Banner for Van Mossel Peugeot

Van Mossel Peugeot Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Top geholpen, geen afspraak maar kwam binnen met een lekke achterband, meteen reparatie, binnen een uur weer veilig de weg op ! (Tijdens het wachten : koffie/thee/broodjes dus tijd vliegt om)

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben onlangs met mijn auto geweest voor de eerste onderhoudsbeurt bij Peugeot en ben erg tevreden over de service. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Nicole nam de tijd... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Afspraak gemaakt ,kon blijven wachten zou 45 minuten duren na anderhalf uur aan de bel getrokken, eindstand niks gebeurd moet weer nieuwe afspraak maken en zo zijn er nog wel meer ervaringen die ik ka... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

De service beurt is prima uitgevoerd. Daarentegen vroeg ik aan twee verkopers info over eventueel inruilen. Wilde weten hoeveel ik zou krijgen voor mijn auto. Nauwelijks aandacht en later is de vrien... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Peugeot

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Peugeot

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

574 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

De onderhoudswerkzaamheden zijn goed…

De onderhoudswerkzaamheden zijn goed verricht.

Volgens afspraak bracht in mijn auto om 10.15 uur en kreeg ik toen het bericht dat in mijn auto om 16.30 uur kon ophalen. Voor het verrichten van kleinonderhoud acht ik de tijdsduur veels te groot!

De leenfiets is van verschrikkelijke kwaliteit. advies: betere fiets(en) aanschaffen.

21 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Er worden die dingen gezegd over de…

Er worden die dingen gezegd over de telefoon die helemaal niet zijn uitgevoerd.
En als je het hier over hebt is het een menselijke fout!

Voor mij geen van Mossel meer.

21 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot

We betreuren het dat de uitgevoerde werkzaamheden niet aan uw verwachtingen voldeden. We nemen uw feedback serieus om onze service te verbeteren. Zojuist heb ik u gebeld en de voicemail ingesproken.

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Nieuwe auto die het meer niet doet dan wel. Breng je de auto weg vanwege weer een storing, mag je zelf uitzoeken hoe je je weg vervolgd. Vreselijk bedrijf

21 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot

Wij betreuren ten zeerste uw ervaring. We begrijpen uw frustratie en nemen uw feedback serieus. We zullen dit intern zeer goed bespreken.

Goed maar kan verbeteren

Telefonisch en per mail slecht berijkbaar. Per mail helemaal geen antwoord.
Ter plaatse nete mensen en goede service. Volgens afspraak geholpen.
Wel prijzig voor de duur van het werk/ onderhoud

20 maggio 2026

Perfecte afhandeling en verassing

Perfecte afhandeling en verassing, Nieuwe auto geregeld in korte tijd, dit alles Mogelijk gemaakt door Marcel en Miquel. Toppers eerste klas!! Koop nooit meer ergens anders een auto!!!

16 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Elke keer als je belt wordt er een…

Elke keer als je belt wordt er een terugbelverzoek ingediend. . Wordt niets mee gedaan.
Voor een beurt geweest en ook niets gedaan. Er zitten een paar slecht gehumeurde mensen achter de balie.
Hier kopen wij nooit meer een auto.

22 marzo 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot

We betreuren uw ervaring ten zeerste. Het spijt ons dat uw terugbelverzoeken en servicebeurt niet naar wens zijn afgehandeld en dat u dit zo heeft ervaren. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Graag komen wij in contact met u, wilt u ons bellen op 06-1124.9984.

Goede ervaring

Bij de aankoop van een nieuwe auto ben ik daarover goed geïnformeerd door een vriendelijke (junior)verkoper. Gemaakte afspraken waren helder en zijn nagekomen. Zowel de aankoop als de uitlevering is gegaan zoals verwacht mag worden.

25 marzo 2026

5 sterren voor Van Mossel

5 sterren voor Van Mossel
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Mr. Dussel. Vanaf het eerste moment werden wij met open armen ontvangen en serieus genomen. Hij is echt een mensenmens die verder kijkt dan alleen het zakelijke.
Ik ben in mijn leven nog nooit iemand zoals hem tegengekomen. Zulke personen zijn tegenwoordig heel zeldzaam. Zijn betrokkenheid, begrip en manier van helpen hebben enorm veel voor mij betekend. Hij kijkt waar hij kan helpen, denkt met je mee en laat je echt voelen dat je er niet alleen voor staat.

Mijn auto heeft bijna 2 maanden bij de garage gestaan, omdat hij er absoluut zeker van wilde zijn dat alles volledig verholpen was voordat ik de auto terug zou krijgen. Hij gaf de auto pas mee toen echt alles goed en netjes was opgelost. Dat gaf mij enorm veel vertrouwen en liet zien hoeveel waarde hij hecht aan veiligheid, eerlijkheid en goede service.

