Banner for Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Klokkenbergweg 29, 1101 AK Amsterdam-Zuidoost, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Goed voorgelicht door de medewerker, waardoor tenslotte de verkoop plaatsvond. De verdere afhandeling heeft mij het vertrouwen gewekt dat ik bij de juiste dealer ben..

Valutata 1 stelle su 5

Een auto gekocht hier, contact liep vanaf het begin erg stroef. Afspraken werden niet nagekomen. Pas na 4 maanden eindelijk de afspraak nagekomen. €1000 euro betaald voor punten check, tank, apk etc o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wir hatten einen Schaden im Urlaub und waren sehr glücklich, dass uns alle Leute von van Mosel (2 Niederlassungen) sehr zuvorkommend und schnellstmöglich geholfen haben. Alle genannten Termine wurd... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

De service beurt is prima uitgevoerd. Daarentegen vroeg ik aan twee verkopers info over eventueel inruilen. Wilde weten hoeveel ik zou krijgen voor mijn auto. Nauwelijks aandacht en later is de vrien... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Klokkenbergweg 29, 1101 AK, Amsterdam-Zuidoost, Nederland, Paesi Bassi

• 088 001 4500
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

181 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

647 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Er ging weer van alles mis

Er ging weer van alles mis. Niets nieuws voor van Mossel Amsterdam Zuid-Oost.
Onderhouds afspraak 3 weken vooraf geboekt en bevestigd gekregen. Ik moet daar ook van alles voor regelen op mn werk. 1 dag voor de afspraak belt van Mossel "sorry we hebben geen vervangend vervoer", lijkt mij heel onwaarschijnlijk voor een grote autodealer. Afspraak verzet.
Bij de afspraak, komen er vragen over "preventief vervangen van onderdelen", veel te veel. En ik had een lakstift besteld. Dat was dan weer vergeten en moest nog besteld worden.
Nee, van Mossel Amsterdam Zuid-Oost vermijd ik liever. Je kan er niet van op aan.

6 marzo 2026
Valutata 4 stelle su 5

De leiding van de garage gaf goede…

De leiding van de garage gaf goede aandacht voor het herstel van mijn schade

1 aprile 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Fijn dat we u goed van dienst konden zijn bij het herstellen van uw schade. Dank voor uw feedback, dit waarderen wij enorm!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, reparatie snel uitgevoerd.

1 aprile 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Fijn dat onze snelle reparatie en goede service u bevallen is. Dank voor uw feedback!

Valutata 3 stelle su 5

Over de garage bij van mossel ben ik…

Over de garage bij van mossel ben ik wel tevreden maar ik heb daar ook mijn 3 jaar oude auto laten taxeren om te kijken of ik weer een nieuwe auto kon kopen maar in 3 jaar is mijn auto 20.000 euro in waarde gedaald ik schrok daar enorm van omdat ik bijna altijd Peugeot gereden heb en nog nooit zoveel waarde heb verloren .Ik denk er dan ook over om een ander merk auto te kopen.

29 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ben altijd van harte welkom - geeft de allerbeste / perfecte service

Ben altijd van harte welkom - vriendelijk en met respect ontvangen door iederéén bij Van Mossel - een goed uitziende werkplaats - de werkzaamheden aan mijn auto verloopt perfect - ben zeer tevreden - mijn dank aan iederéén bij Van Mossel - wensen iederéén alle Goeds van de wereld - en tot de volgende keer weer .. . .

29 marzo 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Wat fijn te horen dat u zich zo welkom voelt bij ons en tevreden bent over de werkzaamheden aan uw auto. We waarderen uw vriendelijke woorden en wensen u ook alle goeds! Tot de volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn geholpen door Mikail bij het kopen van mijn eerste auto!

Heel fijn geholpen door Mikail bij het kopen van mijn eerste auto. Alles ging super snel, werd duidelijk uitgelegd en inmiddels rijd ik heerlijk rond in mijn nieuwe auto!

