Heel fijn en deskundig geholpen bij de aanschaf van onze Citroën C5 bij de vestiging in Hoorn. Vanaf de proefrit tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht was de service snel en attent. Alles is supe... Leggi di più

De directeur heeft mij uitstekend geholpen bij de verkoop en de after sales en ook als het gaat om de kleine herstelwerkzaamheden door de monteurs! Ik ben er echt superblij mee!😊👍
Prettige ontvangst. Als je wilt, kun je op je gemak de voorraad bekijken zonder opdringerig gedoe. Na de interesse kenbaar te hebben gemaakt werden wij goed geholpen, proefrit geen probleem, proe... Leggi di più
2x mijn auto gebracht. 2x 3 dagen geen auto. 2x gebeld voor extra kosten door nieuwe problemen met de auto. Kosten in totaal €2500,00. Onderdelen op internet onder de 100. Van mossel vraagt tussen de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Peugeot
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Peugeot - Hoorn
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
De Marowijne 59, 1689 AR, Zwaag, Nederland, Paesi Bassi
- 0229 291 930

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
flexibele houding in verkoopproces
verkoopproces was duidelijk, flexibele en zeer klantgerichte houding van Tim Koomen.
heeft geleid tot volle tevredenheid over de aankoop en de wijze waarop.

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn
Enorm enthousiast, maar toen…alles opgelost 😉
Update 21 Oct.
Na onderstaande review is er direct contact opgenomen door Peugeot om het start - stop systeem werkend te krijgen en is een werkplaatsafspraak gemaak. Deze werkt nu zoals het hoort en afgelopen week een aantal lange ritten gemaakt. Per rit worden we weer enthousiaster, rijdt lekker en ook de kinderen zijn blij met hun ruimte.
En eerlijk is eerlijk Peugeot heeft de problemen opgelost (en belangrijker willen oplossen) om de service en klant tevredenheid op een peil te brengen dat beide partijen blij zijn. En zoals aangegeven worden wij iedere keer enthousiaster als we op pad gaan. Bedankt voor de kordate service/actie en laten we hopen en ervan uitgaan dat wij iig komend jaar zonder gedoe doorkomen 😉
———————————
Initiële review:
Proefrit gemaakt en enorm enthousiast, en de auto gelijk voor de vraagprijs gekocht alles afgehandeld bewust gekozen voor het additionele poetspakket en de extra service checks (130 punten).
Na ontvangst/ overhandiging het eerste ‘probleem’ de radio wil geen enkele zender lekker ontvangen, na bellen met de garage wordt er gezegd o ja u had een extra poetsbeurt betaald misschien hebben ze de antenne eraf gehaald en ligt die misschien nog in de deur, en ja hoor daar was die. Volgende keer leggen ze de poetsdoek in de auto en moet je bij dit extra service poets pakket ook zelf poetsen.
Na 3 dagen en 60km gereden te hebben valt ons op dat het start/stop systeem niet in werking treed, knippert twee keer maar de motor blijft aan. Na het tweede ritje bijna thuis komt er ineens een kabaal van schrapend ijzer bij de aandrijflijn/wielkast vandaan, waar bij ons beide het vertrouwen in deze aankoop (zonder afdingen) incl. alle extra opties, poetsbeurt en checks voor ons gevoel niets waard zijn. Na bellen met de garage blijkt er niet gelijk een werkplaatsslot beschikbaar te zijn. Wij sturen hierop een email met de huidige bevindingen en dat de eerstvolgende werkdag de auto wordt gebracht, en dat wij ons besodemieterd voelen en de mogelijkheid tot geld terug willen weten.
Dit zet een en ander in werking en worden we de eerstvolgende werkdag geholpen. Uiteindelijk blijkt er een steentje tussen remschijf en hitte schild te hebben gezeten, een raar verhaal (geen bewijs/ foto aanwezig), en wordt weggezet als domme pech. Het start/stop systeem wat niet werkt is schijnbaar een verkooptruc, want dit werkt volgens de verkoper bijna nooit of voor zeer korte tijd, er is wel aangeboden om de accu opnieuw door te laden (auto weer een dag weg) en dan doet het systeem het misschien 1,5mnd. In de a800,- voor de extra checks en twee weken rijklaar maken wordt dit dus niet gedaan, en voelt deze extra service als een miskoop.
Nu een week later na ontvangst van de auto…stappen wij ipv met gerust hart, gespannen in en hopen dat de auto ons de komende dagen, weken, maanden, jaren probleemloos van A naar B brengt.
Twee sterren aangezien op dit moment wij niet anders kunnen beoordelen op basis van de huidige ervaring/emotie en prijs kwaliteit verhouding, mocht de auto het komend jaar zonder problemen functioneren dan zou waarschijnlijk een meer positieve review worden geschreven

Goed ontvangen in Hoorn
Goed ontvangen in Hoorn, zeer vriendelijk personeel en goed op weg geholpen

Werkzaamheden goed uitgevoerd
Werkzaamheden goed uitgevoerd, auto interieur gereinigd zonder dat ik dat had gevraagd.
Minpunten :
Rekening niet correct, lampvervanging was doorberekend, terwijl ik een peugeotcard heb en verrekening volgt met de volgende servicebeurt?????....over 1 jaar.
Onduidelijk verhaal over verlenging peugeotcard.....

Jammer!
Dame aan de balie was uiterst vriendelijk. Bij deze onderhoudsbeurt heb ik gevraagd om een taxatie, niet gekregen. De te betalen rekening is niet met mij doorgenomen. Daarnaast heb ik in de showroom bij een nieuwe auto mijn belangstelling laten merken, ondanks de aanwezigheid van de verkopers in hun glazen huisjes, werd er geen aandacht aanbesteed.

Goede communicatie
Goede communicatie, opgebeld als er meer gedaan moest worden aan de auto en ook netjes gebeld als de auto klaar was

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn
Alles ging heel netjes en verliep heel…
Alles ging heel netjes en verliep heel soepel gewoon top

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn
Hele goede occasions en super service…
Hele goede occasions en super service en follow up

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn
Ik had vanwege een terugroepactie een afspraak gemaakt bij Van Mossel Hoorn. Vriendelijke dame aan de telefoon en ik kon snel terecht. Goede service en het probleem was snel opgelost!

Prettige ontvangst
Prettige ontvangst en ik werd snel geholpen en kon vrijwel direct een proefrit maken.

Risposta di Van Mossel Peugeot - Hoorn
Ik ga met hernieuwd vertrouwen de toekomst tegemoet bij van mossel.
Op 19-07-2024 heb ik een review geschreven over een auto die ik bij van mossel hoorn heb gekocht. Na excuses van van mossel over de ontstane situatie dat dat nooit had mogen gebeuren. En een goed gesprek om de problemen op te lossen. Dat is inmiddels gebeurt. En ik moet eerlijk zeggen ik ben super tevreden zoals het op gelost is. Dat geeft mij weer vertrouwen voor de toekomst bij van mossel hoorn. Nogmaals fantastisch opgelost.