Ford-dealer Hedin Automotive Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wat een topservice bij Hedin Automotive Den Haag! We zagen onze gewenste occasion op de website en konden gelukkig direct langskomen. De showroom ziet er prachtig en verzorgd uit. We zijn echt uitstek... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Fijn dat ik tussendoor langs kon komen met een accuprobleem. Duidelijke diagnose, nieuwe accu nodig. Echter vond ik de kosten erg hoog 463 euro. Het antwoord hierop verbaasde mij "je hebt nu wel e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een heel slechte ervaring bij een andere Ford-garage was Ford Hedin Zoetermeer een verademing. Prettig ontvangen. Geen glamour-gedoe en gladde praatjes; ik hou ervan. Ruim tijd gekregen voor een pr... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Ford
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Ford-dealer Hedin Automotive

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1154 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Zowel het gesprek om een afspraak te…

Zowel het gesprek om een afspraak te maken, het gesprek bij binnenkomst in de zaak, als het gesprek bij het ophalen van de auto zijn vriendelijk verlopen. De uitleg was duidelijk en alle werkzaamheden zijn op tijd afgerond.
Verder was het prettig dat ik na een lange wandeling om mijn auto op te halen even op mijn gemak de krant kon lezen met een kop koffie erbij.
Dit geeft het bezoek een meerwaarde.

Valutata 3 stelle su 5

Afspraak snel in te plannen

Afspraak snel in te plannen, gebruik van leenfiets goed geregeld. Geen terugkoppeling wat precies de software update heeft ingehouden of wat eventuele consequenties zijn van de update. Dit wordt wel veel besproken op de socials.

18 settembre 2026

Nieuwe accu Ford Puma ST

Echter vond ik de kosten erg hoog 463 euro. Het antwoord hierop verbaasde mij "je hebt nu wel een echte Ford-accu". Volgens mij maakt Ford geen accu's. Er is dan ook een Varta- accu geplaatst.
Toch maar akkoord gegaan met de kosten, en de Puma functioneerd weer helemaal perfect.
Goed geholpen!

4 settembre 2026

Schade na aanrijding

Schade na aanrijding
De ontvangst was vriendelijk en efficient. Er werd op korte termijn een afsraak voor reparatie gemaakt die daarna in korte tijd tot tevredenheid is gerealiseerd.

Was voor update Kuga

Was voor update Kuga , netjes en vriendelijk geholpen en een bericht toen de auto klaar was

Beste Rob,

Fijn om te horen dat je netjes en vriendelijk bent geholpen. Dank voor de review.

Valutata 4 stelle su 5

Ivm onvoorziene omstandigheid moet mijn…

Ivm onvoorziene omstandigheid moet mijn afspraak herpland worden. Er was gelukkig nog een gaatje naar wens beschikbaar.
Duurde wel iets langer dan vooraf ingeschat, maar koffie en wifi waren prima.

Beste Erik,

Fijn om te horen dat er nog een gaatje naar wens beschikbaar was. De koffie staat altijd voor je klaar. Dank voor de review.

Ik ben tijdig geholpen

Ik ben tijdig geholpen, dus echt op het afgesproken moment. Alles lag netjes klaar, men wist wat er moest gebeuren. Korte extra vraag was geen probleem.

Beste,

Fijn om te horen dat je tijdig bent geholpen en dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. Dank voor de review.

Duidelijk en meedenkend

Aardige mensen, duidelijk en meedenkend. Oplossings gericht.

Beste Jeroen,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Wij denken graag met je mee. Dank voor de review.

Valutata 2 stelle su 5

Het probleem betreft een…Autoalarm Ford Tourneo Connect

Het probleem betreft een storingsmelding en de autoalarm bij de achterdeuren. De monteurs in de werkplaats waren niet in staat om het probleem op te lossen. Na 11 dagen waren ze er nog niet in geslaagd en wilden de auto nog zeker een week houden voor nader onderzoek.
Ik heb de auto opgehaald en naar de merkvrije vakgarage gebracht waar ik hem gekocht had. Daar hadden ze het in 3 uur gefixt.

16 settembre 2026
Valutata 5 stelle su 5

Werden vriendelijk ontvangen toen we…

Werden vriendelijk ontvangen toen we kwamen om de schade te laten zien en afspraak te maken.
Ook de reparatie ging sneller dan verwacht.

Beste Joke,

Wat fijn dat je vriendelijk werd ontvangen en dat de reparatie snelle ging dan verwacht. We zien je graag terug. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne mensen die me goed helpen

Fijne mensen die me goed helpen. Afspraken goed nagekomen

10 settembre 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più