Banner for Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Jan van der Heijdenstraat 29, 3261 LE Oud-Beijerland, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Netjes geholpen in Hellevoetsluis bij aankoop van nieuwe auto. Wederom netjes geholpen in Oud Beijerland bij aflevering van de nieuwe auto. Goede uitleg, zonder tijdsdruk.

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mercedes-Benz:
Van Mossel is officieel Mercedes-Benz dealer en heeft vestigingen in Gouda, Dordrecht, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland en regio Rotterdam (Autostrada, Charlois en Spaanse Polder).

Over Van Mossel:

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

524 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Netjes geholpen in Hellevoetsluis bij…

31 agosto 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen bij de aankoop en aflevering van uw nieuwe auto! We zijn blij te horen dat de uitleg duidelijk was en dat u geen tijdsdruk heeft ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Alles netjes conform afspraak en erg…

Alles netjes conform afspraak en erg vriendelijk.

26 agosto 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat alles netjes conform afspraak is verlopen en u onze service als erg vriendelijk heeft ervaren. We stellen uw positieve feedback zeer op prijs!

Aankoop nieuwe auto

Hele proces van eerste contact tot de aflevering van de nieuwe auto tot volle tevredenheid verlopen. Geen moment enige dwang of ongeduld gemerkt tijdens de verschillende bezoeken. Ook de aflevering was prima verzorgd met een uitgebreide uitleg over de bediening. Al met al zeer tevreden over alle contacten die ik heb gehad.

26 agosto 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Wat fijn om te horen dat het hele proces naar volle tevredenheid is verlopen. We zijn blij dat u de bezoeken als prettig heeft ervaren en dat de uitleg bij de aflevering uitgebreid en duidelijk was. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Zeer nette vestiging

Zeer nette, service gerichte vestiging van deze Mercedes dealer

20 agosto 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u onze vestiging als zeer netjes en servicegericht heeft ervaren. We waarderen uw mooie woorden enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Topservice en enorm fijne auto

Een fijn en eerlijk contact met een topservice! Dankjewel Sander van Essen voor alles, een verkoper die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. En wat is het een fijne auto, echt enorm blij mee.

15 agosto 2026
Non scritta su invito

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het contact en de service! We zijn blij dat u zo'n fijne auto heeft gevonden en er enorm blij mee bent. Heel veel rijplezier en veilige kilometers gewenst!

Service afspraak

Het was bellen voor een service afspraak en dat was zeer snel geregeld , dezelfde week nog kon onze auto terecht voor een service beurt . Super geregeld 👍🏻

16 agosto 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Wat fijn om te horen dat het maken van een serviceafspraak zo snel en soepel is verlopen! We zijn blij dat we uw auto zo snel konden helpen. Bedankt voor de positieve feedback!

Altijd netjes geholpen.

Altijd netjes geholpen.
De dames zorgen super goed voor je als je wacht op de auto.
Nog nooit terug hoeven gaan dat er iets niet klopt.
Auto schoon, ook heel fijn.

13 agosto 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Wat fijn om te horen dat u altijd zo goed geholpen wordt en dat u tevreden bent over de service! We zijn blij dat u zich prettig voelt terwijl u wacht en dat uw auto altijd schoon is. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Valutata 2 stelle su 5

In mijn ogen een buitensporig hoge…

In mijn ogen een buitensporig hoge rekening voor een onderhoudsbeurt, maar als ze dan vergeten om de boardcomputer te resetten zodat ik ergens tijd moet zien te vinden om langs te komen zodat niet elke keer de melding komt dat er een a7 beurt uit gevoerd moet worden. Vind ik dat geen waar voor mijn geld

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Beste relatie, wat vervelend dat het resetten van de boardcomputer niet juist is door gevoerd. Wij nemen spoedig met u contact op om dit voor u op te lossen

Snelle service

Snelle service, afspraken nagekomen en vriendelijk geholpen door Robert Jan

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Wat fijn om te horen dat de service snel was en de afspraken zijn nagekomen! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Valutata 1 stelle su 5

Vervangwagen was vies en met een kleine…

Vervangwagen was vies en met een kleine hoeveelheid aan benzine.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Beste relatie, wij zullen spoedig contact met u opnemen om uw ervaring te bespreken, excuses voor het ongemak.

