Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag

Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Vrij-Harnasch 118, 2635 BZ Den Hoorn, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben per ongeluk over een stoeprand gereden en ben langsgegaan bij Van Mossel Autoschade Den Haag. Nik heeft mij aangehoord, het voertuig op de brug gezet en gecontroleerd. Eén voorband is gebalan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele bekwame vakmensen die zeer vriendelijk zijn. Wil Nick zeker niet vergeten om te bedanken voor zijn adviezen. Dank jullie wel voor de fantastische service en misschien tot de volgende keer. Ch... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Orlando heb ik een paar keer aan de telefoon gehad vanwege mijn verontrustende schade aan mijn auto. Hij klonk aan de telefoon al erg vriendelijk en behulpzaam. Toen er vorige week rook uit mijn motor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super netjes behandeld, kreeg een hele mooie leen auto mee. Schade aan het achterscherm echt netjes gerepareerd , ik had ook wat schade aan me velg en die is ook weer als nieuw. Als service hebbe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Carrozzeria

Scritti dall'azienda

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

• Vrij-Harnasch 118, 2635 BZ, Den Hoorn, Zuid-Holland, Paesi Bassi

• 085 30 35 600
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

177 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

825 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Dubieuze schade bij vervangend vervoer

Eigen risico doorbelast gekregen op een "schade" op vervangend vervoer welke met het blote oog niet te zien is. Daarbij vraag ik me af of deze schade er niet ook al zat. Hierbij kan je je ook afvragen of het bedrag van het eigen risico niet veelt e hoog is voor de betreffende schade, welk met aanzienlijk minder kosten is te herstellen.

Mijn eigen auto had ook een kras kwam ik later achter die ik zelf niet eerder heb gezien, blijft dan woord tegen woord.
Het is dat ik met een lease auto gebonden ben aan dit bedrijf maar ik zou hier anders niet naartoe gaan.

Na contact te hebben gehad met Klachten Coördinator van van Mossel, blijven ze bij hun standpunt en kunnen zich hier niet in vinden. Zegt genoeg en niet anders verwacht.
Als je zelf niet gebonden bent door bijvoorbeeld een lease maatschappij ga dan op zoek naar een alternatief.

14 maggio 2026

Beste Sjoerd,

We vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de afhandeling.

Zoals u aangeeft, hebben wij inmiddels uitgebreid contact met elkaar gehad over de schade aan het vervangend vervoer. Tijdens dit contact heb ik uw dossier zorgvuldig beoordeeld en de bevindingen met u besproken. Op basis van de beschikbare informatie zijn wij tot de conclusie gekomen dat de doorbelasting van het eigen risico terecht is. Ik begrijp dat u het niet eens bent met deze uitkomst en dat betreur ik.

Hoewel wij in dit geval niet tot een andere conclusie kunnen komen, nemen wij uw feedback serieus. Wij danken u voor het delen van uw ervaring.

Top dienstverlening

Top service en duidelijke communicatie, schade is tiptop afgehandeld

18 giugno 2026

Best Rick,

Fijn om te horen dat de service en communicatie duidelijk waren. We zijn blij dat de schade tiptop is afgehandeld.

goed gerepareerd

Snel klaar en goed gerepareerd

16 giugno 2026

Beste heer/mevrouw,

Fijn dat we u snel en goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw positieve feedback!

Valutata 4 stelle su 5

Correcte behandeling en vriendelijk…

Correcte behandeling en vriendelijk geholpen. Schade is mooi hersteld

5 giugno 2026

Beste heer Rijnders,

Bedankt voor uw feedback. Wij streven altijd naar 5 sterren. Wat hadden we beter kunnen doen om 5 sterren te verdienen? U kunt uw waardevolle feedback sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl.

is gewoon goed.

is gewoon goed.

3 giugno 2026

Beste Sven,

Bedankt voor je positieve feedback.

Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

1 giugno 2026

Beste Shirin,

Bedankt voor je positieve feedback.
Fijn om te horen dat de service naar tevredenheid is verlopen

Mooi hersteld

28 maggio 2026

Beste Cio,

Bedankt voor de 5-sterrenreview. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de schadereparatie.

