Banner for Van Mossel Autoschade Groep

Van Mossel Autoschade Groep Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Na van achter aangereden te zijn - konden we op aanraden en telefonisch contact - door 'onze' vaste garage: autobedrijf Sinke in Goes - direct terecht voor het vaststellen van de schade. We werden... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hagelschadereparatie: Intake/aanmelden prima geholpen! Ter voorkoming dat we de benzinetank in Belgie evt. zouden vullen moesten we de leenauto binnen een straal van 5 km aftanken. Beetje apart... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kwam bij Van Mossel autoschade omdat er een kleine lakschade was door vogelpoep. Er werd aangeboden om te kijken of het met licht opschuren en polijsten verholpen kon worden. Op mijn vraag wat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De deuk en schade ,door anderen veroorzaakt, keurig hersteld overgespoten onzichtbaar Auto door wasstraat gereden. Mooi werk afgeleverd door deze mannen. Alleen de communicatie verliep n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Carrozzeria

Scritti dall'azienda

Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

852 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Aanrader

Voor de tweede keer hier een schade laten herstellen. Als er iets niet goed is, wordt het naar tevredenheid opgelost. Aardig personeel. Goede communicatie. Mocht ik in de toekomst nog een keer iets moeten laten herstellen, dan zou ik hier werd hem gaan.

6 agosto 2026

Beste Melanie,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze communicatie, ons vriendelijke personeel en dat u in de toekomst weer voor ons zou kiezen! We willen u tegelijkertijd onze welgemeende excuses aanbieden voor het feit dat u twee keer moest langskomen omdat we de eerste keer iets waren vergeten te herstellen. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is en dat dit ongemakkelijk is geweest. Juist daarom zijn we extra blij met uw compliment over hoe we dit vervolgens naar tevredenheid voor u hebben opgelost. Dank u wel voor deze mooie 4-sterrenreview en uw vertrouwen in ons team.
Mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan we direct voor u klaar!

keurig hersteld en goed gecommuniceerd

keurig hersteld en goed gecommuniceerd
binnen ook schoon en met afdekhoezen afgeleverd

26 agosto 2026

Beste Mirjam

Wat fijn om te horen dat de auto keurig is hersteld en dat de communicatie goed was. We zijn blij dat u tevreden bent met de schone aflevering en de afdekhoezen. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Goede service en communicatie

Van begin tot eind goed geholpen met duidelijke en fijne communicatie!

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u van begin tot eind goed geholpen bent en de communicatie duidelijk en prettig vond. Bedankt voor uw positieve feedback!

Fantastische service

Er werd aangeboden om te kijken of het met licht opschuren en polijsten verholpen kon worden. Op mijn vraag wat dat zou gaan kosten werd gezegd dat dit als service gedaan werd. Mocht het niet lukken dan zou daar natuurlijk voor reparatie gerekend gaan worden.
Auto werd direct binnengereden en na een kleine drie kwartier weer naar buiten. Nagenoeg weg kunnen poetsen.
Fantastische service, erg klantvriendelijk en nog een heerlijk bakje koffie kunnen drinken.
Top bedrijf.

25 agosto 2026

Beste Sjaak,

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen met de lakschade door de vogelpoep! We zijn blij dat het opschuren en polijsten het probleem nagenoeg heeft verholpen en dat u onze service en klantvriendelijkheid waardeert. Het is altijd ons doel om een positieve ervaring te bieden, en we zijn verheugd dat u ook van een kopje koffie heeft kunnen genieten tijdens het wachten. Bedankt voor uw mooie woorden en de positieve feedback!

Prima service…

Prima service bij ontvangst van de schade-auto. Reparatie sneller dan vooraf was ingepland en de auto zag er weer uit 'als nieuw'.

Beste Cees,

Wat fijn om te horen dat de service bij ontvangst van de schade-auto prima was! We zijn blij dat de reparatie sneller dan verwacht is uitgevoerd en dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Vakkundige en vriendelijke ervaring bij Van Mossel

Met een niet al te grote schade ben ik naar Van Mossel in Oirschot gereden. Na aanmelding ging direct iemand de schade mee opnemen en besprak met mij hoe deze schade perfect opgelost kon worden en wat de prijsconsequenties konden zijn. Die vielen me erg mee. Nadat de schade was opgelost zag de auto er weer als nieuw uit. Ze waren ook zeer vriendelijk wat me erg aansprak.

