De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus t... Leggi di più

Het schadeherstel en spuitwerk waren van zeer hoogwaardig niveau. Plaatselijk directeur dhr Rachid is ook iemand die men helpt en adviseert alsof het zijn eigen auto is. Ik blijf in ieder geva... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Technisch vakkundig uitgevoerde reparatie. Heb schade rapport nooit gezien. Echter: ze hadden het achterwiel ook kunnen meenemen in het schade rapport, dan was dat ook weer nieuw. De schade was niet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Enorm goed en klantvriendelijk geholpen. De schade aan mijn auto is echt heel netjes hersteld, keurig binnen de afgesproken tijd. Je hoopt natuurlijk nooit een schade herstelbedrijf nodig te hebben,... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

Schade, wat nu?
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Hele fijne ervaring gehad bij van…
Hele fijne ervaring gehad bij van Mossel Rotterdam. Super snel klaar en een fijne service!!
Top geregeld!
Hele fijne service
Hele fijne service. De man achter de balie was ook super aardig en vrolijk. Heel blij dat ik m’n auto terug heb.
Via deze weg wil ik jullie hartelijk…
Via deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de uitstekende service die ik heb mogen ontvangen.
In het bijzonder wil ik Orlando Gambier bedanken voor zijn vriendelijke hulp, het flexibele handelen en het vakmanschap dat is geleverd. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van mijn auto ben ik op een professionele, klantgerichte en betrokken manier geholpen.
Het is tegenwoordig niet vanzelfsprekend om zoveel betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit te ervaren. Juist daarom vond ik het belangrijk om mijn waardering hiervoor uit te spreken. Orlando denkt echt met de klant mee en doet er alles aan om tot een goede oplossing te komen. Dat heb ik enorm gewaardeerd.
Mijn auto is perfect afgeleverd en ik ben meer dan tevreden met het eindresultaat. Het geleverde vakmanschap is duidelijk zichtbaar en geeft veel vertrouwen. Jullie inzet en service verdienen dan ook een groot compliment.
Nogmaals hartelijk dank voor alle moeite, de prettige communicatie en de uitstekende dienstverlening.
T-ROC
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Prima en snel geholpen vroeg om een leebfiets kreeg een auto en ze hebben hem netjes gewassen afgeleverd
Prima en snel geholpen

Snelle service
Snelle service, vriendelijk geholpen zowel aan de telefoon als bij het bedrijf zelf. Fijne ervaring! Beste in Culemborg!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
De heren aan de balie waren…
De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus te werk gegaan.
Ik hoop nooit meer terug te komen voor schade, maar voor de mensen zelf absoluut niet!!Mannen zo hoort het! 💪🙏
Netjes deuk hersteld en de deur…
Netjes deuk hersteld en de deur vervangen en zijkant gespoten. Je ziet totaal niets meer van de schade. Top! ook leenauto meegekregen, goed geregeld.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
goed geinformeerd over de gang van…
goed geinformeerd over de gang van zaken
goed hersteld

hagelschade
Snel en correct geholpen na de hagelschade van eind juni j.l. Een leenauto meegekregen waar ik overigens weinig gebruik van heb moeten maken

Top service
Top service, betrouwbaar, netjes en deskundig. Hierom kies ik altijd voor van mossel

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep
top serves bij de dealer binnen 1 dag…
top serves bij de dealer binnen 1 dag was mijn auto al helemaal herstel en kon ik hem gelijk ophalen in de ochtend

Prima ervaring
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Afspraken worden prima nagekomen.