Keurig ontvangst, direct werd koffie aangeboden, en werd er aan de auto begonnen. Keurig binnen afgesproken tijd was die weer gereed en netjes schoon overgedragen.

L'azienda ha risposto
Rommelig aflevering, te weinig aandacht voor de klant, afspraken worden niet opgevolgd. Klant moet zelf achter alles aangaan. Dit is mijn 4 e gekochte auto met slechste ervaring. Ook rommelig bij de f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Erg fijn geholpen door Matthijs met de aankoop van onze auto. Ook de nazorg is erg prettig. Vooralsnog een positieve en prettige ervaring met Van Mossel (wij komen van BMW). Gr. Pascal
Scritti dall'azienda
Mijlweg 81, 3316 BE, Dordrecht, Nederland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Service, ontvangst, kennis en benadering zijn de pluspunten die ze van mij verdienen

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Voor mijn vertrek naar vakantie een koelvloeistof lekkage ontdekt. Omdat mijn auto nog in de garantie zat contact opgenomen met van mossel in Dordrecht. De auto is door hun opgehaald (2 uur onderweg heen en 2 uur terug) de auto is om 18 uur aangekomen in Dordrecht. Ze hebben er alles aan gedaan om het probleem op te lossen. De auto was vervolgens om 22 uur klaar. Wat een top top service! Bedankt M en L! Toppers!

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Erg behulpzaam ,en goede service en duidelijkheid.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Super service, vriendelijk, professioneel en... Klantgericht.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Fantastisch bedrijf met vakkundige medewerkers. Zeer vriendelijk en denken mee.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Pasa. De Mercedes GLA waarvoor we oorspronkelijk kwamen voldeed helaas niet aan onze verwachtingen. Pasa dacht echter direct met ons mee en kwam met een alternatief dat zelfs beter aansloot bij onze wensen.
Dankzij zijn geduld, eerlijkheid en klantgerichte aanpak hebben we uiteindelijk met een goed gevoel de aankoop van onze Mercedes GLA gedaan. We voelden ons nergens onder druk gezet en kregen eerlijk advies, wat we erg hebben gewaardeerd.
Na de aankoop bleek er nog een klein puntje te zijn dat onder de garantie viel. Ook dat heeft Pasa snel en zonder problemen voor ons geregeld. Dat gaf ons extra vertrouwen en laat zien dat de service niet ophoudt zodra de auto is verkocht.
Nogmaals bedankt, Pasa, voor de uitstekende service en de prettige begeleiding. Wij raden Pasa dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare verkoper en een fijne aankoopervaring!

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Geweldige behandeling door Jocauri gedurende het gehele aankoopproces. Hij is erg kalm en professioneel. Ook de aflevering en aftersales was boven onze verwachtingen. Kortom, 5 (Mercedes) sterren meer dan verdiend!

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Een man een man werkt daar die heet Ton hij is echt heel onbeschoft en ordinair. Ik vind echt niet kunnen dat zo een iemand met zo lachen niveau daar werkt. Groetjes.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Al eerder schriftelijk en mondeling meegedeeld: tekortgeschoten in de toelichting na de servicebeurt en ook in de aflevering van de behandelde auto