Banner for Van Mossel Opel

Van Mossel Opel Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

My experience with Van Mossel Opel Oosterhout was excellent from start to finish. They didn’t just help me buy a car—they supported me in many different ways throughout the entire process. They patien... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

het verleden heb ik niet zo'n goede ervaring gehad met Van Mossel Den Bosch. Toch besloot ik ze nog een kans te geven en liep ik opnieuw de showroom binnen. Daar werd ik vriendelijk aangesprok... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

vriendelijke verkoper met het begrip dat mijn vrouw doof is dus alles naar haar toe moet in gebarentaal en hij had daar begrip voor

Valutata 5 stelle su 5

Gisteren een auto gekocht bij vd Mossel. Dankzij Kenan geen mooie praatjes of proberen je een auto aan te smeren. Gewoon open en eerlijk dus Kenan chapeau voor jou en hoe je met je klanten omgaat. vd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Opel

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Opel

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

480 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Opel service sterk achteruit sinds Opel onder de v Mossel groep valt

Geen prijsopgave vooraf. Werkzaamheden duurde veel langer dan gepland. Daar moest ik zelf achterkomen. Geen communicatie vanuit v Mossel. Bandenwissel moest ik zelf de bandenspanning resetten. Ik kreeg een leenauto mee en er werd aangegeven op kosten van v Mossel ivm onnodig lange werkzaamheden. En vervolgens kreeg ik een factuur. De onpersoonlijkheid is er af sinds Opel onder de v Mossel groep valt. En dat is heel jammer

10 giugno 2026

Vakkundige reparatie

Auto ( Opel Astra) naar garage gebracht door ANWB. Vakkundig gerepareerd en uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door zeer capabele monteur. Aanrader!

2 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Opel

Fijn om te horen dat de reparatie vakkundig is uitgevoerd en dat onze monteur u vriendelijk heeft geholpen. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Valutata 1 stelle su 5

Wilden een reparatie uitvoeren die na…

Wilden een reparatie uitvoeren die na second opinion absoluut niet nodig was. Toen wij geen akkoord gaven lieten ze ons nog extra lang wachten voordat de rekening van de uitgevoerde beurt werd gegeven. De auto was al een half uur klaar bevestigden de mensen van de werkplaats. Vandaar een slechte beoordeling. Worden niet graag in de maling genomen.

7 giugno 2026
Valutata 3 stelle su 5

De communicatie met het bedrijf via de…

De communicatie met het bedrijf via de klantenservice laat te wensen over.
Je belt met een centraal nummer, niet direct met Van Mossel Breda en staat hier soms lang in de wacht. Dan proberen zij contact te leggen met Breda. Hier neemt niemand op. Afgesproken is dat ik teruggebeld zou worden door Van Mossel Breda. Na anderhalf uur niets gehoord te hebben ,heb ik het centrale nummer nog maar eens gebeld. Andere telefoniste, wist van niets. Toen heb ik de afspraak in de werkplaats via haar geannuleerd en ben naar een andere garage gegaan.

3 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Dramatische/geen communicatie!

Dramatische/geen communicatie!

Van Mossel Den Bosch kan niet communiceren en als ze dat wel doen is het waardeloos.

Ze geven aan dat je SMS berichten ontvangt over de status van je auto (deze krijg je niet), telefonisch krijg je ze op geen mogelijkheid te pakken via een algemeen nummer.

Na 8 pogingen, keer op keer doorverbonden worden krijg je na 2 dagen nog niemand te pakken omdat ze het ''te druk hebben'' in het filiaal. Dan ga je na 2 dagen onduidelijkheid naar het filiaal en dan zitten daar 3 medewerkers met elkaar te praten over het dagelijkse leven.

Bij aankomst krijg je te horen dat het nog 1 dag langer duurt, hoe lastig is dit om dit gewoon te communiceren?

Onbegrijpelijk!

Mocht je je auto nodig hebben voor je werk, kies dan een andere garage.

Op het onderhoud is niks aan te merken!

3 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Opel

Wij waarderen uw feedback en vinden het vervelend te horen over de communicatieproblemen. Het spijt ons dat u ons moeilijk kon bereiken en dat de statusupdates uitbleven. Wij zullen uw opmerkingen intern bespreken om onze communicatie te verbeteren.

Goede ervaring

Goede ervaring. Vriendelijk, goede sevice en denken mee.

15 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Opel

Dank voor de mooie review. Graag tot een volgend bezoek.

Persoonlijke begeleiding en topservice

Al enige tijd was ik aan het afwegen wat ik met mijn auto wilde doen. Mijn huidige auto moest vervangen worden en daarom ben ik mij gaan oriënteren op een nieuwe auto, waarbij ik ook de mogelijkheden van lease heb onderzocht. Na contact te hebben gehad met verschillende bedrijven kwam ik bij Van Mossel terecht, waar ik in contact kwam met Federico Boyanov.

Vanaf het eerste moment heeft Federico mij uitstekend geholpen. Hij nam alle tijd om mijn wensen te bespreken, legde de verschillende opties helder uit en dacht actief met mij mee. Wat ik vooral waardeerde, was zijn betrokkenheid en persoonlijke aanpak. Hij hield regelmatig contact, belde uit zichzelf om updates te geven en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Zelfs tijdens de periode rondom zijn knieoperatie vergat hij mij niet en zorgde hij ervoor dat alles bleef doorlopen. Hij begeleidde mij bij het plannen van een proefrit, nam alle details rustig met mij door en zorgde ervoor dat ik een weloverwogen keuze kon maken.

Ook nadat de bestelling was geplaatst, bleef Federico betrokken. Hij hield mij voortdurend op de hoogte van de status van de levering en zorgde ervoor dat ik precies wist waar ik aan toe was.

Dankzij zijn professionele, klantgerichte en persoonlijke begeleiding heb ik een zeer positieve ervaring gehad. Federico is iemand die zijn afspraken nakomt, echt naar de klant luistert en net dat stapje extra zet. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig en betrouwbaar advies.

Bedankt, Federico!

31 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Opel

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij de zoektocht naar een nieuwe auto. We zijn blij dat onze collega u zo uitstekend heeft begeleid en dat u een positieve ervaring heeft gehad. We waarderen uw feedback enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Door Nick:Een zeer positieve Opelervaring erbij!

Een zeer positieve Opelervaring erbij!
Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel!
Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor.
De auto werd keurig afgeleverd zoals afgesproken. Top!!!

29 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Opel

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad! We zijn blij dat alles naar wens was en dat de auto keurig werd afgeleverd.

Valutata 3 stelle su 5

Ontvangst

Ontvangst, uitvoering werkzaamheden goed.
Telefonisch om de balie medewerkers te kunnen spreken is vrij moeilijk!

31 maggio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Op Hemelvaartsdag naar Van Mossel Opel…

Op Hemelvaartsdag naar Van Mossel Opel dealer geweest in Roosendaal voor een occasion. Helaas was de auto waar ik voor kwam niet aanwezig in de showroom.
Toen naar Opel Breda gereden en was wel het model in de showroom waar ik op zoek naar was. Echter laadruimte viel wat tegen. Tweede keuze was een Opel Frontera. Goed aanbieding gehad en de deal was rond.
Enigste minpunt was dat bij levering de auto niet was vol getankt.

29 maggio 2026

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più