Banner for Van Mossel Peugeot - Heemstede

Van Mossel Peugeot - Heemstede Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Cruquiusweg 37C, 2102 LS Heemstede, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben onlangs met mijn auto geweest voor de eerste onderhoudsbeurt bij Peugeot en ben erg tevreden over de service. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Nicole nam de tijd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met van Mossel Heemstede! Vandaag onze nieuwe auto op kunnen halen en dat was echt een feestje! Afgelopen vrijdag besloten dat we deze auto wilde kopen na heel vriendelijk geholpen te zijn... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

De vorige keer zijn we weggestuurd van onze afspraak omdat het computerprogramma gehackt was; kijk maar even hoe je je APK nu zelf oplost. Toch maar terug voor de onderhoudsbeurt. Heel onvriendelijk t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Even een groot compliment voor Mart Cornelissen! Ik heb een nieuwe IPhone (16), maar kreeg die niet verbonden met Bluetooth in mijn 12 jaar oude Peugeot 108. Ten einde raad ging ik naar mijn Peu... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Informazioni su Van Mossel Peugeot - Heemstede

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Cruquiusweg 37C, 2102 LS, Heemstede, Nederland, Paesi Bassi

• 088 001 4600
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Heemstede

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

215 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

628 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Service- en klantgericht

Vandaag i.v.m. een APK inspectie voor het eerst bij Van Mossel in Heemstede geweest. Naast de vriendelijke ontvangst werd ik snel geholpen. Ik had te laat het verzoek geplaatst voor vervangend vervoer, maar alsnog wist Sven dit voor mij op te lossen. Kortom een super goede eerste indruk!

26 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Bij aankomst bij de garage bleek de…

Bij aankomst bij de garage bleek de auto nog 2 extra software updates nodig te hebben en werdt het wachten erop wel erg lang.
Sven heeft toen een leenauto geregeld zodat ik toch me dag kan vervolgen.
Super service Sven, Dank je wel.

19 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijkste receptie medewerkster ooit!

Door pechgeval de auto last minute bij Van Mossel in Heemstede moeten brengen. Helaas was er geen vervangend vervoer beschikbaar (deze is uiteindelijk door de leasemaatschappij gebracht). Maar de dame bij de receptie was ongelofelijk vriendelijk, meedenkend en heeft alles gedaan wat ze kon. Dus 5 sterren voor Nicole en nogmaals bedankt!

19 marzo 2026

Mega goed geholpen door Arno Janssen

Mega goed geholpen door Arno Jansen, hij heeft ons geholpen met het zoeken en vinden van een passende auto voor ons.
Na veel zoeken en veel vergelijken hebben wij een onwijs mooie Peugeot 2008e gevonden. Super goed geregeld allemaal en wij zijn helemaal blij. Thanks voor deze topervaring!!

10 marzo 2026
Valutata 2 stelle su 5

Slechte organisatie

Ik had een auto op het oog en had afspraak gemaakt om te komen kijken en tegelijk een waardebepaling / inruilprijs voor mijn auto te laten maken. Daar aangekomen vanuit Medemblik( pakweg 80à90 km ) werd mij verteld dat betreffende auto die morgen was verkocht. ... verder dan wat schamele excuses en de vraag of ik dan misschien een ander model wilde bekijken kwam de verkoper niet. Dan maar weer 80à90 kilometer terug naar Medemblik , terwijl ze mijn telefoonnummer hadden.
Ps; twee uur na deze review werd ik gebeld door de filiaalmanager. Met verontschuldigingen én met de vraag of we alsnog tot een goede oplossing konden komen. Wordt vervolgd. Inmiddels weer contact gehad met het bedrijf. We konden helaas niet tot een goede deal komen. Ik blijf voorlopig, gezien de huidige brandstofprijzen , lekker met mijn LPG auto rijden. ;)

23 febbraio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede

Wat vervelend dat de auto net verkocht was toen u arriveerde. We vinden het spijtig dat u onnodig heen en weer heeft moeten reizen. Fijn dat de filiaalmanager contact met u heeft opgenomen en we hopen dat u alsnog een passende oplossing vindt. Dank voor uw feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Sven van Van Mossel Heemstede heeft mij…

Sven van Van Mossel Heemstede heeft mij snel, keurig en correct geholpen. Sterke klantgerichte benadering.

24 febbraio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede

Fijn te horen dat u zo goed geholpen bent! We zijn blij met uw positieve ervaring en de klantgerichte benadering die u heeft ervaren. Dank voor uw feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben vriendelijk geholpen door Sven…

Ik ben vriendelijk geholpen door Sven die geduldig mijn vragen beantwoorde. De auto was verder snel klaar en de koffie was lekker tijdens het wachten.
Parkeren daar is helaas wat spannend met weinig plekken en ruimte.