25 marzo 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Wat fijn dat de aankoop van je eerste auto zo goed is verlopen! We zijn blij te horen dat alles duidelijk was en je nu heerlijk rondrijdt. Bedankt voor je feedback. Ook namens Mikail!

Ik kom al jaren bij Van Mossel

Ik kom al jaren bij Van Mossel. Je wordt daar altijd goed geholpen. Heb net een nieuwe peugeot 2008 gekocht. Service is echt perfect. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook de servicebeurten is niets op aan te merken. Medewerkers zijn echt heel klantvriendelijk.

25 febbraio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Wat fijn te horen dat u al jaren tevreden bent over onze service! We zijn blij dat u zo prettig geholpen wordt en geniet van uw nieuwe Peugeot 2008. Dank voor uw vriendelijke woorden over onze klantvriendelijke medewerkers.

Goede ervaring bij aankoop Peugeot 108

Goede ervaring bij aankoop Peugeot 108
Afgelopen januari een tweedehands Peugeot 108 bij Van Mossel gekocht. Ondanks dat het geen dure auto was ben ik super geholpen, zelfs de aflevering was alsof je een splinternieuwe hebt gekocht.

6 gennaio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had bij de aankoop van uw Peugeot 108! We zijn blij te horen dat u, ondanks dat het geen nieuwe auto was, zo goed bent geholpen met de aflevering. Dank voor uw feedback!

Valutata 4 stelle su 5

ik word altijd goed geholpen

ik word altijd goed geholpen, onderhoud en reparaties goed; afgelopen 1,5 maand veel geweest ivm diverse storingen; gelukkig vielen die allemaal in de garantie!
Voor de winterbanden heb ik een mooie set velgen gekregen voor een heel schappelijke prijs.
Minpunt is de communicatie, deels komt dat door telefoonlijn die er uit ligt en ze werken nu hard aan verbeteren aan uitleg, mee- en vooruitdenken.

20 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Fijn te horen dat we u goed hebben kunnen helpen met het onderhoud, de reparaties en de winterbanden. We waarderen uw feedback over de communicatie en werken hard aan verbeteringen. Bedankt voor uw geduld en de review!

Valutata 1 stelle su 5

Voor een kleine beurt en diagnose…

Voor een kleine beurt en diagnose onderzoek langs gegaan op de afgesproken datum, kon het later op de dag ophalen -maar nee hoor! Niks vernomen, volgende dag zelf bellen en pas tegen 17 uur ophalen.
Ten eerste vroegen ze opeens meer geld, was er gecommuniceerd (leugen) zeiden ze!! Waren er opeens nieuwe banden op, nooit gevraagd en niet genomen. Ik wacht nog steeds op de factuur en diagnose uitdraai na 2 weken omdat men op dezelfde dag van ophalen de printer het niet deed.
Allemaal leugens, geen wonder dat niemand de dealer meer vertrouwd. Wat hebben ze überhaupt gedaan vraag ik mij af, ze kunnen alles zeggen. Waardeloze afhandeling en nog steeds geen reactie.
alleen maar nutteloze excuses maken na elke review maar niks verhelpen. Dat moeten ze gaan doen, geld komt niet uit de lucht vallen er moet hard voor gewerkt worden.

8 gennaio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Het spijt ons te horen over uw ervaring. We nemen uw feedback serieus over de communicatie, de factuur, de diagnose en de ongevraagde banden. We zullen intern onderzoeken wat er is misgegaan en hoe we onze service kunnen verbeteren. Dank u voor uw tijd om dit met ons te delen.

Valutata 1 stelle su 5

Mijn ervaring bij deze Peugeot-garage…

Mijn ervaring bij deze Peugeot-garage in Amsterdam was ronduit slecht en frustrerend van begin tot eind!

Het begon al bij de aankoop. Er werd mij een auto verkocht met opties die deze uiteindelijk niet eens heeft.

Dan nog niet te beginnen over de kapotte onderdelen, waarvoor ik ontelbare keren heb moeten terugkomen. Elke keer werd gezegd dat het “nu opgelost” was, maar in de praktijk bleek dat absoluut niet zo te zijn. Reparaties werden half uitgevoerd, verkeerd uitgevoerd of soms helemaal niet, terwijl wel werd aangegeven dat alles verholpen was.

