Banner for Van Mossel Mercedes-Benz

Van Mossel Mercedes-Benz Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Aanschaf van een nieuwe auto, gehele ervaring was prettig. Pasa deed enorm zijn best. Bij aflevering is er wat mis gegaan met het poetsen waardoor de sierlijsten dof zijn geworden, zowel Pasa en deale... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Onlangs voor een ruitreparatie geweest. De ruit was niet mooi na reparatie maar weet niet of het ergens anders verbeterd had kunnen worden. Wel raar dat de zijkant van de motorkap onder de vinger afdr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dit is al mijn 5e nieuwe Mercedes die ik gekocht heb en wederom geheel tevreden. Alle afspraken nageleefd, alles klopte gewoon weer.

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Mercedes-Benz

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mercedes-Benz:
Van Mossel is officieel Mercedes-Benz dealer en heeft vestigingen in Gouda, Dordrecht, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland en regio Rotterdam (Autostrada, Charlois en Spaanse Polder).

Over Van Mossel:

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

551 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Woon zelf in Rotterdam koop al jaren…

Woon zelf in Rotterdam koop al jaren mijn auto,s in Gouda omdat de verkoper ging verhuizen ben ik mee gegaan naar Gouda
Rotterdam autostrada is ook een top garage maar Gouda is nummer 1

7 agosto 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service in Gouda en ons al jaren trouw blijft! We waarderen uw loyaliteit enorm.

super goed geholpen

2 agosto 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent. Graag tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Panamericana (AMG) grill laten…

Panamericana (AMG) grill laten monteren. Uitstekend gedaan en kon op korte termijn al terecht. Personeel zeer bekwaam en vriendelijk. Zowel in de werkplaats als in de showroom. Deze Van Mossel locatie zal ik zeker aanraden aan vrienden en bekenden.
Mvrgr Jaap van der Heiden

8 luglio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat de montage van de grill naar wens is uitgevoerd en dat u snel terechtkon. We waarderen uw complimenten over ons vakkundige en vriendelijke personeel in zowel de werkplaats als de showroom. We zijn blij dat u ons aan gaat bevelen!

Werk aan de winkel

Werk wordt goed gedaan , echter afspraken met klant en onderling worden niet goed doorgesproken!Tevens werd er bij onderhandeling over aankoop van een andere auto een gewoon schandalige en beledigend tegenbod gedaan, waar je deze niet serieus kon nemen.

29 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Geachte relatie wij nemen spoedig met u contact op naar aanleiding van uw review

Valutata 3 stelle su 5

Ontevreden over enorme prijsstijging na…

Ontevreden over enorme prijsstijging na overname door van Mossel voor werkzaamheden. Zeer tevreden over coulante oplossing voor mijn klacht aan Mobilo

1 agosto 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Bedankt voor uw review. Wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Valutata 4 stelle su 5

Bracht de auto voor een kleine…

Bracht de auto voor een kleine reparatie, deze is uitgevoerd. Was prettig geweest als ik daar op had kunnen wachten ipv 40€ kwijt te zijn asn een huurtwingo

31 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Bedankt voor uw review! Wij zullen uw opmerking intern bespreken. Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn ontzettend goed geholpen

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Pasa. De Mercedes GLA waarvoor we oorspronkelijk kwamen voldeed helaas niet aan onze verwachtingen. Pasa dacht echter direct met ons mee en kwam met een alternatief dat zelfs beter aansloot bij onze wensen.

Dankzij zijn geduld, eerlijkheid en klantgerichte aanpak hebben we uiteindelijk met een goed gevoel de aankoop van onze Mercedes GLA gedaan. We voelden ons nergens onder druk gezet en kregen eerlijk advies, wat we erg hebben gewaardeerd.

Na de aankoop bleek er nog een klein puntje te zijn dat onder de garantie viel. Ook dat heeft Pasa snel en zonder problemen voor ons geregeld. Dat gaf ons extra vertrouwen en laat zien dat de service niet ophoudt zodra de auto is verkocht.

Nogmaals bedankt, Pasa, voor de uitstekende service en de prettige begeleiding. Wij raden Pasa dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare verkoper en een fijne aankoopervaring!