20 febbraio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede

Fijn dat je prettig geholpen bent en de koffie smaakte! We waarderen je feedback over het parkeren en nemen dit mee om te kijken naar verbeteringen. Bedankt voor je review!

Valutata 5 stelle su 5

De batterij van mijn sleutel was leeg

De batterij van mijn sleutel was leeg. Even langs van Mossel Heemstede gereden en zelfs na sluiting van de werkplaats werd er iemand gevonden die de batterij kon vervangen. En als klap op de vuurpijl hoefde ik hier niks voor te betalen. Als dat geen service is! Heel erg bedankt!

17 febbraio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen, zelfs na sluitingstijd! We zijn blij dat u onze service waardeert en danken u hartelijk voor uw positieve feedback. Tot de volgende keer, team Van Mossel Heemstede.

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag mijn auto ophalen van een apk

Vandaag mijn auto ophalen van een apk. Gisteren gebeld hij is gereed. Vanochtend bleek dit niet het geval. Vervolgens met receptie medewerker Sven goede service vervangend vervoer geregeld op kosten van van Mossel.

13 febbraio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede

Fijn dat u de service van onze receptiemedewerker Sven waardeert. We zijn blij dat het vervangend vervoer goed geregeld is. Bedankt voor uw feedback! Tot de volgende keer, team Van Mossel Heemstede.

Valutata 4 stelle su 5

Ik wil hem even speciaal noemen

Ik wil hem even speciaal noemen, Sven van vestiging Heemstede. Wat eigenlijk in een financiele strop zou eindigen bij het onderhoud van mijn peugeot 5008,heeft hij behoorlijk weten te verzachten door zijn professionele houding binnen de organisatie. Dank voor deze klantenbinding

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede

Wat fijn dat onze medewerker Sven in Heemstede u zo goed heeft kunnen helpen. We zijn blij te horen dat zijn professionele aanpak een positieve ervaring heeft opgeleverd. Tot de volgende keer, team Van Mossel Heemstede.

Deskundig en snel

Snel en deskundig geholpen met een onverwacht probleem aan mijn raam bij van Mossel Heemstede. Vriendelijk bijgestaan door Sven, service adviseur .

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede

Wat fijn dat we u zo snel en deskundig konden helpen met het probleem aan uw raam. We zijn blij te horen dat u de service prettig vond van Sven en danken u hartelijk voor de mooie woorden! We worden er een beetje stil van. Tot de volgende keer, team Van Mossel Heemstede.

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag mijn auto in onderhoud gegeven bij van Mossel in Heemstede. Te woord gestaan door Sven die de auto zou nakijken. Hij liet mij van tevoren weten wat er zou gaan gebeuren en lichtte dit na afloop nog een keer toe.
Hij was vriendelijk en zeer voorkomend. Erg prettig.

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had met onze service van Sven in Heemstede. We zijn blij te horen dat de uitleg en vriendelijkheid zo prettig waren. Tot de volgende keer, team Van Mossel Heemstede.

Valutata 5 stelle su 5

Ben goed geholpen met de servicebeurt

Ben goed geholpen met de servicebeurt. Nadat geconstateerd was dat de katalysator moest worden vervangen, een leenauto mee gekregen zonder kosten. Sven bedankt

6 febbraio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen met de servicebeurt en de vervanging van de katalysator. We zijn blij dat u tevreden bent met de leenauto en met Sven. Tot de volgende keer, team Van Mossel Heemstede.

Positieve dienstverlening Sven!

Zojuist contact gehad met Sven Tiggeloven en eindelijk werd ik eens prettig en professioneel geholpen. Sven zou eigenlijk de "service-norm" moeten zijn voor van Mossel. Onze negatieve ervaringen van de afgelopen tijd hebben zeker invloed gehad op onze nieuwe autokeuze (dus geen Peugeot bij van Mossel Heemstede).

6 febbraio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede

Wat fijn te horen dat u prettig geholpen bent door Sven! We waarderen uw feedback enorm en nemen uw ervaringen mee om onze dienstverlening te verbeteren. Dank voor uw tijd en het delen van uw mening en de deur staat altijd open voor u, team Van Mossel Heemstede.

Auto mee

Ondanks mijn situatie werd ik top geholpen door het personeel ( Nicole ) waar mijn dank groot voor is.

26 gennaio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemstede

Wat fijn dat we u in uw situatie zo goed hebben kunnen helpen. We zijn blij met uw positieve feedback over Nicole en danken u hartelijk! Tot de volgende keer, team Van Mossel Heemstede.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più