Banner for Van Mossel Nissan

Van Mossel Nissan Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We werden netjes gebeld tijdens de onderhoudsbeurt dat er extra werkzaamheden moesten gebeuren. In een toelichting waarbij ook de prijs en akkoord werd gevraagd werkte dit zeer prettig. Ook het wassen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Informazioni su Van Mossel Nissan

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Nissan:
Van Mossel is officieel Nissan-dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Tiel en Vlaardingen.

Over Van Mossel:
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Hieronder vallen de dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. Meer lezen? Ga naar www.vanmossel.nl

Onze visie:
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Nissan

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

510 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

252 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Technische staat van Renault Clio uit 2023 die ik sinds Juni 2025 in bezit heb met ruim 40.000 km

Deze auto heeft in 1 jaar tijd circa 7.500 km gereden.
Bij de beurt blijkt dat beide voorbanden aan binnenzijde volledig kaal zijn.
Krijg offerte voor 4 nieuwe banden, balanceren, uitlijnen etc die ruim €200,00 duurder is dan de Kwikfit.
Tevens blijkt uit het uitlijnrapport dat mijn auto grote afwijkingen had.
Ik kreeg bij de offerte te horen dat het aan mijn rijstijl zou liggen….. Ik rij al ruim 40 jaar en doe gemiddeld 60.000/65.000 km met voorbanden.
Auto was niet goed uitgelijnd bij aflevering juni 2025!!
Tot overmaat van ramp overlijdt ook de dynamo een week later. Stond met pech langs de snelweg, gelukkig al 40 jaar lid van ANWB, die hebben mij afgesleept en nieuwe dynamo gemonteerd.
Kortom voor een auto van 23.05.2023 die ik pas een jaar heb wel erg veel kosten na 7.500 km….

25 luglio 2026

Teleurstellende ervaring

N.a.v mijn verzoek op de onderhoudsbeurt te kunnen wachten, kreeg ik telefoon, dat dit niet mogelijk was. Huurauto moest nog gevonden worden, was ontiegelijk smerig. Waarvoor uiteindelijk n nette oplossing door huur niet te berekenen.
Achteraf was mijn auto < 1,5 uur klaar. Op en neer rijden kostte meer tijd dan wachten. En airco zou schoongemaakt zijn, die stinkt helaas nog steeds.

7 agosto 2026
Valutata 4 stelle su 5

Apk keurig

Service redelijk,alleen geen prijzen van wat het kost en geen wasbeurt op het einde
Beetje jammer

7 agosto 2026

Gerard Schreij,

We waarderen uw feedback en vinden het jammer te horen dat u de Service redelijk vind.
We nemen dit zeker mee om onze service te verbeteren.
Graag zou ik met u in contact willen komen om deze review met u te bespreken.

Van Mossel Nissan Vlaardingen

Valutata 5 stelle su 5

Naar aanleiding van een vreemd bonkend…

Naar aanleiding van een vreemd bonkend geluid bij het sturen direct naar de garage daar werd geconstateerd dat er een veer was gebroken verder rijden was gevaarlijk . maar ik had een auto nodig maar bij de garage was er geen. Maar ze hebben alles gedaan om ergens een auto voor mij te vinden en dat vond ik geweldig . daarom 5steren

26 giugno 2026

Wederom prima ervaring

Wederom prima ervaring

2 agosto 2026

Best Erwin,

Dank voor deze positieve review.

Team Van Mossel Tiel

Extra blij met nieuwe Qashqai

Dit is echt een heel plezierige ervaring. Van ontvangst, advies, proefrijden, inruilen en afleveren: alles was perfect geregeld!

22 luglio 2026

Eric,

Wat fijn om te horen dat uw ervaring zo plezierig was! We zijn blij dat alles, van ontvangst tot aflevering, perfect geregeld was. Bedankt voor uw positieve feedback!

Met vriendelijk groet
Team Van Mossel Tiel

Service is prima

13 giugno 2026

Beste Bianca,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 1 stelle su 5

teveel aandacht op verkoop auto's en te…

teveel aandacht op verkoop auto's en te weinig aandacht voor de consument in de vorm van service en administratie.

bericht van 23.07.2026.

Datum vandaag 08.08.2026 en nog verder geen reaktie ontvangen van V Mossel.
Na bericht dat het e.e.a zou worden uitgezocht.

Bedankt voor deze zinloze reaktie.
Ze heeft een andere achternaam dus niet mijn vrouw en document opvragen na 2 weken is een nutteloos antwoord op ons gesprek van 23 juli j.l.

23 luglio 2026

Geachte heer Hoekstra,

Hartelijk dank voor uw feedback. Jammer om te lezen dat u de indruk heeft gekregen dat de nadruk te veel op de verkoop lag en dat service en de administratieve afhandeling daarbij onvoldoende aandacht hebben gekregen.

Dat is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Wij streven naar een goede balans tussen verkoop, service en een zorgvuldige administratieve afhandeling, omdat juist de totale klantbeleving voor ons belangrijk is.

Wij nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. Ik zal het e.e.a. voor u uit gaan zoeken en kom er bij u op terug.

Van Mossel Dordrecht

08/08/2026

Geachte heer Hoekstra,

Ik heb uw vrouw gisteren gemaild, met de vraag mij het bewuste document op te sturen.

We hebben u dus wel geantwoord.

Jan de Winter

NB Graag de mail beantwoorden naar alle betrokken personen, zodat tijdens mijn vakantie het verder kan worden opgepakt.

Vriendelijke benadering

Duidelijke uitleg, vriendelijke benadering

26 luglio 2026

Nan,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de uitleg duidelijk was en de benadering vriendelijk.

Met vriendelijk groet Raymond Henebiens Van Mossel Nissan Gorinchem

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers, snel klaar en duidelijke communicatie. De prijs was ook zeer redelijk.

24 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Nissan

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze vriendelijke medewerkers, de snelle service, de duidelijke communicatie én onze prijsstelling zo positief heeft ervaren. We waarderen uw vertrouwen en staan de volgende keer graag weer voor u klaar.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più