We zijn nu tweemaal geweest bij van Mossel Purmerend En zijn zeer tevreden. Vriendelijk en kundig personeel De eerste keer waren er wat misverstanden over het monteren van een trekhaak M... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top bedrijf! Gisteren kwam ik er achter dat mijn verlichting het niet deed van mijn Peugeot 5008. Ik liep de showroom binnen, werd welkom geheten, boden me gebak en koffie aan en werd meteen geho... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel goede service. Kwam voor kapot lampje en werd meteen geholpen. Binnen een kwartier, onder het genot van een kopje koffie geholpen. En… het was gratis, valt onder de service.
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Peugeot
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Peugeot - Purmerend
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Vleetstraat 15-17, 1446AP, Purmerend, Nederland, Paesi Bassi
- 0299 640 096

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Top service!
Zonder afspraak kon ik terecht, ik werd vriendelijk ontvangen en ben snel geholpen.
Het was weer sneller geregeld
Het was weer sneller geregeld! De band zit op!
Dank jullie wel!
Heel goede service
Binnen 3 jaar ging het mechanisme stuk…
Binnen 3 jaar ging het mechanisme stuk van het klepje om de auto te laden. Van Mossel gaf aan dat dit door regen komt en de auto buiten staat tijdens het laden. Als wij een goede recensie schreven dan hoefde we het onderdeel van een kleine 100 euro niet te betalen maar alleen de uurkosten van de monteur welke op 85 euro kwam. Mooi verdienmodelletje en geen enkele service te vinden bij dit bedrijf. Voor ons nooit meer van Mossel en Peugeot.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Geweldige service en kundig personeel
We zijn nu tweemaal geweest bij van Mossel Purmerend
En zijn zeer tevreden.
Vriendelijk en kundig personeel
De eerste keer waren er wat misverstanden over het monteren van een trekhaak
Maar dit is naar tevredenheid opgelost.
De tweede keer om de software up te daten.
En alle software modules zijn bijgewerkt
We zijn netjes gebeld toen de auto klaar was.
Kortom dit bedrijf is een aanrader
Er was van mijn kant wat onduidelijkheid over de garantie.
Maar die onduidelijkheid is ook weggenomen
Kortom dit bedrijf en het personeel zijn een aanrader!!!

Risposta di Van Mossel Peugeot - Purmerend
Super Service und Hilfe bei unserem…
Super Service und Hilfe bei unserem technischen Problem. Sehr gute deutsche Verständigung möglich! Vielen Dank, der Urlaub kann weitergehen!

Super tevreden
Ik kon meteen terecht en kreeg een uitstekende, snelle service. Zeer tevreden over dit bedrijf. Ik kom hier graag terug!

Risposta di Van Mossel Peugeot - Purmerend
Ineens een schroef in mijn band
Ineens een schroef in mijn band, langs van mossel en gelijk verholpen! En dat zonder kosten, wat een service!! En terwijl we wachten ook nog eens een lekker bakkie koffie en water voor de hond. Super!

Risposta di Van Mossel Peugeot - Purmerend
goeie service auto was snel snel…
Ja goeie service auto was snel snel klaar

Wat een topservice
Wat een topservice. Bij Nina geweest achter de balie, ze heeft ons super geholpen en met ons meegedacht, waar wij voor een dure reparatie stonden. Dankjulliewel!

Top bedrijf!
Top bedrijf!
Gisteren kwam ik er achter dat mijn verlichting het niet deed van mijn Peugeot 5008. Ik liep de showroom binnen, werd welkom geheten, boden me gebak en koffie aan en werd meteen geholpen met het vervangen van de verlichting!
Ik ben met stomheid geslagen. Bedankt voor de fijne ontvangt en graag tot snel!

Risposta di Van Mossel Peugeot - Purmerend
Super geholpen voor een kleine…
Super geholpen voor een kleine reparatie. Top service

Top Service
Mijn auto in vakantie tijd gekocht, maar ook op dat moment stonden de verkopers klaar om mij te helpen. Verkopers die hebben meegedacht aan oplossingen en open staan om je te helpen. Zelfs na de aankoop staan ze nog open voor contact. Top ervaring!

Risposta di Van Mossel Peugeot - Purmerend
Een druk en gezellig autobedrijf.
Een druk, maar gezellig autobedrijf. We kwamen zaterdag oriënteren en hebben gelijk een auto gekocht. Erg aardig geholpen en prima inruilprijs voor de auto gekregen.

Risposta di Van Mossel Peugeot - Purmerend
Heel goed en fijn geholpen weer!
Heel goed en fijn geholpen weer!

Top geholpen
Top geholpen, geen afspraak maar kwam binnen met een lekke achterband, meteen reparatie, binnen een uur weer veilig de weg op ! (Tijdens het wachten : koffie/thee/broodjes dus tijd vliegt om)

Risposta di Van Mossel Peugeot - Purmerend
Gebruikte auto gekocht en wil iedereen…
Gebruikte auto gekocht en wil iedereen bedanken van poetser, werkplaats, receptie en verkoop voor de perfecte aflevering voor mij een super bedrijf en met geweldig mensen die hun best doen