het spijt ons dat u ons moeilijk kon bereiken en dat de statusupdates uitbleven. Wij zullen uw opmerkingen intern bespreken om onze communicatie te verbeteren.

Persoonlijke begeleiding en topservice

Al enige tijd was ik aan het afwegen wat ik met mijn auto wilde doen. Mijn huidige auto moest vervangen worden en daarom ben ik mij gaan oriënteren op een nieuwe auto, waarbij ik ook de mogelijkheden van lease heb onderzocht. Na contact te hebben gehad met verschillende bedrijven kwam ik bij Van Mossel terecht, waar ik in contact kwam met Federico Boyanov.

Vanaf het eerste moment heeft Federico mij uitstekend geholpen. Hij nam alle tijd om mijn wensen te bespreken, legde de verschillende opties helder uit en dacht actief met mij mee. Wat ik vooral waardeerde, was zijn betrokkenheid en persoonlijke aanpak. Hij hield regelmatig contact, belde uit zichzelf om updates te geven en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Zelfs tijdens de periode rondom zijn knieoperatie vergat hij mij niet en zorgde hij ervoor dat alles bleef doorlopen. Hij begeleidde mij bij het plannen van een proefrit, nam alle details rustig met mij door en zorgde ervoor dat ik een weloverwogen keuze kon maken.

Ook nadat de bestelling was geplaatst, bleef Federico betrokken. Hij hield mij voortdurend op de hoogte van de status van de levering en zorgde ervoor dat ik precies wist waar ik aan toe was.

Dankzij zijn professionele, klantgerichte en persoonlijke begeleiding heb ik een zeer positieve ervaring gehad. Federico is iemand die zijn afspraken nakomt, echt naar de klant luistert en net dat stapje extra zet. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig en betrouwbaar advies.

Bedankt, Federico!

31 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij de zoektocht naar een nieuwe auto. We zijn blij dat onze collega u zo uitstekend heeft begeleid en dat u een positieve ervaring heeft gehad. We waarderen uw feedback enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Door Nick:Een zeer positieve Opelervaring erbij!

Een zeer positieve Opelervaring erbij!
Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel!
Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor.
De auto werd keurig afgeleverd zoals afgesproken. Top!!!

29 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad! We zijn blij dat alles naar wens was en dat de auto keurig werd afgeleverd.

Valutata 5 stelle su 5

Binnen 3 weken vanaf de eerste afspraak…

Binnen 3 weken vanaf de eerste afspraak voor een private lease, de auto al afgeleverd gekregen. Goede service, vriendelijke medewerkers

15 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Wat fijn om te horen dat de levering van uw private lease auto zo snel is verlopen. We zijn blij met uw complimenten over onze service en medewerkers. Bedankt voor uw positieve feedback!

Valutata 4 stelle su 5

Opel Mokka …

Een Opel Mokka e gekocht we zijn er heel blij mee.
De Verkoper Federico heeft ons goed geholpen
We hopen er veel veilige km mee te kunnen rijden

Martie en Astrid Schuurmans

24 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de Opel Mokka e en de hulp van onze verkoper! We wensen jullie veel veilige kilometers toe. Bedankt voor de mooie woorden! Wat hadden we moeten doen voor een 5 sterren review?

Wij zijn heel tevreden

Wij zijn heel tevreden. Alles verliep soepel

21 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

We zijn blij dat alles soepel verliep. Bedankt voor de positieve feedback!

Valutata 2 stelle su 5

Een man aan de balie mag wel wat…

Een man aan de balie mag wel wat vriendelijker zijn als je je auto aanbiedt voor onderhoud is geen aardige man

20 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat uw ervaring aan de balie niet prettig was. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken.

Onjuiste informatie!!

Auto vroeg op de dag gebracht voor een grote beurt + APK. Rond 11.00 uur de mededeling dat de remblokken aan de achterzijde moesten worden vervangen. Zonder deze vervanging zou de auto niet door de keuring komen!! Einde van de middag (niets gehoord) gaan kijken, maar de auto was nog niet klaar. Telefoontje zou wel prettig zijn geweest. De remblokken konden pas een dag later worden vervangen. Einde tweede dag auto klaar. Bleek dat de auto al op de eerste dag was afgemeld voor de APK, kortom de auto was APK goedgekeurd voor de remblokken waren vervangen!! Als de juiste informatie was verstrekt was de dure reparatie van de remblokken niet gedaan en kon de auto op het einde van de eerste dag worden opgehaald.