17 luglio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons.

Fijn om te horen dat Pasa u goed heeft kunnen helpen en dat zowel het aankoopproces als de service achteraf naar tevredenheid zijn verlopen. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers met uw nieuwe Mercedes GLA!

Valutata 5 stelle su 5

Top Personeel en Service!!!

Ik kom speciaal vanuit de regio Amsterdam naar deze vestiging vanwege de klantvriendelijke en professionele benadering van de medewerkers. Als klant word ik hier altijd vriendelijk, respectvol en behulpzaam te woord gestaan, zoals het naar mijn mening ook hoort.

In mijn eigen regio ervaar ik dit helaas vaak anders. Daar ontbreekt het regelmatig aan klantvriendelijkheid en service, waardoor je je als klant minder welkom voelt. Om die reden rijd ik liever een grotere afstand voor een vestiging waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan, dan dat ik kies voor een vestiging dichter bij huis waar deze kwaliteit ontbreekt. De uitstekende dienstverlening van de medewerkers is voor mij de extra reistijd dan ook meer dan waard.

30 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u speciaal vanuit de regio Amsterdam naar onze vestiging reist vanwege de klantvriendelijke en professionele benadering van onze medewerkers. We waarderen het enorm dat u de extra reistijd over heeft voor de service die wij bieden. Het is ons doel om elke klant vriendelijk, respectvol en behulpzaam te woord te staan, en we zijn blij dat dit voor u zo duidelijk merkbaar is. Uw feedback bevestigt dat onze inzet voor service en klantgerichtheid wordt gewaardeerd. We zijn dankbaar voor uw loyaliteit en dat u onze dienstverlening als meer dan waardevol ervaart.

Valutata 5 stelle su 5

ik vindt persoonlijk kontakt zeer fijn…

ik vindt persoonlijk kontakt zeer fijn en rest van de service is ook echt super goed

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u persoonlijk contact zo waardeert en dat u tevreden bent over onze service. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Valutata 4 stelle su 5

Zeer tevreden over het onderhoud…

Ik ben erg tevreden over het onderhoud aan mijn Mercedes. De service was vriendelijk, professioneel en het onderhoud is netjes uitgevoerd. Alles verliep naar wens en ik had vertrouwen in de manier waarop mijn auto werd behandeld.

Het enige kleine verbeterpunt is dat ik niet werd gebeld toen mijn auto klaar was om opgehaald te worden. Dat was waarschijnlijk een vergissing, maar het zou fijn zijn als daar de volgende keer beter op wordt gelet.

Verder ben ik zeer tevreden over de dienstverlening en kom ik zeker graag terug. Bedankt voor de goede service!

27 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over het onderhoud van uw Mercedes! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en de professionele uitvoering. We nemen uw opmerking over het niet gebeld worden toen uw auto klaar was serieus. We waarderen het enorm dat u desondanks graag bij ons terugkomt.

Van Mossel Gouda/Moordrecht vriendelijk en eerlijk

De vestiging van Van Mossel Mercedes in Gouda/Moordrecht is een fijne garage waar ik al meer dan 15 jaar kom. Het contact is altijd vriendelijk en eerlijk. Of ik nu mijn 10 jaar oude Smart voor onderhoud breng of een nieuwe MB GLC koop. In de service en kwaliteit merk ik geen verschil. Nog nooit ben ik met een kluitje het riet ingestuurd. Ik kan deze vestiging van harte aanbevelen.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u al meer dan 15 jaar zo tevreden bent over onze vestiging en de constante kwaliteit van onze service. We waarderen uw loyaliteit enorm en zijn blij dat we u altijd eerlijk en vriendelijk van dienst kunnen zijn. Hartelijk dank voor uw aanbeveling!

**5 sterren

**5 sterren – Zeer tevreden over de service van Van Mossel Mercedes-Benz Moordrecht**

Vorig jaar heb ik bij Van Mossel Mercedes-Benz Moordrecht een Mercedes CLA gekocht, inclusief rijklaarkosten en 2 jaar garantie.

