L'azienda ha risposto
Op oudjaar 2025 had mijn auto brandschade opgelopen! In februari mijn auto naar van den Berg in Vlissingen gebracht. Van februari t/m begin juni, na regelmatig bellen, nog niet gemaakt. Uit frustratie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De reparatie aan de auto is prima gelukt De ervaring met de leenauto was zeer teleurstellend Geen gebruik van kunnen maken
L'azienda ha risposto
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Klarinetweg 4, 4337 RA, Middelburg, Zeeland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Prima service en conform afspraak alles geregeld. En schade netjes hersteld.
Schaden is prima hersteld, vriendelijk personeel.Goede kennis van zaken. Goede service, gewoon prima bedrijf.
Hartelijke ontvangst snel alles geregeld
Vriendelijke mensen
Mooi resultaat

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Mijn auto stond geparkeerd, maar werd tijdens het achteruitrijden aangereden door een andere bestuurder. De schade was aanzienlijk, waaronder een kapot ledlampje, een beschadigde bumper, beschadigde kunststof onderdelen aan de buitenkant, enzovoort. Mijn verzekeringsmaatschappij verwees me naar Van Mossel Autoschade Groep voor de reparatie en ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met het perfecte reparatiewerk dat ze hebben verricht. Toen ik mijn auto terugkreeg, kon ik geen enkel plekje vinden dat niet op zeer professionele wijze was gerepareerd. De auto ziet eruit alsof hij net uit de showroom komt, niet uit een reparatiewerkplaats. Alle lijnen zijn perfect recht, de lak past exact bij de rest van de auto en het vervangen ledlampje is niet te onderscheiden van het origineel. Jullie hebben hier een zeer tevreden klant die jullie diensten aan iedereen zal aanbevelen! Bedankt voor het geweldige werk dat jullie leveren!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Ik werd super goed geholpen. De mensen zijn ook heel aardig en nemen de tijd voor je. De afspraken die werden gemaakt was ook heel snel. Ben heel tevreden.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Goed contact. Keurige leenauto. Informeren als het langer duurt vanwege onderdelendia vertraagd zijn.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Ze waren vriendelijk en beleefd. Mijn voorstel om het totaalbedrag af te ronden werd zonder problemen geaccepteerd. Mijn Aixam is heel netjes geworden. Ze hebben top werk geleverd tegen een bodemprijs. Dit bedrijf is echt een aanrader!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
goed geinformeerd over de gang van zaken
goed hersteld

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Snel en correct geholpen na de hagelschade van eind juni j.l. Een leenauto meegekregen waar ik overigens weinig gebruik van heb moeten maken

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Super geholpen, duidelijke afspraken, vervolg communicatie heel duidelijk

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Snel geholpen en kreeg een leenauto mee. Schade was na reparatie niet meer detecteerbaar.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Alle afspraken die gemaakt worden kloppen gewoon en de reparatie is perfect uitgevoerd

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Ondanks drukte vanwege hagelschade,ben ik toch er tussendoor geholpen met een probleem aan mijn achterklep
Dat was erg urgent,dank daarvoor !!!!!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Super snel en goed geholpen door het personeel van de vestiging in Middelburg.👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Aardige dame en heren aan de ontvangst balie. Dit geef je als klant een goed gevoel.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Duidelijke uitleg , snel en goed afgehandeld , vriendelijk en behulpzaam personeel.