21 aprile 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Wij betreuren het ten zeerste dat de communicatie rondom de APK en de vervanging van de remblokken zo onduidelijk is geweest. Het spijt ons dat dit tot verwarring en onnodige kosten heeft geleid. We nemen uw feedback serieus en zullen onze interne procedures hierop aanpassen om dit in de toekomst te voorkomen.

Onvriendelijk personeel slechte service

Onvriendelijk personeel, slechte service. Ik zal in de toekomst geen zaken ( auto) meer doen met Van Mossel Afrikalaan 2 Den Bosch.

20 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. We waarderen uw feedback en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Zes weken zonder handrem

Zes weken zonder handrem. En ook nog met een foutmelding code 60, linkervoorportier ,(raam). Voel me zeer beperkt met mijn auto.

13 maggio 2026

Beste Heer Verhoeven,

Kunnen wij anders de afspraak plannen bij een andere vestiging van Van Mossel helaas zit onze planning zo vol dat wij niet eerder tijd hebben hoe vervelend ook.

indien u dat wenst kunt u mij bereiken op 06-50274603
Met vriendelijke groeten,

Valutata 3 stelle su 5

Update navi ging niet goed

De garage heeft meer klandizie dan ze aankunnen.
Tijdens de beurt zou de navigatie geüpdatet worden, bij afhaal auto was dat niet goed gegaan, moeten maar een keer een nieuwe afspraak maken was het nonchalante antwoord van de heer in het pak.

21 aprile 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Het spijt ons te horen dat de navigatie-update niet is gelukt en dat u de reactie als nonchalant heeft ervaren. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken. Dank voor uw tijd. kunt u met mij contact opnemen kan nakijken wij het geweest en deze persoon er op aanspreken is iets wat u niet van ons mag verwachten

met vriendelijke groeten,

06-50274603

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk en snel een afspraak…

Makkelijk en snel een afspraak geregeld. Op de dag van het onderhoud heel netjes geholpen, gedurende de dag op de hoogte gebracht van gedane reparatie en bij ophalen nogmaals duidelijke uitleg van onderhoud gekregen. Auto zeer netjes gemaakt.

13 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Fijn om te horen dat de afspraak makkelijk te regelen was en u goed geholpen bent. We zijn blij dat u tevreden bent met de communicatie en de verzorging van uw auto. Dank voor uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Nou ging naar garage in den Bosch voor…

28 aprile 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

wilt u met mij contact opnemen op
06-50274603 of wim.vanlieshout@vanmossel.nl
met vriendelijke groeten,

Technisch perfect maar onbetaalbaar

Technisch perfect! Auto rijdt super. Echter ik ging ff langs voor een lampje te vervangen, men is nog geen 5 minuten bezig geweest en ik moest € €72,00 betalen. 2 jaar geleden kostte dezelfde handeling € 24, 00 . Al meer dan 40 jaar Opel rijder maar dit kun je toch eigenlijk niet verkopen!

19 aprile 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Wat fijn dat de auto goed rijdt! We vinden het spijtig te horen dat de kosten voor de lampvervanging hoger waren dan verwacht.
Ik zie dat u 2 jaar geleden 38,26 betaald heeft en deze zijde was misschien meer werk daar ik zie dat er meer tijd op is geklokt.
We zullen dit intern bespreken. Dank voor uw feedback.

Vriendelijke ontvangst,duidelijke…

Vriendelijke ontvangst,duidelijke uitleg en in de loop van de dag op de hoogte gehouden over de kosten .
Pechhulp verlengd met onderhoud ,gewoon zoals het hoort !

18 aprile 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Wat fijn dat u de ontvangst, uitleg en communicatie over de kosten prettig vond. We zijn blij te horen dat de pechhulp en het onderhoud goed zijn verlopen. Dank voor uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn auto is weer prima.

Mijn auto is, zoals altijd weer prima afgeleverd. Ook de mensen met wie ik contact heb gehad aan de balie en diegene die de auto gehaald en gebracht hebben allemaal even vriendelijk en behulpzaam.

16 aprile 2026

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Wat fijn dat uw auto weer prima is afgeleverd! We zijn blij te horen dat u de mensen aan de balie en de chauffeurs vriendelijk en behulpzaam vond. Dank voor uw positieve feedback!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più