Ik ben onlangs met mijn auto geweest voor de eerste onderhoudsbeurt bij Peugeot en ben erg tevreden over de service. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Nicole nam de tijd... Leggi di più

De vorige keer zijn we weggestuurd van onze afspraak omdat het computerprogramma gehackt was; kijk maar even hoe je je APK nu zelf oplost. Toch maar terug voor de onderhoudsbeurt. Heel onvriendelijk t... Leggi di più
Heel blij met van Mossel Heemstede! Vandaag onze nieuwe auto op kunnen halen en dat was echt een feestje! Afgelopen vrijdag besloten dat we deze auto wilde kopen na heel vriendelijk geholpen te zijn... Leggi di più
Even een groot compliment voor Mart Cornelissen! Ik heb een nieuwe IPhone (16), maar kreeg die niet verbonden met Bluetooth in mijn 12 jaar oude Peugeot 108. Ten einde raad ging ik naar mijn Peu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Peugeot
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Peugeot - Heemstede
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Cruquiusweg 37C, 2102 LS, Heemstede, Nederland, Paesi Bassi
- 088 001 4600

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
De afspraak gemaakt via internet was…
De afspraak gemaakt via internet was niet doorgekomen bij de werkplaats. Er werd enigszins gesuggereerd dat ik iets niet goed gedaan had, maar dat was niet zo. De auto kon toch wel op die dag voor onderhoud dat was fijn.
Ik was de auto wel twee dagen kwijt en de reparatie was duur. Auto is netjes afgeleverd en doet het verder prima

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede
Vriendelijke verkopers
De aflevering van beide auto s liet wel iets te wensen over, maar daar is later wel alles aan gedaan om het recht te trekken
Restitutie te veel betaalde factuur
Op mijn recente factuur was een te hoog bedrag gefactureerd en reeds door mij betaald. Dit uitgebreid besproken en alle gegevens samen gecontroleerd en na overleg met boekhouding is het teveel betaalde bedrag keurig aan mij overgemaakt. Deze info was door vakantie medewerker blijven liggen en excuses daarvoor gekregen.
Pech
W hadden pech met auto(lege accu ) dus konden niet o afgesproken tijd aanwezig zin.Was geen probleem dat het wat later werd.
Inzicht in kostenplaatje
Vriendelijke baliemedewerkers, onderhoud volgens een afgesproken prijs - wel zo duidelijk - en de auto was op tijd weer klaar.
Moest weer terugkomen omdat de APK niet…
Moest weer terugkomen omdat de APK niet kon worden afgemeld door storing aan de communicatie apparatuur van Van Mossel. Waarom dat weer een hele dag kostte is teleurstellend.
Lekke band
Mijn vrouw had bandenpech en kon niet verder rijden vanwege een scheur in de voorband en kon niet ter plaatse geholpen worden. Via Peugeot assistence geholpen en met een oprijwagen is de Peugeot naar Heemstede vervoerd. Daar konden we niet gelijk geholpen worden omdat de band niet op voorraad was. Er was geen vervangend vervoer beschikbaar, er werd aangeboden ons naar huis te brengen, maar werden door de chauffeur van het bergingsvoertuig naar huis gebracht, allemaal chappau. De volgende dag een telefoontje gehad dat de auto klaar was. Ik kon een lift krijgen van een buurman dus eind goed al goed, auto was weer spic en span, dus ook even door de wasstraat gehaald. Top.
Wat een geweldige service
Wat een geweldige service. We zijn geen vaste klant maar werden fantastisch behandeld. 2 lampen GRATIS gekregen om zelf onze defecte lamp te vervangen. Echt een topservice👍👍
Snelle hulp, super!
Wat te doen als je vanwege een probleempje met je auto niet verder mag rijden? Ik zocht naar een autobedrijf op mijn route. Dat was Van Mossel in Heemstede. En ik werd meteen geholpen! Zo prettig, zo vriendelijk. En ik rijd niet eens in een Peugeot!
Er dreigde een grote reparatie aan te…
Er dreigde een grote reparatie aan te komen en deze is ism Peugeot Nederland uitstekend door mijn dealer Van Mossel te Heemstede opgelost!! Waarvoor dank.
Weer 100% veilig de weg op. Dat geeft een goed gevoel.
Mooie Peugeot gekocht en zeer goed…
Mooie Peugeot gekocht en zeer goed geholpen door Arno. Daarna ook nog goede service gehad, wij zijn zeer tevreden.
Zeer behulpzaam
Zeer behulpzaam; was zonder afspraak langs gegaan, werkplaats heeft uitgebreid gekeken en goed- en vrijblijvend advies gegeven.
Geweldige service
Geweldige service. Ik heb geen auto gekocht bij Van Mosssel, maar toen ik op zaterdagmiddag om 4 uur een probleem met mijn auto had heeft de manager en de enige nog aanwezige monteur toch mijn auto weer aan de praat te krijgen. Ik zou zo gauw geen andere garage weten die deze service voor een "niet" klant zou verlenen. Nogmaals dank!.

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede
Fantastische service en zeer fijn…
Fantastische service en zeer fijn personeel! Mensen die meedenken waar vindt je dit nog???
Prachtig pand!
Ik ben vandaag zeer snel geholpen, ik stond met een lekke band stil en dit kon direct gerepareerd worden door de monteur. De werkplaats en showroom zien er keurig uit! Ik kom hier zeker terug.
Prima service ervaring
snelle en goede service
Zoals altijd weer uiterst vriendelijk…
Zoals altijd weer uiterst vriendelijk geholpen. Denken echt met je mee