24 agosto 2026

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen met de schade aan uw auto! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Het is ons doel om elke klant vriendelijk en vakkundig van dienst te zijn, en we zijn blij dat dit bij u zo goed is gelukt.

Valutata 4 stelle su 5

Super netjes en vriendelijk geholpen.

Super netjes geholpen.

Beste Gaby,

Bedankt voor uw 4-sterrenreview! Fijn om te lezen dat u zeer netjes bent geholpen. We streven altijd naar een 5-sterrenervaring. Wat hadden wij volgens u beter kunnen doen om die 5e ster te verdienen? We horen uw feedback graag via schade.ktv@vanmossel.nl.

Alvast bedankt voor uw feedback en we wensen u veel veilige kilometers!

Snel geholpen

Snel geholpen, goede service en duidelijke voorwaarden

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u snel geholpen bent en onze service en duidelijke voorwaarden waardeert. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Auto perfect afgeleverd

Auto perfect afgeleverd. In eerste instantie was de afspraak dat de auto op woensdag klaar zou zijn. Maar dit werd vrijdag. Daardoor geen 5, maar 4 sterren.

Beste Nico,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat uw auto perfect is afgeleverd. We begrijpen dat de wijziging in de ophaaldatum ongemakkelijk was en waarderen uw begrip hiervoor. We zullen dit intern bespreken om onze planning te verbeteren.

Fijn geholpen

Fijn geholpen

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de 5 sterren review. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen.

Gewoon goed

Gewoon goed

Beste Michel,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview. Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

We wensen u veel veilige kilometers!

Netjes gewerkt en te woord gestaan

Netjes gewerkt en te woord gestaan
Negatief over Locatie: te weinig parkeerruimte!

Beste Kees,

Fijn om te horen dat ons werk en de communicatie naar wens waren. We begrijpen uw feedback over de parkeerruimte en zullen kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Valutata 4 stelle su 5

Schade afhandeling prima gedaan en…

Schade afhandeling prima gedaan en binnen de afgesproken tijd!
Alleen de leenauto was erg vies binnen in, plakte, lag nog afval in en er leek in gerookt te zijn. Hiervan heb ik melding gemaakt bij het terugbrengen en er zou werk van gemaakt worden.

19 agosto 2026

Beste Freek,

We zijn blij te horen dat de schadeafhandeling naar wens is verlopen. Het spijt ons echter te vernemen dat de leenauto niet aan de verwachtingen voldeed. We nemen uw feedback over de staat van de leenauto zeer serieus en zullen dit intern bespreken om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Dank u voor het melden.

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen, korte wachttijd tot het schadeherstel, ziet er weer prachtig uit na vakwerk

Beste Maria,

Wat fijn om te horen dat u snel en vriendelijk geholpen bent en dat de wachttijd kort was. We zijn blij dat het schadeherstel er weer prachtig uitziet na ons vakwerk. Bedankt voor uw positieve feedback!

Prima service

Prima service. Fijn te woord gestaan en prettig geholpen.

Beste Teana,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de prettige hulp die u heeft ontvangen. We waarderen uw complimenten enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Laten taxeren schade aan peugeot 3008…

Laten taxeren schade aan peugeot 3008 rechts achter.Was de helft goedkoper als bij een concurrent (hoe kan dat).Prijs afgesproken dus en zeer mooi gedaan

13 agosto 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat de schade aan uw Peugeot 3008 naar volle tevredenheid is hersteld en dat u tevreden bent met de prijs. We waarderen uw feedback enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Super goede snelle service!

Super goede snelle service. Zeer tevreden. Klantvriendelijkheid top!

Beste Kirsten,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en de klantvriendelijkheid. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Wat een service geweldig

Wat een service geweldig
Dik 5 sterren waard 👌

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat onze service zo gewaardeerd wordt! We zijn erg blij met uw positieve feedback.

Goede voorlichting en service

Goede voorlichting en service. Ziet er weer prima uit , met zelfs een nieuwe velg en een luxe leen auto .

Beste Gerard

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de voorlichting en service! We zijn blij dat uw auto er weer prima uitziet, inclusief de nieuwe velg en de luxe leenauto.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più