L'azienda ha risposto
Bracht de auto voor een kleine reparatie, deze is uitgevoerd. Was prettig geweest als ik daar op had kunnen wachten ipv 40€ kwijt te zijn asn een huurtwingo
Scritti dall'azienda
Grote Esch 50, 2841 MJ, Moordrecht, Nederland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
De vestiging van Van Mossel Mercedes in Gouda/Moordrecht is een fijne garage waar ik al meer dan 15 jaar kom. Het contact is altijd vriendelijk en eerlijk. Of ik nu mijn 10 jaar oude Smart voor onderhoud breng of een nieuwe MB GLC koop. In de service en kwaliteit merk ik geen verschil. Nog nooit ben ik met een kluitje het riet ingestuurd. Ik kan deze vestiging van harte aanbevelen.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
**5 sterren – Zeer tevreden over de service van Van Mossel Mercedes-Benz Moordrecht**
Vorig jaar heb ik bij Van Mossel Mercedes-Benz Moordrecht een Mercedes CLA gekocht, inclusief rijklaarkosten en 2 jaar garantie.
Na de aankoop waren er een aantal punten die verholpen moesten worden, zoals een te laag afgestelde koplamp, trillingen in het stuur en een geluid uit het dashboard bij het rijden over oneffenheden. Al deze punten zijn netjes en vakkundig opgelost.
Enkele weken later kreeg ik opnieuw een probleem: de ruitenwissers gingen spontaan aan en het motorstoringslampje ging branden. De auto is op afstand uitgelezen en vervolgens zijn onder garantie de ruitenwisserschakelaar, de hogedrukbrandstofpomp en het display op het stuur voor de bediening van de mobiele telefoon vervangen.
Bij alle werkzaamheden kreeg ik een vervangende auto en werd alles keurig onder garantie afgehandeld, zonder discussie.
Ik ben erg tevreden over de service, de klantvriendelijkheid en de manier waarop de garantie wordt nagekomen. Daarom kan ik deze dealer van harte aanbevelen.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Uitstekend geholpen door medewerkers (receptie en monteur). Prima aandacht.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Klantvriendelijk en to the point hierbij service voorop staat. 👍

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Aardige mensen met verstand van Mercedes. Lossen uiteindelijk alle problemen op terwijl je goed op de hoogte gehouden wordt. En vooral dat op de hoogte houden is goud waard want dat is niet overal zo. Bedankt van Mossel team Moordrecht!

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Onderhoud is goed gedaan, althans daar ga ik vanuit, en daar vertrouw ik op!
Maar........... heb via jullie site de navigatie gekocht voor veel geld. En wat blijkt , Heb ik een versie van 2020, en daarop staan de meeste nieuwe wegen niet op! Heb veel meer aan m'n iPhone met Google map!!
Gaarne een versie up-to-date, anders verlang ik mijn aanschaf geld terug. Heb ook het idee dat, er een andere versie van MBUX erop is gezet, omdat er ineens "comfortverlichting" is verdwenen. Vandaar mijn negativisme .

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Vriendelijk te woord gestaan. Wordt goed geluisterd naar wensen van de klant. Service en klantgerichtheid staan op een hoog niveau.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Auto weer keurig in orde, schoon en nette bruikleen auto. Ga zo door super team Gouda!

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Wir waren in Gouda im Parkhaus und hatten einen platten Reifen. Van Mossel hat alle Möglichkeiten ausgeschöpft, um uns eine Reparatur noch am gleichen Nachmittag zu realisieren. Vielen lieben Dank und wir kommen aus Deutschland und haben ein paar Tage in Gorinchem verbracht. Nochmals Danke an das gesamte Team!

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Goed advies en duidelijke afspraken
Bekwaam personeel

Geweldige service en aandacht - klant is koning bij Raqeem

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Super vriendelijke medewerkers aan de balie. Het duurde wel even voordat mijn auto aan de beurt was doordat ze het heel erg druk hadden maar doordat ik hem eerder heb gebracht was die uiteindelijk ruim 2 weken eerder klaar als afgesproken. Uiteindelijk ook nog de auto nagekeken zonder er extra voor te rekenen. Echt een aanrader. Het kost miss allemaal iets meer maar dat is wel terug te merken in de service.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Zeer slecht bedrijf waar je niet serieus wordt genomen als je niet in pak binnenkomt voor een nieuwe mercedes
Je ziet het al aan de verkoper zou mij mail sturen om proef te rijden nooit meer iets gehoord dat wist ik al toen ik wegliep kapsones daar rij al 20 jaar Mercedes nieuw en gebruikt nooit meer naar van mossel ik heb meer kennissen die Mercedes rijden en klagen over van mossel moordrecht nemen op zaterdag de telefoon ook niet aan

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Ik ben zeer tevreden over de service van Mercedes-Benz. Het personeel is vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Bij het brengen van mijn auto voor onderhoud, controle en olieverversing werd ik netjes ontvangen en goed geïnformeerd over de werkzaamheden. De afspraken werden op tijd nagekomen en de communicatie was duidelijk. Mijn auto werd zorgvuldig gecontroleerd en ik kreeg uitleg over eventuele aandachtspunten. De wachtruimte was prettig en de service was van hoge kwaliteit. Ik waardeer de deskundigheid, eerlijkheid en klantvriendelijkheid van het team. Daarom geef ik met vertrouwen 5 sterren en raad ik deze vestiging aan iedereen aan.