Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg

TrustScore 5 su 5

4,8

Pascalweg 29, 4104 BE Culemborg, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Om te beginnen viel het me op dat het een hele nette, lichte en schone garage is. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en naast dat m'n deuk en krassen netjes gerepareerd zijn was het ook geen e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na de intake kon ik vrij snel een afspraak maken waarna de schade keurig gerepareerd is.Verder geen gedoe gehad met de verzekering over afhandeling en vervangende auto was ook prima geregeld

Dettagli dell'azienda

1. Carrozzeria

Scritti dall'azienda

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

• Pascalweg 29, 4104 BE, Culemborg, Gelderland, Paesi Bassi

• 0345 57 56 44
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Snel geholpen

Snel geholpen, netjes gemaakt

16 giugno 2026

Beste Max,

Fijn te horen dat we u snel en goed hebben kunnen helpen! Bedankt voor uw positieve feedback.

Perfect en snel geregeld

Perfect en snel geregeld. Aardige mensen en professioneel schadeherstel. Afhandeling ging correct en effectief.

4 giugno 2026

Beste Carien,

Wat fijn om te horen dat alles perfect en snel geregeld is! We waarderen uw complimenten over ons team en de afhandeling.

Valutata 5 stelle su 5

Na de intake kon ik vrij snel een…

31 maggio 2026

Beste Peter,

Wat fijn om te horen dat de intake en reparatie zo soepel verliepen! We zijn blij dat alles naar wens was, inclusief de afhandeling met de verzekering en de vervangende auto. Bedankt voor uw positieve feedback!

Duidelijk met de afspraken

Duidelijk met de afspraken , de schade's worden als nieuw uitgevoerd en een goede planning .
Het is een aanrader

28 aprile 2026

Beste John,

Wat fijn te horen dat de afspraken duidelijk waren, de schadeherstel als nieuw is uitgevoerd en de planning goed was. Dank voor de aanbeveling!

Valutata 5 stelle su 5

Schadehersteller die ik kan aanbevelen!

Voor de schadeherstel kwamen we via onze verzekering bij Van Mossel in Culemborg. Schade is ellende, maar gelukkig heeft Van Mossel erg fijn geholpen. Ze zijn erg prettig in het contact. Ze denken mee en zijn vriendelijk. En niet geheel onbelangrijk is de schade goed opgelost ;). Dank daarvoor!
Hopelijk is het niet meer nodig, maar anders komen we zeker bij jullie terug!

3 aprile 2026

Beste Janet,

Wat fijn dat we u in deze vervelende situatie goed hebben kunnen helpen. We zijn blij te horen dat u het contact prettig vond en dat de schade goed is hersteld. Bedankt voor uw vriendelijke woorden en het vertrouwen in ons!

Valutata 5 stelle su 5

Bij binnenkomst werd ik al meteen goed…

Bij binnenkomst werd ik al meteen goed geholpen. Er werd meteen foto’s gemaakt en werd gebeld naar mijn verzekering. Al met al super vriendelijk geholpen. Kreeg een vervangend vervoer en binnen paar dagen nadat de expert was geweest kreeg ik mijn auto splinter nieuw weer terug. Tussentijds werd ik ook op de hoogte gehouden. Raad iedereen aan dat als je schade hebt, naar van Mossel Autoschade in Culemborg te gaan.

20 aprile 2026

Beste Danielle,

Wat fijn dat we u direct goed hebben kunnen helpen en de schade snel konden herstellen. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de communicatie gedurende het proces. Bedankt voor uw aanbeveling!

Snelle service

Snelle service, prima werk afgeleverd

20 aprile 2026

Beste Arthur,

Fijn dat onze snelle service en het geleverde werk u bevallen. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling!

Snelle service

Snelle service. Krastje mooi gepolijst. Top!

