Goed voorgelicht door de medewerker, waardoor tenslotte de verkoop plaatsvond. De verdere afhandeling heeft mij het vertrouwen gewekt dat ik bij de juiste dealer ben..

Een auto gekocht hier, contact liep vanaf het begin erg stroef. Afspraken werden niet nagekomen. Pas na 4 maanden eindelijk de afspraak nagekomen. €1000 euro betaald voor punten check, tank, apk etc o... Leggi di più
Wir hatten einen Schaden im Urlaub und waren sehr glücklich, dass uns alle Leute von van Mosel (2 Niederlassungen) sehr zuvorkommend und schnellstmöglich geholfen haben. Alle genannten Termine wurd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De service beurt is prima uitgevoerd. Daarentegen vroeg ik aan twee verkopers info over eventueel inruilen. Wilde weten hoeveel ik zou krijgen voor mijn auto. Nauwelijks aandacht en later is de vrien... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Peugeot
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Klokkenbergweg 29, 1101 AK, Amsterdam-Zuidoost, Nederland, Paesi Bassi
- 088 001 4500

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Super blij met mijn nieuwe auto❤️
Super blij met mijn nieuwe auto❤️
Lois is de “beste” verkoopster en adviseuse!! Dankjewel.✨

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Aankoop auto
De verkoopster Lois Kother was erg aardig en maakte ons enthousiast, we gingen met een goed gevoel de showroom uit en we rijden nu met veel plezier in onze nieuwe Peugeot 3008. Top!
Wij zijn heel tevreden met onze…
Wij zijn heel tevreden met onze prachtige Peugeot e2008 gekocht bij Van Mossel bij Marc de Jong. Ook de after sales is bij Van Mossel goed geregeld.
Heel netjes te woord gestaan
Ik kon snel terecht
Ik kon snel terecht, werd vriendelijk te woord gestaan en kon daar wachten tot het probleem aan de auto verholpen was. Prima service.
Prima service
Prima service, zijn al jaren trouwe klant.
Ook nu weer bij het zoeken naar een nieuwe occasion goed geholpen.
Vandaag opgehaald en zeer tevreden.
The team always delivers the best work…
The team always delivers the best work and takes good care of my car for years now. I would highly recommend!
Klant vriendelijke medewerkers.
Klant vriendelijke medewerkers.
De koffie geregeld door de heer Wietse.
Ik kreeg een duidelijke uitleg van de factuur.
Top bedrijf
Vervangende sleutel met…
Vervangende sleutel met afstandsbediening aangevraagd. Heeft uiteindelijk 2 maanden geduurd. Wat al veel te lang is. En heb nu twee niet-werkende sleutels..
We kwamen na wat speurwerk terecht in…
We kwamen na wat speurwerk terecht in Amsterdam-Zuid oost, waar we wisten dat er een aantal auto’s met weinig km stonden, eerste instantie niets gevonden, toen werden we geholpen door Loïs, zij kon ons meteen vertellen dat er recent auto’s binnen waren gekomen met weinig km, we werden fantastisch geholpen, alles wat ze zei heeft ze ook waar gemaakt, Loïs en Marc, zijn twee toppers die klantvriendelijk en weten waar ze het over hebben! Echt een aanrader om daar je nieuwe auto te kopen!
Mijn aankoop van m’n nieuwe Peugeot 208
Ging samen met een goede vriend daar de deal sluiten. Er werd een goede betalingsregeling geregeld wat soepel verliep. De verkoper richtte z’n aandacht echter alleen op m’n vriend en ik werd compleet genegeerd terwijl het om MIJN auto ging en IK degene was die m zou gaan betalen. Vond ik erg naar en respectloos. Het heeft me ook heel wat telefoontjes gekost om uit te vinden waar de Peugeot was toen ik m eindelijk kon gaan ophalen. De betreffende verkoper was op vakantie en niemand kon me vertellen hoe of wat. Voor mij nooit meer een auto van Van Mossel!
Wat betreft de onderhoudsbeurt
Wat betreft de onderhoudsbeurt: prima!
Maar ik had gevraagd om een vervangende fiets, was geen probleem. Toen ik bij de fietsen aankwam stonden er 2 kapotte fietsen, van 1 was het sleuteltje kwijt en verder 2 veel te hoge fietsen, terwijl ik nog had gevraagd om een lage fiets
Een goed ontvangst is het halve werk
Fijn ontvangst een goed constructief gesprek dat resulteerde in een verkoop van een auto.
Iedere keer als ik bij de vestiging in…
Iedere keer als ik bij de vestiging in Amsterdam Zuidoost kom, valt het me op hoe hartelijk je wordt ontvangen. Het personeel is heel klantvriendelijk en hulpvaardig. Ik hoef nooit heel lang te wachten.
Goeie uitleg over de werkzaamheden, de kosten, en evt. extra kosten.
Om kort te gaan: altijd een warme ontvangst en heerlijke koffie.!!!
De medewerkers zijn zeer klant…
De medewerkers zijn zeer klant vriendelijk, je wordt snel geholpen, zeer duidelijke uitleg over werkzaamheden, kosten, evt extra kosten en keuzes. En altijd warme ontvangst en prettige wachtruimte.
Prima service en prettige sfeer!
wasbeurt na servicebeurt
Banden op spanning brengen was geen probleem, en bovendien werd de auto ook nog eens gewassen! Geweldig!