Wat het nog erger maakt, is dat er tegenstrijdige verhalen werden verteld. Afspraken werden niet nagekomen, problemen werden gebagatelliseerd of simpelweg ontkend, en ik had regelmatig het gevoel dat er niet eerlijk werd gecommuniceerd. Ook zijn er reparaties uitgevoerd die achteraf kapot bleken of nieuwe problemen veroorzaakten.

Ik heb hier extreem veel tijd, energie en vertrouwen verloren. Voor een officiële Peugeot-garage verwacht je vakkennis, transparantie en verantwoordelijkheid — helaas heb ik hier precies het tegenovergestelde ervaren.

Ik zou deze garage absoluut niet aanbevelen. Zoek liever een andere dealer die wél serieus met klanten en hun auto omgaat!!! dit is geen eenmalige ervaring. wees gewaarschuwd!!

4 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Het spijt ons zeer te horen over uw slechte ervaring met onze garage in Amsterdam. We nemen uw feedback over de aankoop, herhaalde reparaties en tegenstrijdige informatie erg serieus. We waarderen uw tijd en zullen uw opmerkingen gebruiken om onze service te verbeteren. Inmiddels hebben we een afspraak met uw vrouw gemaakt om de auto op te komen halen en de auto na herstel weer te komen brengen. In deze periode heeft u van ons geheel kosteloos een auto van ons ter beschikking.

Valutata 2 stelle su 5

Auto startte niet

Auto startte niet. Van Mosel gebeld en doorverwezen naar de ANWB. Kosten € 220. Accu niet in orde. Nieuwe accu van de ANWB gekocht voor € 250.
Een paar dagen later startte de wagen weer niet. voor € 220 vertelde de ANWB mij dat de sleutels de schuldige waren en dat is verholpen. Na een paar dagen startte de auto weer niet. ANWB constateerde een probleem met het verzekeringskastje, moest vervangen worden.
Met een speciaal kabeltje naar de accu kon de auto weer rijden. Naar Van Mossel gebracht en uitgelegd wat het probleem was. Dan komt de rekening en er volgt een diagnose accu loopt leeg. Een splinternieuwe accu van de ANWB wordt voor 147,50 ex BTW gecontroleerd. Er wordt een eenheid beveiliging vervangen en dan volgt er nog een nacontrole van 73,75 ex btw.
Met beide bovenstaande bedragen ben ik het niets eens. Ik had duidelijk aangegeven dat het zekeringskastje vervangen moest worden en niets meer. Heb ook duidelijk aan de receptionist aangegeven en laten zien dat de noodvoorziening stroom van de ANWB verwijderd moest worden omdat anders de accu leeg zou lopen. Van de rekening van € 961,38 (bovenop de ANWB € 690)
wens ik € 276,56 niet te betalen, omdat duidelijk is aangegeven dat alleen het zekeringskastje vervangen moest worden.

5 gennaio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

We betreuren het te horen over de problemen met uw auto en de daaropvolgende kosten. We nemen uw feedback serieus en zullen intern onderzoeken hoe de communicatie en de uitgevoerde werkzaamheden beter hadden gekund. Dank voor uw tijd om dit met ons te delen.

Altijd goede service

Altijd goede service

13 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Vriendelijk bedankt voor uw mooie review. Graag tot de volgende keer en dan gaan we er alles aan doen om 5 sterren te ontvangen. Team van Mossel Amsterdam Zuidoost.

Fijne service

Fijne en snelle service gehad bij Van Mossel Peugeot Amsterdam ZuidOost

12 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Wat fijn dat onze service zo goed is bevallen! We waarderen uw positieve feedback enorm. Dank u wel!

Reparaties niet goed uitgevoerd

Reparaties niet goed uitgevoerd, waardoor extra schade aan de auto is ontstaan.
Bij een andere reparatie die onder de garantie viel, zijn ook extra dingen gedaan zoals banden oppompen, ruitenvloeistof aanvullen wat ik zelf die ochtend al had gedaan.

