L'azienda ha risposto
Je wordt gelokt met een prijs per telefoon of computer. Bij aankomst wordt de auto rondom op de foto gezet en mogen de aangesloten handelaren bieden op de auto. Daar pakt "wij kopen auto's" nog bemidd... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda

Vriendelijke mensen, zeer correct. Ook de geboden prijs was redelijk. Binnen 2 dagen het geld op de bank. Kijk er tevreden op terug.
Vanaf de aanvraag voor een prijsopgave tot de daadwerkelijke verkoop van de auto, verliep alles soepel en prettig.
We hadden ons vooraf verdiept in de marktwaarde van de auto en Wijkopenauto’s kwam met een acceptabel bod. Wij zijn tevreden met het gehele verloop van de verkoop.
Op de lokatie Alkmaar zijn we uitstekend ontvangen met een kopje koffie en een gezellig praatje. Na een inspectie van onze Alfa Romeo kregen we na 45 minuten een bod dat gelijk was met het bod dat we online hadden gekregen !
Een dag later hadden we het geld op de rekening.
Prima ervaring dus !!
Joop en Jetty

Risposta di wijkopenautos.nl
Teleurstellende werkwijze en klantvriendelijkheid.
Online bij het invullen van de autogegevens werd een prijs aangegeven bij direktverkoop. Echter werd aanzienlijk hoger prijs aangegeven als minimumprijs als ik via veiling verkoop. Ik heb de hele process doorgelopen om vis veiling te kunnen verkopen. Dit proces is tamelijk tijdrovend. Inclusief dat je lifefotos moet maken. Het nam behoorlijke tijd in beslag. Niet al te makkelijk interface die af en toe vastzit. Alles was geupload. Daarna kon ik aanvragen dat ze me bellen voor minimum prijsvaststelling. De volgende dag belde ze me niet, wel kreeg ik mail dat ik ze kon bellen. Ik heb ze gebeld en kreeg muziekje - verder niets. Ik heb meerdere keren meer dan 10 min in de wacht gestaan en kreeg niemand aan de lijn. Ik heb per mail dat kenbaar gemaakt, waarop ik weer een mail kreeg dat iemand me zal bellen. Het gebeurde niet. Ik heb weer 12 minuten gewacht tot iemand me te woord kon staan. Na de check van de min prijs kwam hij met een prijs die 300€ hoger was dan die van direct verkoop en zeker veel lager dan wat me voorgehouden is om via veiling te gaan. Deze prijs was zelfs lager dan wat ik bij een merkdealer kreeg. Al met al teleurstellende ervaring die ook veel tijd heeft gekost.
Ik heb een auto verkocht via mijn link waar ze mee mee plat mailden dat je dan 100 euro verdient.
Geen 100 euro gekregen.
Was erbij op de lokatie bij de verkoop en ze hadden nog maar het hoofdkantoor gebeld en het zou goed zitten .
Binnen 30 dagen zou er 100 euro gestort zijn.
Nou nooit gekregen en ze ontkennen nu dat het via mijn link is verkocht.
Ons netjes te woord gestaan en alles precies uitgelegd over de waarde vd auto.
Zo geregeld en dag later op je rekening. Super

Risposta di wijkopenautos.nl
Zeer professionele en vriendelijke service en uitleg tijdens de schouw van onze auto. Snelle afhandeling en de prijs kwam overeen met de internet schatting. Geld binnen eeb dag ontvangen. Al met al een zeer goede ervaring, ze doen wat ze zeggen, alle lof voor vestiging Leeuwarden.

Risposta di wijkopenautos.nl
Moesten helaas de auto van mn vader verkopen. Via de site kregen we een prima bod. Afspraak gemaakt en na controle kregen we het eerdere bod definitief. Daarna was alles snel geregeld.

Risposta di wijkopenautos.nl
Auto op 30 maart 2026 aangemeld, daarvan een bevestiging per whatsapp ontvangen. Vervolgens prijs bevestigt. Op 3 april nog maar eens gevraagd of ik een reactie mag verwachten. Men was ermee bezig en men zou zich melden. Tot op heden niets meer gehoord. Maken niet waar hetgeen ze beloven. Jammer dat het zo moet.

