L'azienda ha risposto
De schade is perfekt opgelost,zelfs mijn auto is grondig schoon gemaakt.Zoals ik al eerder meedeelde ben ik ontevreden over de communicatie.Er werd verteld dat het 3 dagen zou duren.Na 3 dagen niets v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Begripvol en vriendelijk personeel. Hebben gedaan wat ze konden om de schade te herstellen. Goede uitleg gegeven over het functioneren van de leenauto. Binnen 2 dagen was de eigen auto weer beschikb... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben langsgekomen om de linker voorbumper van mijn auto te laten overspuiten vanwege een schaafwond door een aanrijding. Ze werkten snel en vriendelijk. Ik kreeg zelfs het spiegelkapje aan de rechte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Uitstekend reparatie/herstel werk en uiterst vriendelijke service!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Nette intake, goede ontvangst en alle afspraken zijn netjes nagekomen!
Super blij met het resultaat van de reparatie......en niet alleen dat maar heel de auto is gepoetst en netjes afgeleverd.
Super tevreden!!
Onlangs auto gebracht met hagelschade. Dit zou 3 dagen duren, helaas duurde dit 2 dagen langer vanwege de vele putjes. Gelukkig had ik beschikking over een leenauto. Ik merkte later wel dat het paneel van de binnenzijde achterklep niet goed vastgeklikt was en er twee staafjes uit de push-clips los lagen te rammelen in de achterklep. Communicatie kan wel beter, als de werkzaamheden langer dreigen te gaan duren geef dit dan iets eerder door dan pas eind de middag. Schade zelf is wel perfect hersteld!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Fijne en hulpvaardige mensen. Alled perfect geregeld.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Goede informatie inzake de reparatie die gedaan moet worden. Vriendelijk personeel.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Er is meer gedaan dan alleen reparatie. Top geregeld.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Goede ontvangst en afhandeling van de schade, auto zie er weer mooi en netjes uit!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
In 1ste niet naar tevredenheid geholpen maar na een telefoontje van Peter is het heel netjes opgepakt en verholpen.
Fijn bedrijf

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Schade goed hersteld service van haal en breng van de leen auto was goed geregeld! Contact verliep soepel zowel telefonisch als via de mail!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Slecht telefonisch bereikbaar. Contact verliep stroef en duurde lang.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Een vlott afwerking van de schade en uitstekende reperatie als nieuw

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Het was snel en effectief schakelen. De reparatie is hoog in kwaliteit. Ze komen afspraken goed na.
Dank Luuk voor je vriendelijke benadering.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Ik ben vandaag schandalig behandeld bij deze vestiging. Behalve dat de ontvangst zeer onpersoonlijk en onvriendelijk was, werd meteen onterecht met kosten gesmeten. Word je aangereden, mag je hier eerst even komen betalen voordat je schade in behandeling worrdt genomen.Dit bedrijf lijkt het heel normaal te vinden om zoveel mogelijk geld binnen te harken, en denkt totaal niet mee met de klant. De auto zou in goed vertrouwen voor reparatie komen (~10000 euro) en Van Mossel Autoschade presteert het om mij als klant nog een paar honderd euro los te peuteren. Het mag duidelijk zijn dat ik hier nooit meer terug kom en dit zeer slecht is voor de tot nu toe voor mij goede naam van van Mossel. Eindscore: een 0/10 wegens geen taxatierapport, en een gratis bak frustratie. 1 ster dan omdat 0 sterren niet kan op Trustpilot

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
Een hele fijne communicatie.
Snel geholpen! En heel vriendelijk personeel