Mvgr

Goed geregeld

Goed geregeld

21 maggio 2026

Beste Leo,

Hartelijk dank voor je feedback. Fijn om te horen dat alles goed is geregeld.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en snel geregeld 😀😀

20 maggio 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de 5-sterrenreview. Goed om te lezen dat u de service positief heeft ervaren.

Valutata 2 stelle su 5

Reparatie prima, (balie) personeel helaas niet

De twee sterren zijn voor de uitgevoerde reparatie die gewoon prima is gedaan. Dat kan ik niet zeggen over het (balie) personeel waar ik te maken mee had. Ten eerste een "aparte" jongedame die gewoon totaal ongeschikt is om klanten te ontvangen en te woord te staan. Enorm onzeker en vreemd in de communicatie, die moet je geen klantcontact laten hebben. Klinkt misschien onaardig maar zo heb ik het meerdere malen met haar ervaren, zowel telefonisch als ter plekke. Dan een man die van achter zijn bureau met mij in discussie gaat over het aftanken en gewoon onbeschoft overkomt alsof ik er niets van begrijp. Dan nog, zo praat je niet tegen klanten. En dan een andere mevrouw die ook op verwijtende wijze met mij in discussie gaat over dat aftanken van de leenauto wat ik dus gewoon gedaan had maar de lampjes gaven dat niet aan. Tankbon overlegt en toen waren ze uitgeluld. Oprecht advies voor Van Mossel personeel Den Hoorn: met klanten ga je niet op bijdehandte manier in discussie en laat communicatief vaardige mensen klantcontact hebben.

20 maggio 2026

Beste Marco,

We hebben met elkaar gesproken en het gesprek positief afgesloten. Ik wil u bedanken voor de waardevolle feedback en wens u nog veel veilige kilometers toe. Mocht er in de toekomst toch iets zijn waarmee wij u kunnen helpen, dan horen wij dat graag.

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen, vervangend vervoer geregeld.
Geweldig team, hartelijke mensen.
Chapeau!

18 maggio 2026

Best Django,

Wat fijn dat ons team u zo goed heeft geholpen en dat het vervangend vervoer geregeld was. We waarderen uw complimenten!

Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden over de service en het…

Heel tevreden over de service en het resultaat.

18 maggio 2026

Beste Danielle,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en het resultaat.
Dank u wel voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Super service en top ontvangst!!

11 maggio 2026

Beste Lin,

Wat fijn dat onze service en ontvangst zo positief zijn ervaren! Hartelijk dank voor uw feedback, we waarderen het enorm.

Goeie ervaring

Goeie ervaring . Nette behandeling . Zeer vriendelijk personeel

11 maggio 2026

Beste Trijntje,

Wat fijn dat u een goede ervaring had en vriendelijk behandeld bent. We zijn blij met uw positieve feedback! Dank u wel.

Super netjes behandeld

Super netjes behandeld, kreeg een hele mooie leen auto mee.
Als service hebben ze de auto van binnen en buiten geheel gereinigd.
Conclusie : top bedrijf.

8 maggio 2026

Beste Dennis,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de nette behandeling en de leenauto. We zijn blij te horen dat de schade aan uw achterscherm en velg goed hersteld is en dat u de reiniging waardeert. Bedankt voor de top beoordeling!

Valutata 5 stelle su 5

Hele bekwame vakmensen die zeer…

Hele bekwame vakmensen die zeer vriendelijk zijn.
Wil Nick zeker niet vergeten om te bedanken voor zijn adviezen.
Dank jullie wel voor de fantastische service en misschien tot de volgende keer.
Charles en Corien Alders

1 maggio 2026

Beste Corien,

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze vakmensen en de vriendelijkheid die jullie ervaren hebben. We zijn blij met de adviezen die gegeven zijn en danken jullie hartelijk voor de mooie woorden en de fantastische beoordeling!

Top super

Gewoon omdat het zo is

22 aprile 2026

Beste Timo

Fijn dat alles naar wens was! We waarderen uw feedback enorm.

Netjes en professioneel geholpen

21 aprile 2026

Beste Ray

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen! Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden.

Super service!

16 aprile 2026

Beste Laura,

Bedankt voor de 5 sterren review. Fijn dat de service naar tevredenheid is verlopen.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più