Schade netjes opgelost en hersteld. Hele nette en persoonlijke aanpak Voor een speciaal verzoek van mij, wat helaas niet gelukt is, hebben ze zich wel enorm ingespannen. Wat mij betreft niks dan... Leggi di più

L'azienda ha risposto
De schade is heel netjes hersteld, er is een nieuw slot onderweg en deze moet nog gemonteerd worden. En ook het herstel ging sneller dan verwacht. Waarom maar 3 sterren? Dat zit hem in de details.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Rietgraaf 5, 6678, Nijmegen, Gelderland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Schade netjes opgelost en hersteld.
Hele nette en persoonlijke aanpak
Wat mij betreft niks dan lof.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Mijn schade is snel en goed verholpen.
Goede communicatie.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Waarom maar 3 sterren? Dat zit hem in de details. Ze waren mijn afspraak vergeten. Op de dag van brengen wisten ze niet dat ik kwam. Op de dag van ophalen hadden ze twee klanten door elkaar gehaald. Ik moest vragen wat ze allemaal gedaan hadden, ipv dat hun het uit zichzelf vertellen. Ik moest ook van het slot vervangen vragen. Ze hebben een spuitbusje met bloemetjes geur in de auto gespoten waarmee de suggestie gewekt wordt dat ze de auto schoon gemaakt hebben. Zowel binnen als buiten was de auto vies. De antenne was van mijn auto geschroefd maar niet terug geplaatst. En bij het tanken kwam ik erachter dat alle afplaktape nog over de tankdop zat. Schade aan je auto hebben is al heel vervelend, maar met net even dat beetje extra aandacht maak je het als bedrijf een stuk dragelijker.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Prima bedrijf die de auto netjes gerepareerd heefd . Goed communiceert wanneer de auto klaar is en een mooie leenauto beschikbaar stelt, als je verzekering dit aangeeft. Was wel een betaling nodig achteraf van eigen risico. Nog bezig om dit terug te krijgen via mijn verzekering.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
zij regelden alles met de verzekering en hebben mijn auto heel mooi schoon gemaakt. De schade is heel goed gemaakt en het personeel was heel vriendelijk
Keurige reparatie en sneller dan verwacht. Tevens de auto brandschoon terug ontvangen.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Zo netjes en professioneel allemaal. En mijn auto is weer als nieuw.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Ik ben zeer tevreden over de professionele en vriendelijke afhandeling van mijn schade door Van Mossel Autoschade. Mijn auto was weer als nieuw, top kwaliteit. Ook was ik blij verrast dat de auto van binnen en buiten helemaal gereinigd was. Heel fijn was ook dat ik een vervangende auto mee kreeg, geheel kosteloos. Service waar je blij van wordt.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Met name de behandeling en afhandeling door Jeroen is glad verlopen. De aanmelding
van de schade ging rommelig. De app om de schade op te nemen werkte slecht en het gesprek met de centrale was niet goed doorgegeven. Dankzij Jeroen is het goed opgelost.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
De auto ziet er weer als nieuw uit! Prettige ervaring met Van Mossel Nijmegen-Noord

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Alles is, qua intake enz., soepel verlopen en de schade is professioneel gerepareerd.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Schade aan onze auto terwijl we op vakantie waren. Vanuit Frankrijk alles kunnen regelen. Op de dag van onze terugreis werden we al gebeld dat de auto een paar dagen later al terecht kon. Jeroen heeft alles keurig uitgelegd en gaf ons ook het volledige vertrouwen dat onze auto er weer als vanouds zou komen uit te zien.
Op maandag gebracht en op woensdag was de auto al weer klaar. Deukjes eruit en lak weer als nieuw. Echt vakwerk.
Ontzettend tevreden.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Zeer netjes geholpen! Het personeel bij van Mossel is vriendelijk en communiceert goed. Geen lange wachttijden. Schade netjes hersteld.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Goed meegedacht en alles supernetjes opgeleverd

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Nijmegen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.