Banner for Van Mossel Autoschade Groep

Van Mossel Autoschade Groep Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Na van achter aangereden te zijn - konden we op aanraden en telefonisch contact - door 'onze' vaste garage: autobedrijf Sinke in Goes - direct terecht voor het vaststellen van de schade. We werden... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hagelschadereparatie: Intake/aanmelden prima geholpen! Ter voorkoming dat we de benzinetank in Belgie evt. zouden vullen moesten we de leenauto binnen een straal van 5 km aftanken. Beetje apart... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kwam bij Van Mossel autoschade omdat er een kleine lakschade was door vogelpoep. Er werd aangeboden om te kijken of het met licht opschuren en polijsten verholpen kon worden. Op mijn vraag wat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De deuk en schade ,door anderen veroorzaakt, keurig hersteld overgespoten onzichtbaar Auto door wasstraat gereden. Mooi werk afgeleverd door deze mannen. Alleen de communicatie verliep n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Carrozzeria

Scritti dall'azienda

Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

852 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Kritiek op eerste contact. Via Interpolis naar jullie bedrijf…

Via Interpolis naar jullie bedrijf doorverbonden. Tijdsduur tussen doorverbinden en telefonisch contact met jullie duurde vrij lang. Het eerste contact verliep op zich goed want ik kon een afspraak maken maar er werd niet naar mij geluisterd. Mijn beschadiging was niet goed zichtbaar dus foto maken had geen zin. Toch moest het. Later bleek dat ik toch langs moest komen voor een eerste indruk. Gedaan en daarna prima tevreden.

13 agosto 2026

Beste Els,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de wachttijd na het doorverbinden en het initiële contact als lang is ervaren, en dat u het gevoel had dat er niet goed naar u werd geluisterd. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen, want dit helpt ons onze service te verbeteren. Het spijt ons dat het proces rondom de foto's en de noodzaak om toch langs te komen voor een eerste indruk tot onduidelijkheid heeft geleid. We zijn blij te horen dat u uiteindelijk tevreden bent met de afhandeling. We zullen uw opmerkingen intern bespreken om onze communicatie en procedures te optimaliseren.

Valutata 5 stelle su 5

rustig te woord gestaan met een…

rustig te woord gestaan met een duidelyke uitleg

15 agosto 2026

Beste Nico,

Wat fijn om te horen dat u rustig te woord bent gestaan en een duidelijke uitleg heeft gekregen. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Valutata 4 stelle su 5

Uiteindelijk een prima reparatie en…

Uiteindelijk een prima reparatie en service. Minpuntje helaas dat in eerste instantie de auto klaar werd gemeld maar toen ik kwam om hem op te halen wilde de chef hem niet meegeven omdat hij niet tevreden was over de kwaliteit van de reparatie. Ik ben een dag later de wel perfect gerepareerde auto op gaan halen. Hij was ook van binnen en van buiten helemaal gepoetst.
Ook voor de tweede rit naar de garage met de leenauto hoefde ik hem niet meer af te tanken. Uiteindelijk zeer tevreden.

Beste Elbert,

Hartelijk dank voor uw feedback en de mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat de reparatie uiteindelijk naar volle tevredenheid is uitgevoerd en dat u de extra service, zoals de gepoetste auto en de afgetankte leenauto, waardeert. We begrijpen dat het ongemakkelijk was dat u de eerste keer voor niets kwam, maar we zijn trots op de zorgvuldigheid van onze chef die ervoor zorgde dat de auto pas werd meegegeven toen de kwaliteit perfect was. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we waarderen het dat u dit erkent.

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden. Vriendelijk te woord gestaan. Gratis vervangende auto meegekregen. Afspraken nagekomen. En het belangrijkstre: de schade uitstekend gerepareerd.

Beste Thijs,

Wat fijn om te horen dat u helemaal tevreden bent over onze service! We zijn blij dat u de communicatie vriendelijk vond, de vervangende auto op prijs stelde en dat we de afspraken zijn nagekomen. Het belangrijkste is natuurlijk dat de schade uitstekend is gerepareerd.

Top service

Heldere communicatie, duidelijke afspraken, keurig herstel van de schade, vervangend vervoer geregeld.
Top service!

Beste Cees,

Bedankt voor uw mooie feedback en de 4-sterrenreview! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie, het herstel en het vervangend vervoer. 😊

We zijn natuurlijk benieuwd wat we nog beter hadden kunnen doen om ook de vijfde ster te verdienen. Als u uw feedback met ons wilt delen, kunt u deze sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl. Uw feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren.

100% Service en kwaliteit

Duidelijke afspraken, snelle en goed service en vriendelijke mensen.

Beste heer/mevrouw de Korte,

Wat fijn om te horen dat u onze duidelijke afspraken, snelle en goede service en vriendelijke mensen zo waardeert. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Valutata 3 stelle su 5

Hoe een topschadebedrijf over de top kan schieten

De verwerkingstijd was veel langer dan voorgespiegeld. Geen communicatie over het voortdurende uitstel. Als we belden on te vragen hoe het zat kwamen we in een wachtrij en terugbellen ho naar. Na een dag werd ons -dat kon kennelijk wel- gevraagd om de leenauto om te ruilen voor een andere die beter zou passen in onze prijsklasse. (sic). Toen de auto klaar was hebben ze wel gebeld maar voordat we bij de telefoon waren al weer snel opgehangen . Teruggebeld naar de centrale en kregen de belofte dat de vestiging snel contact zou opnemen. Gebeurde niet. Uiteindelijk rond 17 uur via1233 vernomen dat we de auto konden ophalen. We stonden er om 17.30. En toen kregen we te horen dat we voor minder dan 1 streepje moesten gaan bijtanken want anders kregen we God weet hoeveel kosten we in rekening gebracht . Wat een klantvriendelijkheid . Een echt TOPSCHADEBEDRIJF. Maar niet heus.