8 aprile 2026

Beste Robert,

Fijn dat de snelle service en het polijsten goed zijn bevallen! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Snelle service

Snelle service, en duidelijk toch snel geholpen zodat de auto voor paasweekend terug had

2 aprile 2026

Beste Alexander,

Wat fijn dat we u zo snel hebben kunnen helpen en dat uw auto op tijd klaar was voor het paasweekend! We waarderen uw feedback enorm.

Langs geweest voor krasje

Langs geweest voor krasje. Direct geholpen en mooi opgelost!

25 marzo 2026

Beste heer/mevrouw Higler,

Wat fijn dat we u direct konden helpen en het krasje naar tevredenheid hebben opgelost!

Dank u wel voor uw positieve feedback.

Keurig

Het contact was goed en professioneel. Toen ik de auto kwam halen lieten ze een before and after foto zien, leuk!
De auto werd mooi opgepoetst geleverd en nadat ik een geluidje hoorde in de auto werd er meegeluisterd. Al met al top service!

19 marzo 2026

Beste Rozemarijn,

Wat fijn dat het contact als goed en professioneel is ervaren. We zijn blij te horen dat u de service prettig vond en de 'before and after'-foto leuk vond. Fijn dat de auto mooi gepoetst was en dat we mee konden luisteren naar het geluidje. Bedankt voor de top beoordeling!

Valutata 4 stelle su 5

prima herstel, prijs lijkt stevig

1e De hoge onkostenrekening zal nog nader worden toegelicht, daarom op dit moment hierover nog geen beoordeling. Voorlopig 3 sterren

2e Uitgevoerde reparaties prima 5 sterren

Gemiddeld voorlopig dus 4 sterren.

15 marzo 2026

Beste heer/mevrouw Kruger,

Bedankt voor uw feedback.

Ik zie in ons systeem dat er voor uw voertuig 6 dagen hersteltijd is gecalculeerd. Uw voertuig is op 09-03-2026 ontvangen en op 13-03-2026, inclusief transport, gelost in Zaltbommel. Dit valt binnen de berekende hersteltijd.

Met betrekking tot de hoge onkosten heb ik op dit moment geen volledig inzicht.
Ik zal dit navragen bij mijn collega. Indien u dat wenst, kan hij/zij contact met u opnemen voor een verdere toelichting.

heel fijn geholpen

heel fijn geholpen, en goed werk gedaan ✅

Beste Zeineb,

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met ons werk! Bedankt voor de positieve feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd erg goed geholpen

Ik werd erg goed geholpen. Fijne medeweker die met rust en aandacht je helpt als je vol.stress met een kapotte auto binnenkomt

Beste Mila,

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We zijn blij te horen dat onze medewerker u met de juiste aandacht en rust heeft kunnen bijstaan. Dank voor uw feedback.

Aardige mensen.

Aardige mensen.
Goed bedrijf.

Beste Jan,

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze collega’s; ik zal het zeker doorgeven.

Valutata 5 stelle su 5

Alles was heel goed geregeld

Alles was heel duidelijk, goeie vervangende auto en vriendelijke mensen.

12 marzo 2026

Beste Jan,

Fijn dat alles duidelijk was, de vervangende auto goed beviel en dat je onze collega's vriendelijk vond. Bedankt voor de positieve feedback!

Goed geholpen

Goed geholpen

12 marzo 2026

Beste Ton,

Bedankt voor de 5-sterrenreview. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen.
Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen we dat natuurlijk graag.

Topservice voor schadeherstel

Helaas weer gebruik van moeten maken, maar wederom topservice en erg vriendelijk geholpen. Ik hoop er lang geen gebruik van te hoeven maken, maar als het dan toch nodig is, word je hier perfect geholpen.

11 marzo 2026

Beste Pieter,

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen. We waarderen uw vriendelijke woorden zeer en zijn blij met uw positieve ervaring. Hopelijk tot nooit meer, maar anders staan we graag weer voor u klaar :).

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più