Banner for Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Klokkenbergweg 29, 1101 AK Amsterdam-Zuidoost, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben bij de aankoop ontzettend netjes te woord gestaan door Delano en we hebben een mooie deal kunnen sluiten! Na het ophalen van de auto ontdekte ik een klein deukje in de deur. Ik heb direct ge... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De service beurt is prima uitgevoerd. Daarentegen vroeg ik aan twee verkopers info over eventueel inruilen. Wilde weten hoeveel ik zou krijgen voor mijn auto. Nauwelijks aandacht en later is de vrien... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hadden te maken met een jonge verkoper; Mikhail. Hij voelde goed aan dat we eigenlijk meer wilde dan "alleen ff kijken"! Ondanks de showroom vol stond die zaterdag ochtend stelde hij voor om to... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Informazioni su Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Klokkenbergweg 29, 1101 AK, Amsterdam-Zuidoost, Nederland, Paesi Bassi

• 088 001 4500
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

175 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

609 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben bij de aankoop ontzettend netjes…

Na het ophalen van de auto ontdekte ik een klein deukje in de deur. Ik heb direct gebeld en het werd meteen en netjes opgelost.
Voor mij is de service dan ook echt top! 👌
Bedankt, Delano! 🙌

3 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Mijn ervaring met de APK van dit jaar…

Mijn ervaring met de APK van dit jaar is helaas terleurstellend. Ik begijp dat er kosten aan een auto zitten maar een APK van 2024 euro?! vind ik persoonlijk er duur. Eerlijk gezegd heb ik wel het idee gekregen dat ik ergens in dit proces opgelicht ben. Heel jammer, ik ging vol vertrouwen naar Van Mossel voor een auto!

26 luglio 2026

Geen aandacht voor klanten

Vandaag in de showroom omdat men was vergeten mijn onderhoudsboekje bij te werken na een grote beurt vorige week. Omdat er niemand in de showroom was de naar het kantoor gelopen met de vraag of ik een taxatie kon krijgen voor mij auto, had nl interesse in een 408. Mdw was net klaar met eten en zei dat hij er direct aankwam. Nadat ik 10 min heb staan wachten, ben ik maar weggegaan. Mdw vond het blijkbaar belangrijker om met zijn vrouwelijk collega in gesprek te gaan/blijven zonder ook maar even aan te geven dat hij eraan kwam, informeel aan haar bureau. Helaas jullie zijn een trouwe klant hierdoor kwijt

5 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Initieel had ik een minder prettige…

Initieel had ik een minder prettige ervaring met Van Mossel, waardoor ik teleurgesteld was. Gelukkig is dit snel opgepakt door het team van Van Mossel Zuid-Oost Amsterdam. Vanaf dat moment werd er gezocht naar een passende oplossing. De situatie met van Mossel Zuid-Oost is uiteindelijk professioneel en naar tevredenheid afgehandeld.

21 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

In 2025 the garage “fixed ” the airco…

In 2025 the garage “fixed ” the airco in my 208, the pump was changed as were other parts at great expense. The airco ran out of gas after a few months. This year I’m told the compressor is faulty. It takes 3 days to actually inspect and communicate with me, no apologies or solutions other than a ridiculous quote to fix it. I’m moving away from Peugeot after having driven them for 20 years!

9 luglio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Slechte service en veel te duur

Even langsrijden voor het vervangen van een koplamp is er niet bij. In ons geval minimaal 2 uur wachten of een afspraak plannen. Vaste beurt en reparaties veel duurder dan bij andere merkgarages en gebrekkige communicatie (terugberlverzoeken worden niet opgevolgd)

19 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Bedankt voor uw feedback en uw tijd zojuist om uw feedback te bespreken. We betreuren het dat het vervangen van een koplamp niet direct mogelijk was i.v.m. de beperkte beschikbaarheid van monteurs op dat moment. Zoals besproken nemen uw opmerkingen over de kosten en communicatie serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Valutata 4 stelle su 5

De service beurt is prima uitgevoerd.

De service beurt is prima uitgevoerd.
Daarentegen vroeg ik aan twee verkopers info over eventueel inruilen. Wilde weten hoeveel ik zou krijgen voor mijn auto. Nauwelijks aandacht en later is de vriendelijke meneer van de receptie nog gaan vragen naar de inruilwaarde.

15 luglio 2026

Top service

Vriendelijk geholpen en tijds duur afspraak liep prima op tijd en de auto was klaar binnen de tijd . Heel prettig en kreeg ook goede uitleg over probleem met zij spiegels. En altijd een hartelijk welkom en vriendelijk woord van heer J. de Jong als hij je ziet. 👍

12 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Wat fijn om te horen dat de afspraak soepel verliep en dat de auto op tijd klaar was. We waarderen het enorm dat u de duidelijke uitleg over de zijspiegels en het vriendelijke welkom benoemt. Bedankt voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Na pech onderweg, reparatie laten uitvoeren.