Ik zal hem daar voor altijd dankbaar voor blijven. Tot op de dag van vandaag vertel ik iedereen hoe fijn en bijzonder ik deze hulp en ondersteuning heb gevonden. Dat kom je echt niet vaak meer tegen.
Een hele warme en menselijke ervaring gehad dankzij zijn inzet en oprechte hulp. Zeker een aanrader voor mensen die eerlijkheid, begrip en echte betrokkenheid waarderen.

Vooraltijd dankbaar!

13 maggio 2026

Heel blij met van Mossel Heemstede

Heel blij met van Mossel Heemstede! Vandaag onze nieuwe auto op kunnen halen en dat was echt een feestje! Afgelopen vrijdag besloten dat we deze auto wilde kopen na heel vriendelijk geholpen te zijn door Arno Jansen. Hij gaf ons een goede uitgebreide uitleg, want van benzine schakel naar elektrisch automaat was dat wel nodig. En vandaag na al het papierwerk mochten we naar boven lopen en stond daar onze auto te shinen! Wij zijn echt onwijs blij en het contact met Arno de afgelopen dagen was ook heel fijn.
Bedankt Arno!

12 maggio 2026

Gebrek aan communicatie

Ik had gebeld moeten worden toen het onderhoud aan mijn auto klaar was, maar dat is nooit gebeurd. Sterker nog, ik moest een paar dagen lang zelf bellen voordat ik bericht kreeg dat het werk was afgerond.
Het werk zelf was op zich wel naar tevredenheid uitgevoerd, maar de communicatie liet te wensen over.

8 aprile 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot

Het spijt ons te horen dat de communicatie over het onderhoud van uw auto niet vlekkeloos is verlopen. We zijn blij dat het werk zelf naar tevredenheid is uitgevoerd. Uw feedback is belangrijk en we zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank u voor uw tijd.

Valutata 2 stelle su 5

Er is duidelijk een tekort aan vakkundig personeel

Er is duidelijk een tekort aan vakkundig personeel. Nu het tweede jaar slachtoffer van onkunde. Vorig jaar (maart 2025) moesten volgens schema de bougies vervangen worden. Daarna ging de auto iedere keer bij snelheden boven 80Km in de noodloop. Terug naar de garage en daar werd geconstateerd dat de brandstof injectoren vervuild waren. (waarom was dat bij de beurt niet gezien??). Het schoonmaken van de injectoren was een dure aangelegenheid en bleek later overbodig. Want na het schoonmaken van de injectoren was het probleem niet verholpen. Moest dat zelf constateren. Blijkbaar was er na het uitvoeren van deze werkzaamheden geen testrit gemaakt. Weer terug. Eindelijk heeft de chef van de werkplaats er toen naar gekeken en die constateerde een 'gebroken bobinebrug'. Wie heeft die gebroken? (ik kijk NOOIT onder de motorkap, want heb er geen verstand van). Is die gebroken bij het vervangen van de bougies???? Geen idee. Maar opnieuw draaide ik op de voor de kosten.
Dit jaar weer grote teleurstelling....
Afspraak gemaakt voor een beurt. Om 8.00 auto afgeleverd. Om 11.30 telefoon. Distributieriem vervangen en achterremmen (blokken en schijven) vervangen... Ok. Kan. Dure grap, maar niet de schuld van de garage. Vervolgens om 16.30 een telefoontje. Auto is vandaag niet klaar. Er is een 'foutje' gemaakt bij het vervangen van de distributieriem. De nokkenas is verschoven en nu wil de auto niet meer starten en geeft een foutmelding. Hier gaan we maandag als eerste naar kijken. Weekend zonder auto dus.... En we hadden voor zaterdag EN zondag afspraken gemaakt. Gelukkig hebben we nog een auto. Maar in m'n irritatie toch een opmerking over gemaakt. Zaterdag om 9.30 weer telefoontje. Chef van de werkplaats heeft vrijdagavond overgewerkt. Auto staat klaar, maar ik ben de hele dag in Almere, geen gelegenheid om 'm op te halen. Dat wordt dus toch maandag. Pluim voor de chef, maar met van Mossel Heemskerk ben ik zo onderhand wel klaar. Volgend jaar maar eens kijken bij de plaatselijke vakgarage. En dan gaan beide auto's daar naar toe.

10 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer vriendelijk geholpen

Ik ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Ik kreeg een goede uitleg en alles verliep in een hele prettige sfeer.

9 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Peugeot

Wat fijn dat u zo vriendelijk en professioneel bent geholpen! We zijn blij te horen dat de uitleg duidelijk was en dat de sfeer prettig was. Dank voor uw feedback.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più