Prettige ontvangst. Als je wilt, kun je op je gemak de voorraad bekijken zonder opdringerig gedoe. Na de interesse kenbaar te hebben gemaakt werden wij goed geholpen, proefrit geen probleem, proe... Leggi di più

Proefrit en aankoop op zich verliepen netjes. Aflevering was stuk minder. Radio (DAB) functioneert niet zoals dat behoort. Ook garantievoorwaarden staan op factuur niet zoals overeengekomen. E.e.a. ui... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Warm ontvangen begonnen met een kopje koffie. Daarna een proefrit toen ik terug kwam veel uitleg en mogelijkheden wat er allemaal aan opties zijn. De verkoop ging leuk en soepel en heb dan ook een... Leggi di più
Wij hebben in feite alleen contact gehad met onze verkoper Danny Swagerman die alles naar zeer grote tevredenheid heeft uitgevoerd Dit vanaf het eerste ogenblik. We konden hem altijd bellen en hij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Peugeot
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Peugeot - Hoorn
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
De Marowijne 59, 1689 AR, Zwaag, Nederland, Paesi Bassi
- 0229 291 930

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Verkochten nieuwe auto met voorkennis…
Verkochten nieuwe auto met voorkennis slechte distributie snaar.
Hierna verplichting dure servicebeurt bij van Mossel.
En minder garantie op te rijden kilometers.
Ook geen passende compensatie geboden.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn
Wat een prettige ervaring bij Van…
Wat een prettige ervaring bij Van Mossel Hoorn. Er werd goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden en ik kreeg eerlijk en deskundig advies. De communicatie verliep soepel en alles was netjes geregeld. Bedankt voor de fijne begeleiding!
Top service.
Super netjes ontvangen
Warm ontvangen begonnen met een kopje koffie.
De verkoop ging leuk en soepel en heb dan ook een 2008 GT gekocht.
Service zoals het hoort bij Van Mossel Hoorn
Wat een fijne ervaring bij Van Mossel in Hoorn! Ik ben vanaf het begin tot aan de aflevering van mijn nieuwe auto ontzettend goed geholpen.
Wat een top service!!!
Goede service met erg veel begrip voor…
Goede service met erg veel begrip voor de klant. Echt een aanrader!
Goed advies en topservice!
Netjes en professioneel
We zijn heel netjes te woord gestaan door fijn en professioneel personeel.
Top service!
Vriendelijk personeel die ons echt…
Vriendelijk personeel die ons echt professioneel te woord stond.
Prima geholpen door Stephan.
Top geholpen
Het team in hoorn heeft me fantastisch…
Het team in hoorn heeft me fantastisch geholpen met de aankoop van mijn “nieuwe” 208. Ontzorgen en klantenservice staan hier duidelijk op nummer 1!
Verkopers zeer behulpzaam
Verkopers zeer behulpzaam. Alles goed geregeld. Goede nazorg.
Mijn ervaring met Van Mossel in Zwaag…
Mijn ervaring met Van Mossel in Zwaag rondom de APK van mijn buscamper was helaas erg teleurstellend.
Tijdens mijn werk werd ik gebeld dat de fietsendrager verwijderd moest worden, omdat er volgens hen maximaal 3 achterlichten zichtbaar mochten zijn en het er met fietsendrager 5 zouden zijn. Dit verhaal vond ik opmerkelijk, mede omdat dit bij eerdere APK-keuringen bij andere garages nooit een probleem is geweest. Achteraf hoorde ik bovendien dat afplakken van de extra verlichting blijkbaar ook een mogelijke oplossing was geweest.
Daarnaast moesten volgens Van Mossel ook direct 4 banden vervangen worden. De totale rekening kwam uiteindelijk uit rond de € 1.700.
Wat mij vooral stoort is dat achteraf ruim € 220 inclusief btw in rekening is gebracht voor het demonteren en terugplaatsen van de fietsendrager. Als ik vooraf had geweten dat dit bedrag berekend zou worden, had ik zeer waarschijnlijk gekozen voor een andere garage of een alternatieve oplossing.
De fietsendrager zat met slechts twee bouten vast en ik heb geen inzicht gekregen in hoeveel tijd hiermee daadwerkelijk gemoeid is geweest. Ook blijft voor mij onduidelijk of de drager daadwerkelijk volledig verwijderd is geweest.
Direct na ontvangst van de factuur heb ik hierover per e-mail mijn bezwaar kenbaar gemaakt. Inmiddels zijn we ruim 1 mand verder en heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen. Dat vind ik minstens zo teleurstellend als de factuur zelf.
Jammer, want juist bij een APK verwacht je transparantie, overleg vooraf en duidelijke communicatie richting de klant.
Update op mijn eerdere review: inmiddels ben ik telefonisch benaderd door de directeur. We hebben de situatie uitgebreid besproken en zijn samen tot een voor beide partijen acceptabele oplossing gekomen.
Ik waardeer het dat de directeur persoonlijk contact heeft opgenomen en de moeite heeft genomen om tot een oplossing te komen. Daarom pas ik mijn eerdere beoordeling aan.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.