L'azienda ha risposto
Op oudjaar 2025 had mijn auto brandschade opgelopen! In februari mijn auto naar van den Berg in Vlissingen gebracht. Van februari t/m begin juni, na regelmatig bellen, nog niet gemaakt. Uit frustratie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Schade netjes opgelost en hersteld. Hele nette en persoonlijke aanpak Voor een speciaal verzoek van mij, wat helaas niet gelukt is, hebben ze zich wel enorm ingespannen. Wat mij betreft niks dan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima bedrijf die de auto netjes gerepareerd heefd . Goed communiceert wanneer de auto klaar is en een mooie leenauto beschikbaar stelt, als je verzekering dit aangeeft. Was wel een betaling nodig ach... Leggi di più
L'azienda ha risposto

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Mijn ervaring met Van Mossel Schadeherstel Zwolle is wisselend. Het maken van de afspraak verliep prima en ik heb mijn auto voor vier dagen afgegeven voor reparatie. De schade is netjes hersteld, vandaar dat ik twee sterren geef.
Na twee dagen werd ik door een medewerkster van kantoor gebeld over de leenauto. Dat gesprek heb ik als zeer onprofessioneel ervaren. Ik kreeg het gevoel dat ik de les werd gelezen. Ik heb haar meerdere keren de gelegenheid gegeven het gesprek op een normale en respectvolle manier voort te zetten, maar de toon werd alleen maar harder en grover. Dat vond ik niet passen bij de dienstverlening die je van een professioneel schadeherstelbedrijf mag verwachten.
Naar aanleiding hiervan heb ik een officiële klacht ingediend. Die is door Van Mossel correct en professioneel opgepakt. Van de betreffende medewerkster heb ik echter nog niets vernomen. Ik heb aangegeven een persoonlijk excuus van haar te verwachten. Tot op heden is dat niet gebeurd.
Men was niet bereid om het probleem ( het spuiten ) van een kapotte laadklep van mijn EQA 300 te spuiten.
Men wilde wachten tot er meer spuitopdrachten kwam van auto,s met de zelfde kleur , De kleur auto is Champagne /roze . Maar heel Nederland rijdt in : Zwart,donkerblauw ,grijs !!
M.a.w. ik als KLANT werd naar achter geschoven om direct geholpen . OOit zie men: Klant is Koning , nou Niet bij deze autoschade van van Mossel .
Je wordt er super vriendelijk behandeld.
En de schade is zo goed hersteld dat je zou zweren dat er helemaal geen schade is geweest👍👍👍
Reparatie is sneller gereed dan aangegeven was. Ik weet tijdig gebeld om auto te wisselen.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Goed geholpen en de auto weer prachtig teruggekregen

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Schade goed gemaakt maar vergeten om te controller of alle spullen weer in de auto zijn teruggezet en of het electronische gedeelte van de auto weer naar behoren werkt. Hier door moest ik mijn auto weer een halve dag missed.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Duidelijke procedure voor het maken van afspraak en aanleveren van benodigde informatie.
Ontvangst door medewerkster van de receptie vriendelijk, correct en duidelijk.
Auto die klaar en heel netjes hersteld. Hidde toelichting van de betreffende medewerker die het Schadeherstel heeft uitgevoerd.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Duidelijkheid over schade en snel opgelost. Prachtige afwerking.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Schade netjes opgelost en hersteld.
Hele nette en persoonlijke aanpak
Wat mij betreft niks dan lof.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Snelle intake, redelijk snelle reparatie. Vriendelijk personeel.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Na de intake kon ik mijn auto laten staan en met een leenauto de week later mijn auto weer ophalen. Kreeg uitgebreide uitleg inclusief fotoreportage. Ook contact met tussenpersoon werd ondersteund. De auto zag er weer als nieuw uit, wat een vakwerk! Het enige kritiekpunt is het inschatten van de prijs van de schade.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Mijn schade is snel en goed verholpen.
Goede communicatie.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.