Banner for Van Mossel Peugeot - Hoorn

Van Mossel Peugeot - Hoorn Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

De Marowijne 59, 1689 AR Zwaag, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

De directeur heeft mij uitstekend geholpen bij de verkoop en de after sales en ook als het gaat om de kleine herstelwerkzaamheden door de monteurs! Ik ben er echt superblij mee!😊👍

Valutata 5 stelle su 5

Prettige ontvangst. Als je wilt, kun je op je gemak de voorraad bekijken zonder opdringerig gedoe. Na de interesse kenbaar te hebben gemaakt werden wij goed geholpen, proefrit geen probleem, proe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Verkochten nieuwe auto met voorkennis slechte distributie snaar. En minder garantie op te rijden kilometers. Ook geen passende compensatie geboden. Na deze geplaatste ervaring, is er direct cont... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

2x mijn auto gebracht. 2x 3 dagen geen auto. 2x gebeld voor extra kosten door nieuwe problemen met de auto. Kosten in totaal €2500,00. Onderdelen op internet onder de 100. Van mossel vraagt tussen de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Peugeot - Hoorn

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• De Marowijne 59, 1689 AR, Zwaag, Nederland, Paesi Bassi

• 0229 291 930
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Hoorn

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

161 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

628 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Onderhoud

Snel en professioneel geholpen.

16 novembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Fijn om te horen dat we u snel en professioneel van dienst konden zijn. Dank voor uw feedback! Tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn.

Keurig geholpen

Keurig geholpen, dat is tegenwoordig ook heel wat
Auto schoon gemaakt we zijn heel tevreden.

16 novembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Fijn om te horen dat we u goed hebben geholpen en dat u tevreden bent over de reiniging van uw auto! Dank voor uw feedback en graag tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn.

Valutata 5 stelle su 5

De beoordeling van v. Mossel, Hoorn/ZwaagWij hebben in feite alleen contact…

Wij hebben in feite alleen contact gehad met onze verkoper Danny Swagerman die alles naar zeer grote tevredenheid heeft uitgevoerd
Dit vanaf het eerste ogenblik. We konden hem altijd bellen en hij heeft ons vanaf het moment van de koopovereenkomst maandelijks gemaild over de stand van zaken
De verzekering bij van Mossel geregeld en na ontvangst van de auto ons erop. gewezen altijd telefonisch contact met hem te kunnen onderhouden en/of langs te komen, als wij bepaalde items nog niet goed snapten
Hier hebben wij j tweemaal gebruik van gemaakt

12 novembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Wat fijn te horen dat de ervaring met onze verkoper Danny zo positief is geweest! We zijn blij dat de regelmatige updates en de aangeboden hulp na de aankoop zo gewaardeerd werden. Dank voor de mooie woorden en graag tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn.

Valutata 4 stelle su 5

Inruilwaarde van huidige auto speelde…

Inruilwaarde van huidige auto speelde zeker mee.Zo werd de stap gemaakt. Wij rijden al bijna ons leven lang Citroen naar zeer tevredenheid.wij werden naar tevredenheid prima geholpen door de verkoper.

8 novembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Fijn om te horen dat de inruilwaarde en onze service naar tevredenheid waren. We zijn blij dat u al zo lang Citroen rijdt en danken u voor het vertrouwen in ons. Graag tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn.

eerlijk

Vriendelijk contact en afspraken nakomen!
Hoewel ik dit heel normaal vind is dat niet bij alle bedrijven zo!

6 novembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Wat fijn dat u onze vriendelijkheid en betrouwbaarheid waardeert! We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring had en bedanken u hartelijk voor uw feedback. Tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn.

goedeafspraken

duidelijkheid

29 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Vriendelijk bedankt voor de mooie review, graag tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn.

Valutata 4 stelle su 5

Heel plezierig geholpen alleen ....

Heel plezierig geholpen alleen was er bij het ophalen van de auto (occasion) een gebrek dat kennelijk nog niet bekend was. Een paar dagen later (na ontvangst van het defecte onderdeel) alsnog gerepareerd. Advies aan Van Mossel: zorg dat de onderhoudshistorie bij de auto aanwezig is en dat deze niet pas bij aflevering ter hand wordt gesteld. Zo kunnen een aantal vragen en onduidelijkheden worden voorkomen.

24 ottobre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Fijn te horen dat de hulp prettig was. We betreuren het dat er een defect was bij het ophalen van de auto en dat de onderhoudshistorie niet direct beschikbaar was. Bedankt voor uw advies; we zullen dit zeker meenemen om onze processen te verbeteren. Team van Mossel Hoorn.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijkheid over werkzaamheden grote…

Duidelijkheid over werkzaamheden grote beurt en prijs vooraf gedeeld.

26 ottobre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Fijn dat we vooraf duidelijkheid konden bieden over de werkzaamheden en de prijs. Bedankt voor uw positieve terugkoppeling en tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn !

