Goed voorgelicht door de medewerker, waardoor tenslotte de verkoop plaatsvond. De verdere afhandeling heeft mij het vertrouwen gewekt dat ik bij de juiste dealer ben..

Een auto gekocht hier, contact liep vanaf het begin erg stroef. Afspraken werden niet nagekomen. Pas na 4 maanden eindelijk de afspraak nagekomen. €1000 euro betaald voor punten check, tank, apk etc o... Leggi di più
Wir hatten einen Schaden im Urlaub und waren sehr glücklich, dass uns alle Leute von van Mosel (2 Niederlassungen) sehr zuvorkommend und schnellstmöglich geholfen haben. Alle genannten Termine wurd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De service beurt is prima uitgevoerd. Daarentegen vroeg ik aan twee verkopers info over eventueel inruilen. Wilde weten hoeveel ik zou krijgen voor mijn auto. Nauwelijks aandacht en later is de vrien... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Peugeot
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Klokkenbergweg 29, 1101 AK, Amsterdam-Zuidoost, Nederland, Paesi Bassi
- 088 001 4500

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vriendelijk en rustig
Ik werd heel vriendelijk en rustig geholpen. Het ophalen was ook heel leuk. De auto als een echt cadeau uit te kunnen pakken was een leuke ervaring. Goede uitleg over het dashboard.

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Fijne service en zeer vriendelijk…
Fijne service en zeer vriendelijk personeel, met name mvr Kother! Tot een goede deal gekomen.
Mvr Ebels

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Prijsstelling was conform de…
Prijsstelling was conform de afgesproken prijs. Extra werkzaamheden werden onder garantie opgelost. Melding over de langere duur werkzaa hedenwarenreden voor irritatie

Personal Service
I have always enjoyed a personal service when visiting Van Mossel Amsterdam Zuidoost. Last time I went there to change my winter tires but also got assistance regarding the delivery of a the Peugeot 3008 introductory leaflet in English as well as a review of some features of the navigation system of my car. Van Mossel's staff and more specifically Mr Ramsan Karahan made me feel that I always receive personal service there. Thank you!

Vriendelijkheid en servicegerichtheid…
Vriendelijkheid en servicegerichtheid van de organisatie

Oplichting
Één ster omdat ik geen nul sterren kan geven. Of negatieve sterren. Zoals ik ook al tegen de baliemedewerker heb gezegd: ik kom hier nóóit meer terug. Helaas moest ik de volgende week met hangende pootjes toch weer terug, omdat de reparatie wéér niet goed of onvolledig was uitgevoerd.
De auto is een auto met bekende motorproblemen: Peugeot 5008 met motortype 1.6 THP 16V. Ik heb de hogedruk-brandstofpomp laten vervangen in januari 2023 bij deze garage. De problemen bleven en in juli moest er een elektroklep worden vervangen. Een zomervakantie met alleen maar oranjecontrole lampjes volgde (ADAC, garage in Griekenland), de waarschuwingslampjes konden wel gereset in Nederland (zonder reparatie dus).
Bij de APK in maart 2024, moest volgens van Mossel de hoge-drukbrandstofpomp vervangen worden. Ik zei dat dat pas gedaan was, en er werd mij verzekerd dat dat niet het geval was. Nu bewaar ik al mijn bonnen en ik had zo gevonden dat het wel was gedaan. Inmiddeld zeg ik: of het gedaan is weet ik niet, ik heb er alleen zeker wel voor betaald, volgens de bon.
Toen ik ze met deze factuur confronteerde kon ik ineens forse korting krijgen.
Kortom: ik voel me echt opgelicht door Van Mossel Zuid-Oost. Ik kom hier werkelijk nóóit meer.

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Na drie bezoekjes probleem nog niet opgelost.
Moest voor de derde keer terug komen om een probleem te verhelpen, wat nog steeds niet verholpen is. maar dat het bij de derde keer uiteindelijk wel duidelijk was wat het probleem was. daarover is nu contact opgenomen met Peugeot. (onder fabrieksgarantie) We zijn nu in afwachting wanneer het defecte onderdeel vervangen wordt.

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Er werd aandacht besteed om te…
Er werd aandacht besteed om te luisteren wat mijn probleem is en ook na het nakijken en duidelijke opgave van de kosten om het defect te verhelpen en wat de defecten zijn

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Ze helpen goed en accuraat
Ze helpen goed en accuraat. Ook als er een probleem is, zoeken ze naar een oplossing.

Zeer tevreden!
Zeer vriendelijke ontvangst en goed geholpen en dat nog net voor sluitingstijd.

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
De mensen waren klantvriendelijk en ik…
De mensen waren klantvriendelijk en ik ben heel goed geholpen. Dat gaf mij een goed gevoel.

Geen fijne garage.
Geen fijne garage.
Meerdere malen niet gedaan wat gedaan moest worden.
Ben er nu wel klaar mee.
Heb al een andere garage waar ik nu heen ga.

Erg professioneel bedrijf
Erg professioneel bedrijf, echt een aanrader!

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Ontzettend vriendelijk en professioneel…
Ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen door Lois!

Top!
Fijn, goed en snel geholpen.
Gastvrije en vriendelijke mensen!