Mocht blijven wachten..kopje koffie erbij. Prima!, Aardig geholpen…..alleen ijs prettig. Groet.
Heel blij met van Mossel Heemstede! Vandaag onze nieuwe auto op kunnen halen en dat was echt een feestje! Afgelopen vrijdag besloten dat we deze auto wilde kopen na heel vriendelijk geholpen te zijn... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Peugeot
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Peugeot - Heemstede
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Cruquiusweg 37C, 2102 LS, Heemstede, Nederland, Paesi Bassi
- 088 001 4600

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Mocht blijven wachten..kopje koffie…
Mocht blijven wachten..kopje koffie erbij. Prima!,
Aardig geholpen…..alleen ijs prettig.
Groet.
Prettig contact en goede service
Heemstede: vreselijk
Heemstede: drie keer de auto (minder dan 1 jaar geleden bij van Mossel gekocht voor €20.000 en dus nog garantie) gebracht voor defect start-stop systeem en drie keer werd het niet gerepareerd. Receptioniste Nicole zei de eerste keer dat het wel gerepareerd was, de tweede keer dat het aan mij lag, de derde keer werd ik eerst genegeerd door deze Nicole en vervolgens zei ze dat ik eraan moest gaan wennen dat iets het soms niet deed. Ik kreeg een lijst van haar mee met technische gegevens zodat ik het zelf zou kunnen oplossen. De vierde keer ging mijn man en toen ging eindelijk een medewerker mee met een testrit en toen werd ook het bedrijf duidelijk dat het start-stop systeem het niet deed. Bij mijn eerste bezoek zei een monteur dat dat aan de accu zou liggen. Bij het vierde bezoek werd dít bevestigd. Nu, na vijf keer bij van Mossel Heemstede te zijn geweest is de accu vervangen en doet het start-stop systeem het weer. Vooral het gedrag van deze receptioniste was bar en boos.
Service vanochtend door de manager van…
Service vanochtend door de manager van dit van Mossel filiaal was uitgesproken goed dus wat mij betreft een dikke 5 sterren
Ik ben onlangs met mijn auto geweest…
Ik ben onlangs met mijn auto geweest voor de eerste onderhoudsbeurt bij Peugeot en ben erg tevreden over de service. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Nicole nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgde ervoor dat alles soepel verliep. De onderhoudsbeurt was op tijd klaar en mijn auto werd netjes afgeleverd. Fijn om te merken dat er aandacht is voor zowel de auto als de klant. Bedankt voor de goede service, ik kom hier met vertrouwen terug.🙏
Kort voor onderhoud was een liter olie…
Kort voor onderhoud was een liter olie nodig.
De manager heeft mij uitstekend geholpen door even mee te denken.
Prima service.
Plezierig, enthousiast en vakkundig
Alles werd enthousiast, vakkundig en met een glimlach uitgevoerd
super klantenservice
super klantenservice. kosteloos banden gecontroleerd
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Wat fantastische service waardoor we…
Wat fantastische service waardoor we alsnog morgen met de auto op vakantie kunnen!
We zijn blij!

Heel klantvriendelijk
Heel klantvriendelijk, geïnformeerd en goed geholpen door verkoper Arnoud van Stroomen. Mooie offerte , incl. inruilvoorstel, ontvangen. Vervolgens, ivm vakantie Arnoud, deal afgemaakt met Michiel (Bedrijfsleider vMossel H'stede). Wederom goed gevoel bij Van Mossel. Inmiddels 5e Peugeot aangeschaft.
Ik ben zeer tevreden over het onderhoud…
Ik ben zeer tevreden over het onderhoud van mijn twee Peugeots, maar zou graag zien de ze een thuisbrengservice zouden hanteren.
Directe persoonlijke bereikbaarheid van…
Directe persoonlijke bereikbaarheid van de locatie is buitengewoon slecht!! Altijd doorverwezen naar algemene telefoonnummer waardoor je geen vraag kan stellen aan de receptiemedewerker van de locatie waar de auto in onderhoud is. Verder geen concrete tijd ie c.q. onderhoud. 1 hele dag voor een onderhoudsbeurt is belachelijk lang!
Onvriendelijk, meer belust op rating behalen dan service
De vorige keer zijn we weggestuurd van onze afspraak omdat het computerprogramma gehackt was; kijk maar even hoe je je APK nu zelf oplost. Toch maar terug voor de onderhoudsbeurt. Heel onvriendelijk te woord gestaan tijdens het maken van deze afspraak, want de vorige keer zijn we toch bij een andere garage geweest? Bij het ophalen vd auto wordt je bijna gedwongen een 5-sterren review ter plaatse af te geven. Als je zegt het later te willen doen dan verdwijnt de QR code onder de balie en hoeft het niet. Als je later terugkomt omdat je geratel hoor (na de vorige beurt zat er ook daadwerkelijk nog iets los!) zijn ze helemaal onaardig.
Ik heb al jaren een goede service en…
Ik heb al jaren een goede service en hulp alleen elk jaar na ondethoud moet even terug want dan springt het inmissiesysteem aan maar dat word dan weer even verholpen

Onderhoudbeurt
Onderhoudbeurt, kon erop wachten, was ik zeer blij mee, met dank aan de aardige dame achter de balie

Klant staat nummer één!!
Goede service. Bellen als er iets vervangen moet worden met prijsopgaaf. Vriendelijk personeel. Eerlijk
Communicatie,en 2,5 week moeten wachten…
Communicatie,en 2,5 week moeten wachten omdat de achterruit stuk ging met de sierlijst monteren. En dan nog 75 euro te durven vragen. Alles behalve klantvriendelijk.