Beste mr. Iersel,

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat het proces niet naar wens is verlopen en dat de communicatie tekortschoot. We begrijpen dat de lange wachttijden en het gebrek aan updates frustrerend waren, en dat de situatie rond de leenauto en het ophalen van uw voertuig voor ongemak heeft gezorgd. Uw feedback is voor ons van groot belang, en we zullen deze intern bespreken om onze dienstverlening en communicatie te verbeteren. We streven ernaar om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Bjorn

Super nette service

Super nette service, heel klantvriendelijk, vlot en met veel respect. Auto extra netjes nagelopen!

Beste Jordi,

Wat fijn om te horen dat onze service zo positief is ervaren! We zijn blij dat we u vlot en met respect hebben kunnen helpen en dat de auto extra netjes is nagelopen. Bedankt voor uw mooie woorden!

Schade netjes gerepareerd

Schade is netjes gerepareerd, terwijl ik een leenauto mee had. Ik kreeg de auto schoon mee terug, van binnen en van buiten. Tevreden!

Beste Caro,

Wat fijn om te horen dat de schade netjes is gerepareerd en dat de leenauto een goede oplossing was. We zijn blij dat u tevreden bent met de schone auto die u terugkreeg. Bedankt voor uw positieve feedback!

Prima service!

Beste Eric,

Bedankt voor uw mooie feedback en de 4-sterrenreview! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service.

Valutata 4 stelle su 5

Perfect hersteld en snelle service

Perfect hersteld en snelle service. Vervangend vervoer ging minder soepel. Daarom 4 sterren, zou anders 5 sterren zijn geweest.

2 agosto 2026

Beste Monique,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat de schade perfect en snel is hersteld. We betreuren het dat het vervangend vervoer minder soepel is verlopen en nemen uw opmerking ter harte om onze service hierin te verbeteren. Als u via schade.ktv@vanmossel.nl een korte toelichting kunt geven over wat er niet soepel is verlopen, kunnen we dit intern bespreken.

Geweldig!

Auto zag er weer prachtig uit na de schadeherstel, en nog 'n dag eerder klaar ook!
Perfecte service

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat uw auto er weer prachtig uitziet na het schadeherstel en zelfs eerder klaar was! We zijn blij dat u onze service als perfect heeft ervaren.

Prima service

Prima service en conform afspraak alles geregeld. En schade netjes hersteld.

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat de service prima was en alles conform afspraak is geregeld. We zijn blij dat de schade netjes is hersteld. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Beste Eveline,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u onze flexibiliteit en snelle planning zo heeft gewaardeerd. Bedankt voor het vertrouwen.

Schaden is prima hersteld

Schaden is prima hersteld, vriendelijk personeel.Goede kennis van zaken. Goede service, gewoon prima bedrijf.

13 agosto 2026

Beste Leon,

Wat fijn om te horen dat de schade prima is hersteld en dat u ons personeel vriendelijk vond. We zijn blij dat u onze kennis van zaken en service waardeert. Bedankt voor de positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, snelle reparatie, vakwerk geleverd.

Beste Varga,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelle reparatie. We zijn blij dat we vakwerk hebben kunnen leveren. Bedankt voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

de hagel schade werd snel en vakkundig…

de hagel schade werd snel en vakkundig hersteld.
de auto kon ik aan het einde van de dag alweer ophalen

Beste heer/mevrouw Oosterhof,

Wat fijn om te horen dat de hagelschade snel en vakkundig is hersteld en dat u de auto dezelfde dag nog kon ophalen. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Wat een service!

Melding van de auto; u heeft een lekke band
Omdat deze vestiging om de hoek zit waar ik werk, ben ik onaangekondigd er meteen even langs gereden
Zo fijn dat ze mij meteen geholpen hebben.

Chapeau, dat is pas service!

11 agosto 2026

Beste Angelique

Wat fijn om te horen dat we u direct konden helpen met de lekke band! We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw positieve ervaring te delen. We zijn blij dat onze service u zo goed bevallen is.

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte verwijdering van de…

Perfecte verwijdering van de hagelschade welke mijn auto in Italie opgelopen had. Werd zeer vriendelijk ontvangen en goed voorgelicht door het personeel.

7 agosto 2026

Beste heer/mevrouw van den Berg,

Wat fijn om te horen dat de hagelschade aan uw auto perfect is verwijderd! We zijn blij dat u vriendelijk bent ontvangen en goed bent voorgelicht door ons personeel. Bedankt voor uw positieve feedback!

Mooi hersteld

Mooi hersteld, goede vervangwagen

9 agosto 2026

Beste Bas,

Wat fijn om te horen dat de auto mooi hersteld is en dat de vervangwagen goed van pas kwam! Hartelijk dank voor de positieve feedback en de mooie beoordeling.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più