Risposta di wijkopenautos.nl
We zijn snel geholpen in de zaak in Leeuwarden. We wilden snel van onze auto af en dat is ook dezelfde dag nog gelukt. Binnen 20 minuten was alles geregeld! Bedankt!

Risposta di wijkopenautos.nl
Zeer onbetrouwbaar bedrijf. Je moet vooraf verplicht aangeven welk bod je zelf mee akkoord gaat, je krijgt niet de mogelijkheid om een minimumprijs mee te geven aan de veiling en vervolgens een bod af te wachten en daar wel of niet mee akkoord te gaan.
Deze manier van werken geeft volledige vrijheid aan wijkopenautos om te bepalen welk bod ze aan jou doorgeven en daar maximaal marge op te pakken.
Bovendien gaan ze daarna nog eens aan de prijs trekken.
Met andere woorden: Je hoeft echt niet te verwachten dat ze hun best gaan doen voor jou. Je krijgt altijd minder dan ze voor doen komen.
Soepel proces, netjes en duidelijk geholpen bij vestiging Roosendaal. Geld binnen 24 uur op mijn rekening.
Enige punt voor verbetering lijkt mij dat er via de website en het digitale proces nog wat duidelijker wordt aangegeven dat het om een indicatief bod gaat dat je per e-mail
krijgt. Dat is nu niet echt meteen duidelijk, maar pas als je er verder induikt.

Risposta di wijkopenautos.nl
was de eerste keer en een aparte ervaring. Vul vooraf de formulieren zo nauwkeurig mogelijk in dan zit de vooraf bepaalde prijs aardig in de buurt. Uitbetaling kan tot 3 dagen duren, maar had het 24 uur later al. Service, uitleg en begeleiding door medewerker was superior.

Risposta di wijkopenautos.nl
Onzin advertentie. Krijg binnen 3 stappen een waardebepaling. Weet niet hoeveel vragen je moet beantwoorden, fotos uploaden onzinmeer.

Risposta di wijkopenautos.nl
Ik krijg elke dag een melding in mijn beeld als advertentie van wijkopenautos.nl. Omdat ik er nu wel een beetje klaar mee was, dacht ik bij mezelf ik zal eens een testje doen.
Een goede kennis van mij (en ja, zij weet van dit geval af) heeft bij autohero (een zusterbedrijf van wijkopenauto's) een audi cabrio gekocht t.w.v. 24.990 euro. Ik heb dat kenteken 2 weken na de verkoopdatum ingevuld bij wijkopenautos.nl en wat bleek, na 2 weken kreeg ik in totaal terug: 17.684 euro. Een afschrijving van 8000 euro in 2 weken tijd. Ik heb dat tegen de rechtmatige verkoper gezegd en zij gaf aan dat wijkopenautos.nl maar eens gebeld moest worden. Dit heb ik gedaan en ik kreeg de klantenservice aan de lijn. De dame die ik sprak, had waarschijnlijk naast haar veterstrik diploma ook een lees certificaat gehaald, want het enige dat ze kon doen was het belscript voorlezen, maar nadenken....ho maar.
Op mijn reactie dat een afschrijving van 8000 euro in 2 weken tijd wel heel erg veel was, kon ze alleen maar zeggen: wij maken de prijzen niet. Wij maken de prijzen niet,
Het lijkt me dat als je zelf: WIJKOPPENAUTOS.nl heet en ook binnen 1 minuut een mail stuurt met een bedrag waarbij staat: wij van wijkopenauto's zijn trots om dit aanbod te mogen doen, dat je juist WEL de prijs maakt, maar goed.....
Wijkopenauto's is dus een grote oplichtersbende die waarschijnlijk graag van onwetende mensen hun geld willen afpakken. Helaas zijn dit soort praktijken binnen NL toegestaan en wordt er door wijkopenautos en autohero heel goed gebruik van gemaakt.
Ook is het geen misdrijf om laag geschoold en onvriendelijk personeel in te huren dat alleen maar goed is voor 1 ding (en dat is niet klantvriendelijk auto in- of verkopen).
Opletten met deze oplichters!!!

Risposta di wijkopenautos.nl
Alles prima volgens afspraak gegaan !
Goede communicatie, overeengekomen prijs en vriendelijke medewerker!

Risposta di wijkopenautos.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.