Na pech onderweg, reparatie laten uitvoeren.
Ging niet helemaal vlekkeloos, maar uiteindelijk beide naar goede oplossing gezocht en samen prima uitgekomen.

15 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Wat fijn om te horen dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen na de pech onderweg. We waarderen uw begrip en geduld.

Valutata 2 stelle su 5

Auto gaf fout melding binnen 1 week.

Auto gaf fout melding binnen 1 week.

6 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Het spijt ons te horen dat uw auto al binnen een week een foutmelding gaf. We begrijpen uw frustratie en nemen dit serieus. En daarom hebben wij dit direct voor u opgelost.

Valutata 1 stelle su 5

Slechte communicatie, onbeleefd, geen adequate oplossing

Slechte communicatie. Zaken die ik voor service beurt had doorgegeven via call center zijn niet doorgegeven (overigens de zoveelste keer) . Ik had een ‘wachtafspraak’ die max 2 uur zou duren, maar dit werd 6 uur. Zonder dat dit gecommuniceerd werd. Ter compensatie zou ik korting krijgen om mijn volgende service beurt, hiervan zou ik per mail een bevestiging krijgen - dit is nooit gebeurd.

5 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Beste Catherine, Wij hebben contact met u gezocht zowel telefonisch als per e-mail. Wellicht is dit aan uw aandacht ontsnapt. Wij willen dit erg graag met u oplossen. Zou u daarom kunnen reageren op de mail of bellen met het telefoonnummer dat is vermeld in deze mail?

Goede jonge verkoper

Ondanks de showroom vol stond die zaterdag ochtend stelde hij voor om toch even een proefritje te maken en begon met he verschuiven van wat auto's!
Na de rit nog wat besproken in zijn kantoor natuurlijk en na wat gegunde bedenktijd hebben we de wagen toch aangeschaft! Mikhail was nergens opdringerig, maar voelde gewoon goed aan wat wij wanneer wilden! Natuurlijk wil je nog even overleggen in het kantoor bij het bepalen van de prijs; ook hier voelde Mikhail ons goed aan, stond op, en riep; ik ga nog even koffie halen, jullie ook?
Simpele dingen, vast en zeker verkoop trainingen, maar wel top uitgevoerd!!

13 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Dank voor de mooie review Chris. Veel rijplezier met jullie nieuwe auto toegewenst en graag tot ziens.

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring met Van Mossel.

Goede ervaring met Van Mossel.

Ze zijn betrouwbaar, professioneel en voeren alleen de werkzaamheden uit die echt nodig zijn. Daarnaast hebben ze zonder veel aarzeling uitgebreid garantiewerk uitgevoerd, en dat zegt veel over hun inzet voor hun klanten.

Autoreparaties zijn zelden leuk, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat hun advies eerlijk is en dat ze geen onnodige werkzaamheden aanbevelen.

14 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Wat fijn om te horen dat uw ervaring met ons zo positief is geweest! We waarderen het enorm dat u onze betrouwbaarheid, professionaliteit en eerlijkheid in advies benadrukt. Het is ons doel om altijd de juiste werkzaamheden uit te voeren en we zijn blij dat dit bij u goed is overgekomen, ook met betrekking tot garantiewerk. Bedankt voor uw mooie woorden!

Valutata 4 stelle su 5

Service en onderhoud is goed…

Service en onderhoud is goed uitgevoerd, alleen toen ik thuiskwam zag ik dat er twee zwarte smeer plekjes op mijn jurk zat, dat is minder leuk,

25 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Dank voor de mooie review Tony. Excuses voor het feit dat er ingevolge het onderhoud smeerplekken zijn ontstaan. Graag tot een volgend bezoek.

Wat ging er mis

Wat ging er mis? Nou, wat ging er niet mis! Mijn auto gekregen en voordat ik kon genieten van mijn nieuwe (tweedehands) waren we 5 maanden verder. Klantenservice top maar de garage wat een lachertje...nemen de telefoon niet op, nemen geen contact met je op na een terugbel verzoek, ga je bij de showroom langs leggen de medewerkers van de showroom een notitie neer met je nummer nee hoor nog geen contact. Dan na maanden een afspraak, repareren ze het defect krijg je de auto met ander defect terug... Eens maar nooooit meer deze garage.

14 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Wij betreuren uw ervaring ten zeerste en willen dit graag met u oplossen. Wij hebben u getracht telefonisch te bereiken helaas nog zonder resultaat. Inmiddels hebben wij u tevens gemaild. Kunt u contact met ons opnemen? Het directe telefoonnummer staat vermeld in de naar u verzonden e-mail.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più