Valutata 2 stelle su 5

Wij hadden interesse in een occasion…

Wij hadden interesse in een occasion dus een proefrit aangevraagd!
Bij aankomst werd de auto waar het omging aangewezen, deze stond nog keurig boven in de showroom. Vreemd dachten we want we proefrit hadden we keurig ingepland en telefonisch bevestigd gekregen. Goed de auto werd aangewezen en voordat we een deur konden openen werd er gevraagd of we ook een inruil auto hadden, dit is het geval dus voordat de verkoper verder ging moesten we onze sleutels afgeven want meneer ging eerst even kijken wat wij voor handel hadden. We werden aan ons lot overgelaten in de showroom en waren toch wat beduusd. Na een minuut of 20 kwam de heer terug en nam ons direct mee naar kantoor zonder uberhaupt de auto aan ons voor te stellen, hij wilde eerst een offerte maken voordat we zouden gaan rijden.. puntje bij paaltje waren wij onze huidige auto aan het verkopen zonder ook maar iets van de andere auto te weten.. wij zijn dus ook weggegaan zonder enig resultaat... werkelijk zonde van je tijd om daar heen te gaan.

22 ottobre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. We vinden het jammer dat uw bezoek niet verliep zoals gepland en dat u zich niet gehoord voelde. Uw feedback is belangrijk voor ons en we zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank u voor uw tijd.

Goede aflevering occasion

Mooie auto weten te kopen en zeer goed afgeleverd: mooi gepoetst en alles wat niet meer voldeed is nieuw geplaatst! Top!

16 ottobre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Wat fijn dat de aankoop en aflevering van uw auto zo goed zijn verlopen! We zijn blij dat u tevreden bent met de poetsbeurt en de vernieuwingen. Dank voor uw feedback en veel fijne kilometers gewenst, team van Mossel Hoorn.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer plezierig en behulpzaam gesprek…

Zeer plezierig en behulpzaam gesprek met verkoper Dennie. Zaken goed bespreekbaar. Ook de receptie was zeer klantvriendelijk

26 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Wat fijn dat het gesprek zo plezierig was en dat onze klantvriendelijkheid u is opgevallen. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling namens team van Mossel Hoorn!

Valutata 5 stelle su 5

Heb jongstleden een andere gekocht bij…

Heb jongstleden een andere gekocht bij van Mossel in zwaag,mijn ervaring was zeer goed ,klantvriendelijk verkoper weet niet of ik zijn naam mag zeggen maar doe ik gewoon Rawish zeer klantvriendelijk een topper.

23 agosto 2025
Non scritta su invito

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Wat fijn dat uw ervaring zo positief was! We zijn blij te horen dat u zo klantvriendelijk bent geholpen door Rawish inn Hoorn. Bedankt voor uw feedback, we waarderen het enorm. Tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, auto netjes terug, nooit geen gezeur of problemen.

14 giugno 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Goedemorgen meneer Bouma, Dank voor het compliment en de 5 sterren. :)
Graag tot uw volgende bezoek! Gr Mario

Valutata 5 stelle su 5

Ik wilde al graag een elektrische auto en werd getrikkerd door een goede recensie in de Volkskrant.

Ik wilde al graag een elektrische auto aanschaffen. Na een goede recensie in de Volkskrant en zoeken op het internet kwam ik terecht bij Van Mossel. Ik werd dezelfde dag nog gebeld om een afspraak te maken. Had op de afspraak een fijn gesprek met medewerker Ian. Al mijn vragen kreeg ik een duidelijk antwoord. Aan mijn verzoek om voor mij belangrijke onderwerpen als garantie in het koopcontract te zetten werd voldaan. Na een testrit met Ian kwamen wij er samen financieel uit om de auto aan te schaffen. De auto werd op korte termijn via een ander filiaal van Van Mossel rijklaar gemaakt. Na een professionele uitleg en laatste rit samen met Ian met de auto naar huis gereden. Een paar weken na de afschaf werd ik nog gebeld door Ian naar mijn bevindingen met de auto en of ik nog vragen had. Persoonlijke aandacht daar houd ik van!
Tot op heden ben ik blij met mijn nieuwe elektrische Citroën C3.

2 giugno 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Goedmiddag meneer Zonneveld, wat leuk! En dank voor de mooie review en uw moete de complimenten aan Ian te geven. Ik zal deze met hem delen. Veel plezier met uw mooie Citroen E-C3 en graag tot bij het eerste onderhoud! Groeten, team Van Mossel Hoorn.

Met de klant meedenken

Fijn dat bij de APK goed werd uitgezocht of een ogenschijnlijk afkeurpunt ook écht een afkeurpunt was. Of dat er toch een mogelijkheid was om goed te keuren? Dit bleek zo te zijn, werd mij na het nodige zoekwerk telefonisch meegedeeld. En daar was ik natuurlijk blij mee

24 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Bedankt voor de 5 sterren review meneer van der Stap, leuk!
En graag gedaan, wanneer er mogelijkheden zijn helpen wij graag.
Tot de volgende keer!

Uitstekende service

Uitstekende service, hier kom ik graag weer terug voor een volgend bezoek.

12 febbraio 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn

Dank u wel mevrouw Laan, we zien u graag weer verschijnen! Graag tot dan :)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più