Na de aankoop waren er een aantal punten die verholpen moesten worden, zoals een te laag afgestelde koplamp, trillingen in het stuur en een geluid uit het dashboard bij het rijden over oneffenheden. Al deze punten zijn netjes en vakkundig opgelost.

Enkele weken later kreeg ik opnieuw een probleem: de ruitenwissers gingen spontaan aan en het motorstoringslampje ging branden. De auto is op afstand uitgelezen en vervolgens zijn onder garantie de ruitenwisserschakelaar, de hogedrukbrandstofpomp en het display op het stuur voor de bediening van de mobiele telefoon vervangen.

Bij alle werkzaamheden kreeg ik een vervangende auto en werd alles keurig onder garantie afgehandeld, zonder discussie.

Ik ben erg tevreden over de service, de klantvriendelijkheid en de manier waarop de garantie wordt nagekomen. Daarom kan ik deze dealer van harte aanbevelen.

23 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Hartelijk dank voor deze prachtige recensie en de vijf sterren! We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent over de service die u bij ons heeft ervaren. Het is fijn om te lezen dat de aanvankelijke aandachtspunten, evenals de latere problemen met de ruitenwissers en het motorstoringslampje naar volle tevredenheid zijn opgelost. We waarderen het enorm dat u de klantvriendelijkheid en de correcte afhandeling van de garantie benadrukt. Uw aanbeveling betekent veel voor ons team.

Valutata 1 stelle su 5

Kansloos

Sinds Janneke weg is, is er echt niemand meer zo professioneel of capabel om het werk uit te voeren. Zij was echt een ster in de organisatie. Charlois heeft niemand capabel om de meest simpele storing op te lossen (vorige auto) en autostrada moet 3x kijken naar een krakende stoel van de nieuwste cla om een constatering te doen. Van de 16000km zitten er 12000 op met een krakende stoel. Afbellen om te zeggen dat de "specialist" op vakantie is. Nu op vakantie met een krakende stoel. Ongelooflijk dat dit sinds januari niet is opgelost. Fabrieksgarantie zit op de auto die in december 2025 geleverd is. Gewoon een nieuwe stoel erin dit kost iedereen minder tijd en geld. Tevens mijn andere prive auto onlangs gebracht voor een servicebeurt en daar krijg ik niet eens uitleg over wat er gedaan is maar kort een antwoord met "service b is uitgevoerd". Geen gespecificeerde service uitdraai meer. Wel bellen met heb je onze offerte ontvangen? Maar in de offerte staat helemaal geen prijs niks. Alles is uit te lezen op afstand wat er met deze beurt gedaan moet worden. Ook de aanvullende dingen dus. Kosten kunnen dus vooraf bepaald worden. Dit letterlijk allemaal proberen weg te poetsen met een gratis wasbeurt. Kansloos. Dit laatste was op autostrada. Bij autostrada nog hiervoor wezen kijken naar een andere auto om die van ons in te ruilen die bij jullie in onderhoud is en meer dan een uur wachten totdat iemand op je afstapt. Dit is echt alarmerend. Wij moesten vragen naar iemand terwijl er 10x iemand langs ons is gelopen. Ik snap ook niet hoe jullie dealer van het jaar zijn geworden als van mossel. Ik zal hierom nooit meer mijn autos langsbrengen bij jullie. Liever 40km verder naar agam of hedin rijden want het is echt allemaal om te huilen. Er is maar 1 lichtpuntje bij autostrada en dat is de jongeman die op de 2e etage bij occasions zit die heel professioneel is. Als nou iedereen zoals hij zou zijn zouden jullie meer mensen aantrekken ipv afschrikken.

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige en professionele behandeling!

Geweldige behandeling door Jocauri gedurende het gehele aankoopproces. Hij is erg kalm en professioneel. Ook de aflevering en aftersales was boven onze verwachtingen. Kortom, 5 (Mercedes) sterren meer dan verdiend!

24 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat het aankoopproces en de aftersales zo goed zijn bevallen! We zijn erg blij dat onze service aan uw verwachtingen voldeed. Hartelijk dank voor de mooie woorden en de 5 sterren!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più