Aanschaf van een nieuwe auto, gehele ervaring was prettig. Pasa deed enorm zijn best. Bij aflevering is er wat mis gegaan met het poetsen waardoor de sierlijsten dof zijn geworden, zowel Pasa en deale... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Onlangs voor een ruitreparatie geweest. De ruit was niet mooi na reparatie maar weet niet of het ergens anders verbeterd had kunnen worden. Wel raar dat de zijkant van de motorkap onder de vinger afdr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Panamericana (AMG) grill laten monteren. Uitstekend gedaan en kon op korte termijn al terecht. Personeel zeer bekwaam en vriendelijk. Zowel in de werkplaats als in de showroom. Deze Van Mossel locati... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dit is al mijn 5e nieuwe Mercedes die ik gekocht heb en wederom geheel tevreden. Alle afspraken nageleefd, alles klopte gewoon weer.
Scritti dall'azienda
Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
De begeleiding door Rob was weer top; echter duurt het echt veel te lang voordat ik de sleutel ontvang. Het is sowieso een heleboel geld om een nieuwe steutel te bestellen, maar als dat dan vervolgens weken duurt nadat er vooruit betaald is, voelt het niet zoals ik van Mercedes gewend ben.
Een man een man werkt daar die heet Ton hij is echt heel onbeschoft en ordinair. Ik vind echt niet kunnen dat zo een iemand met zo lachen niveau daar werkt. Groetjes.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz
Hier is een persoonlijke en professionele review:
⭐⭐⭐⭐⭐
Al jarenlang ben ik een zeer tevreden klant van Van Mossel Mercedes-Benz Rotterdam Autostrada. De service is altijd uitstekend en je voelt je echt gewaardeerd als klant. Een speciale dank aan Ricky van de verkoop voor zijn eerlijke advies, betrokkenheid en uitstekende begeleiding. Ook Lennard van de werkplaats verdient een groot compliment voor zijn vakmanschap, duidelijke communicatie en de zorg waarmee hij iedere keer weer mijn auto perfect aflevert. Dankzij medewerkers zoals Ricky en Lennard blijf ik met veel vertrouwen terugkomen. Absoluut een aanrader!

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz
Meteen aan de slag gegaan om een garantie reparatie van een collega Mercedes dealer op te lossen, ik hoefde niet naar Amsterdam om de garantie te claimen. Perfect en heel snel opgelost

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz
Het onderhoud aan de auto is goed uitgevoerd en ik ben tevreden over de service. Toen ik de auto bij de dealer kocht, zat er echter geen Mercedes-opbergtas voor de laadkabels bij. Ik heb dit één of twee keer aan de dealer gevraagd, maar ik heb hier helaas nooit een reactie op gekregen.

Via App een afspraak gepland voor APK en service beurt,
Aangegeven te willen wachten, opgebeld door medewerker klantenservice dat die niet kon i.v.m. grote beurt en APK beter met een leenauto kosten 40 euro of of electrische fiets, ik woon in de buurt moet alleen wel de brug over dus met de fiets zou dit goed kunnen.
Op de afspraak aangekomen was er geen electrische fiets aanwezig enkel een gewone fiets, wat niet afgesproken was. Best een klim om de Brienenoord brug op te gaan als je dit niet gewend ben.
Ik kon ook geen leenauto of thuis afgezet worden maar wel een nieuwe afspraak een week later.
gelukkig hebben ze er alles aangedaan om het wachten zo kort mogelijk te houden.
Ben zeer ontevreden over de gaan van zaken en mij zijn ze kwijt als klant.
Klantvriendelijk en to the point hierbij service voorop staat. 👍

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz
Aardige mensen met verstand van Mercedes. Lossen uiteindelijk alle problemen op terwijl je goed op de hoogte gehouden wordt. En vooral dat op de hoogte houden is goud waard want dat is niet overal zo. Bedankt van Mossel team Moordrecht!