Valutata 5 stelle su 5

Panamericana (AMG) grill laten…

Panamericana (AMG) grill laten monteren. Uitstekend gedaan en kon op korte termijn al terecht. Personeel zeer bekwaam en vriendelijk. Zowel in de werkplaats als in de showroom. Deze Van Mossel locatie zal ik zeker aanraden aan vrienden en bekenden.
Mvrgr Jaap van der Heiden

8 luglio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Wat fijn om te horen dat de montage van de grill naar wens is uitgevoerd en dat u snel terechtkon. We waarderen uw complimenten over ons vakkundige en vriendelijke personeel in zowel de werkplaats als de showroom. We zijn blij dat u ons aan gaat bevelen!

Valutata 3 stelle su 5

Werk aan de winkel

Werk wordt goed gedaan , echter afspraken met klant en onderling worden niet goed doorgesproken!Tevens werd er bij onderhandeling over aankoop van een andere auto een gewoon schandalige en beledigend tegenbod gedaan, waar je deze niet serieus kon nemen.

29 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Geachte relatie wij nemen spoedig met u contact op naar aanleiding van uw review

Wij zijn super goed geholpen

Wij zijn super goed geholpen

16 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We waarderen uw positieve feedback enorm. Graag tot een volgende keer.

Valutata 2 stelle su 5

Top chef en gemiste kans

Na mijn review van 7 mei jl werd ik gebeld door Martijn van de werkplaatsreceptie mbt het onopgeloste probleem na uitlijnen.
Afspraak gemaakt want ik ben van mening dat bedrijven en medewerkers de kans moeten krijgen hun fouten te corrigeren.
Sinds 2 maanden is er in Oud-Beijerland een nieuwe werkplaatschef aangesteld en ik moet zeggen deze man verdient alle lof. Is echt bezig met zijn vak en doet er alles aan de klant van dienst te zijn. Na 3x uitlijnen en proefrijden is een deel van het probleem (blijft maar naar rechts trekken) opgelost door de stuurhoek sensor opnieuw in te lezen waardoor bij een rechte stuurstand de auto ook rechtuit blijft rijden. Maar bij stuur loslaten de auto sterk naar rechts blijft gaan ondanks dat alle waardes volgens fabrieksgegevens zijn ingesteld.
Het advies van van Mossel blijft andere banden aan te schaffen. Jammer dat ondanks mijn verzoek vooraf het hernieuwde garagebezoek geen ander ste banden/wielen beschikbaar was bij wijze van test. Nu kon wederom niet worden vastgesteld of de banden inderdaad de oorzaak zijn.
Maar goed zodra er over enige tijd een nieuwe setje banden onder gaat gaan we het wel zien. Tot die tijd neem ik het trekken van de auto maar voor lief.
De gemiste kans bij dit bezoek gaat naar de dame van de werkplaatsreceptie welke mij vorige keer nogal klantonvriendelijk behandelde.
Geen groet of blik richting mij kon er vanaf.
Excuses waren minimaal op zijn plaats geweest waardoor ik wellicht klant zou blijven maar de cursus klantgericht werken staat voor haar waarschijnlijk later dit jaar pas op de agenda.
Ik zou zeggen “DOEN”

Mij zijn ze iIg kwijt als klant maar of ze daar überhaupt slechter van slapen….

8 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Personeel is erg vriendelijk en…

Personeel is erg vriendelijk en deskundig, service is uitstekend.

1 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Wat fijn om te horen dat ons personeel vriendelijk en deskundig is, en dat u de service als uitstekend heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Klantvriendelijkheid behulpzaam op…

Klantvriendelijkheid behulpzaam op lossingen zoeken is goed gelult

4 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Wat fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid en behulpzaamheid zo waardeert! We doen ons uiterste best om altijd met goede oplossingen te komen.

Netjes en vlot geholpen

Netjes en vlot geholpen. Kundig en behulpzaam personeel. Wij gingen tevreden naar huis

5 luglio 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Wat fijn om te horen dat u zo netjes en vlot geholpen bent! Het is ons doel dat klanten tevreden naar huis gaan en we zijn blij dat dit bij u het geval was. Bedankt voor uw mooie woorden over ons personeel.

Valutata 5 stelle su 5

Fijn klantcontact met de medewerkers…

Fijn klantcontact met de medewerkers ihb Sophia. Daarnaast werd ik goed geinformeerd over de extra werkzaamheden. Transparantie over de kosten.
Coulance bij de inzet van de huurauto. Professionele en fijne groep.

21 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Oud-Beijerland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het contact met onze medewerkers en de heldere communicatie over de werkzaamheden en kosten. We waarderen uw positieve feedback enorm. Graag tot een volgende keer!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più