12 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Vraag om second opinion bij andere garage!!

Ik kom al een x aantal jaar bij deze Peugeot dealer en had persoonlijk vaker het gevoel dat er iets niet klopte aan de factuur in de zin van… Waarom moet dit of dat onderdeel wéér worden vervangen/ververst/vernieuwd oid. Maar ja, hoe check je het he?
De laatste diagnose (a 140€(!)) was de druppel. Er zou een katalysator vervangen moeten worden, ruim 1300€. Plus de beurt en jaarlijkse APK zou ik rond de 2000€ kwijt zijn, offerte al gekregen. Ik had wederom mijn twijfels en ben naar Kwik Fit gegaan, en je verwacht het al.. Niks aan de hand met de katalysator!!! Hoe werkt een diagnose/uitlezen van mijn auto dan vraag je je af?
Rekening bij Kwik fit afgerond 500€.
Jullie zijn twee vaste klanten kwijt. Partner zijn Peugeot hoeft hier ook niet meer heen. Succes.

1 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Het spijt ons te horen dat u zich zorgen maakt over facturen en de diagnose. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank voor uw tijd. Wij hebben u een e-mail gestuurd met uitleg zodat het voor u duidelijker is waar het verschil vandaan komt.

Valutata 4 stelle su 5

Vraag om duidelijkheid, schroom niet iets te vragen.

Duidelijk, servicegericht en meedenken in oplossingen.

22 ottobre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Fijn om te horen dat onze duidelijke en servicegerichte aanpak gewaardeerd wordt. Bedankt voor de positieve feedback en graag tot de volgende keer, team van Mossel Amsterdam Zuidoost.

Fijne dealer

Duidelijk, transparant en service gericht.

3 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Fijn dat onze duidelijke en servicegerichte aanpak zo gewaardeerd wordt! Dank voor de mooie woorden en graag tot de volgende keer, team van Mossel Amsterdam Zuidoost.

Valutata 4 stelle su 5

van Mossel heeft contact opgenomen met positief resultaat.

Ik kom met een lekkage naar de garage. Er wordt een diagnose gesteld en de reparatie kosten worden geschat op €500,00-€600,00
Ik wacht hier ongeveer een uur voor in de garage.
Ik maak een afspraak voor de reparatie en huur voor 1 dag een auto bij de garage voor €40,00
ik breng de auto naar de garage voor reparatie en gebruik de leen auto. Na een paar uur wordt ik gebeld en veranderd het reparatie bedrag tot €`1600,00 !
Dit is niet volgens de afspraak en over mijn 1e bezoek bij de garage en de reparatie indicatie wordt een raar verhaal verteld ,alsof ik gek ben. Ook een auto voor niets gehuurd. Bij mijn oude citroen garage zijn de kosten hooguit €350,00 ! Daar naast moet ik €41,- betalen om een balkje onder de bestuurdersstoel aan te drukken! De factuur die ik krijg voor de huurauto is gedateerd op septermber en krijg ik nu al een betaalherinnering. Dit is de 2e keer dat deze garage een groot bedrag gaat rekenen terwijl de reparatie een stuk minder kost Bij van Mossel verwachten ze dat je een geldboom hebt. Echt waardeloos hoe men met klanten om gaat.

2 dec 2025:
Peugeot heeft contact met mij opgenomen en we hebben de problemen kunnen bespreken met een positieve uitkomst. Dank daar voor.

28 novembre 2025

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost

Het spijt ons te horen over uw ervaring. We vinden het vervelend dat de reparatiekosten aanzienlijk hoger uitvielen dan de eerste schatting en dat er onduidelijkheid was over de factuur. We nemen uw feedback serieus en zullen intern onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren om onze service te verbeteren. Dank u voor uw tijd en we bellen u dinsdag om dit te bespreken. Team van Mossel Amsterdam Zuidoost.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più