Na van achter aangereden te zijn - konden we op aanraden en telefonisch contact - door 'onze' vaste garage: autobedrijf Sinke in Goes - direct terecht voor het vaststellen van de schade. We werden... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Hagelschadereparatie: Intake/aanmelden prima geholpen! Ter voorkoming dat we de benzinetank in Belgie evt. zouden vullen moesten we de leenauto binnen een straal van 5 km aftanken. Beetje apart... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik kwam bij Van Mossel autoschade omdat er een kleine lakschade was door vogelpoep. Er werd aangeboden om te kijken of het met licht opschuren en polijsten verholpen kon worden. Op mijn vraag wat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De deuk en schade ,door anderen veroorzaakt, keurig hersteld overgespoten onzichtbaar Auto door wasstraat gereden. Mooi werk afgeleverd door deze mannen. Alleen de communicatie verliep n... Leggi di più
L'azienda ha risposto

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Na telefonisch contact en het uitwisselen van de gegevens die met de autoschade te maken hadden, kon ik al snel terecht bij de Van Mossel Groep.
Binnen een week was de schade hersteld en het was pico bello hersteld. Ik rij weer in een nette auto

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Nette snelle service via van mossel autolease

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Kon direct terecht en werd goed geholpen om op korte termijn een afspraak maken voor herstel.
Service was goed en kreeg goede informatie met betrekking tot de schade.

Vriendelijk personeel
Snelle afhandeling van de werkzaamheden

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Initieel werd de aflevering van de auto 3x uitgesteld. Kan gebeuren, wordt netjes over ge-SMS't. Maar op de dag van ophalen viel op dat de hele bumper nog altijd onder de krassen zat. Kan gebeuren, werd netjes opgelost. De bumper zou als nog gespoten worden (oepsie, foutje). Na afhalen en betere inspectie zien we nu gewoon druipers in de pas gevervde bumper. Ik ben zeer ontevreden over de geleverde kwaliteit. Wel heel vriendelijk personeel (man schaamde zich al kapot).

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
28 Augustus: we zijn in nu EEN MAAND !! verder en nog geen bericht wanneer de auto klaar is. EENVOUDIG PLAATWERK MOET DAT ZOLANG DUREN??
4 augustus gebracht. Ik vind de duur van een schadeherstel zeer lang duren. Ik heb mijn auto met blikschade aan de hele rechterzijde (langs een vangrails geschuurd😒) ruim 2 weken geleden bij hen gebracht, maar tot op heden geen enkel bericht ontvangen over wanneer hij klaar is. Waren vandaag telefonisch slecht/antw app beschikbaar.
Dan maar langs gaan. Moet nog "in de verf en lak" maar misschien vrijdag klaar....!
Verschrikkelijk lang. 3 !!! weken!!!
Al die smoesjes van "het is druk, vakantietijd, zondag doorwerken, etc" heb ik niets aan.
Beloof dan niet aan de telefoon dat er plek is en zelfs kon de datum nog enkele dagen naar voren gehaald worden. Dan had ik een ander herstelbedrijf gekozen die bij ABN/AMRO aangesloten was.
Dit was eens maar nooit meer hier.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Schade aan de auto is super netjes gerepareerd.
Ook voor ruim een week een nette mooie leenauto meegekregen. Vriendelijk personeel.
Wij zijn heel tevreden.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Schade perfekt hersteld. Uiterst vriendelijk personeel. Toezeggingen worden nagekomen.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
deuk in de deur niet goed weg gehaald word op nieuw hersteld

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Snelle en vakkundige schatting van de kosten, na een dagje intake voor de auto kreeg ik heel snel een keurig overzicht van de raparaties en de kosten. Blijkbaar was deze offerte gegenereerd uit het computer programma van de garage en daardoor lastig te lezen. Eventjes spoorzoekertje bracht me bij de uiteindelijke offerte, deze bleek iets meer dan de helft te moesten kosten dan bij twee andere schadeherstelbedrijven. In de garage leek het of je van de vloer kunt eten.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Snelle en goede service!Afspraak was vlot gemaakt, vriendelijke vrouw bij de receptie. Probleem vakkundig verholpen.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Het gemak en de snelheid van behandelen en afhandelen met verzekeraar. En vriendelijk personeel, deskundig werk.
Jammer je ziet helemaal niets meer van de schade na jullie herstelwerkzaamheden. (-:
Fantastisch

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Ontvangst, uitvoering en nazorg waren prima. De leenauto (lage auto) was niet vergelijkbaar en instappen met mijn heupartrose was een probleem!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Schade heel netjes en snel beoordeeld, en hersteld.Ook heel beleefd personeel.
Minpuntje is dat er bij het verplaatsen van de auto aan de binnenkant wat vlekken en vegen zijn achtergelaten op deur en dashboard.