We reden langs van mossel in leiderdorp,en dachten laten we even binnen kijken omdat we opzoek waren na n nieuwe auto.na fijn welkom een koffie met gebak.en n goed gesprek en informatie door Tim.maak... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Deze autodealer is tot nu toe (ik rijd nu ruim 50 jaar auto) de vriendelijkste, professioneelste en meest bekwame die ik heb meegemaakt. Waar een andere peugeotdealer uit Zoetermeer hun uiterste best... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hele goede ervaring gehad, ik heb mijn peugeot 208 gebracht waarvan de banden vervangen moesten worden en werd top geholpen. Kon gewoon in de vesteging wachten met een lekkere kop koffie en een gebakj... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben erg ontevreden over de communicatie met de servicebalie. Er is niet gedaan wat ik had gevraagd. Er zijn onderdelen vervangen zonder mij hierover eerst te informeren of mijn toestemming te vrage... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Van der Valk Boumanweg 2, 2352 JC, Leiderdorp, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Keurig netjes geholpen bij van Mossel te Leiderdorp. Een mooie Peugeot 2008 gekocht welke keurig netjes is afgeleverd.
James Snel de verkoper nam alle tijd voor mij om alles uit te leggen en ook voor de afterservice is niets te veel voor hem, een dikke pluim.
Door hele slechte service bij profile leiden kwam ik op de laatste dag voor mijn vakantie terecht bij van Mossel leiderdorp. Deze mensen hebben er alles
Aan gedaan zodat ik de volgende dag naar Frankrijk kon rijden. En wat denk je?
Gelukt. Van Mossel leiderdorp bedankt voor jullie inzet en super service.
De medewerkers achter de balie zijn altijd aardig en behulpzaam en geven goede informatie. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
Altijd goede service met een glimlach, grote deskundigheid en meedenken in termen van oplossingen. Om die reden al jaren mijn vaste adres
Klein probleem en ondanks grote drukte in de werkplaats is er altijd ruimte om het probleem op te lossen. Kost wel even tijd omdat het er tussendoor gedaan moet worden dus geduld is ook een schone zaak. Fijn dat het opgelost werd.
De meneer bij de service desk neemt altijd alle tijd om je gewoon goed te helpen, zie je nog nauwelijks bij grote auto bedrijven.
Na onze zeer slechte ervaring met onderhoud en telefonisch onderhoud na slechte review nog steeds niet het gevraagde onderhouds rapport ontvangen. Hoe kan dit?
Alles wat was afgesproken is gedaan en ook conform de vooraf bepaalde prijs.
Ook de APK is daarin meegenomen.
Service is prima bij Van Mossel Leiderdorp en de medewerkers aan de balie zijn aardig en behulpzaam.
Communicatie slecht. Drie keer naar de garage geweest voor sensor ABS.
Jammer dat het ff Mis ging met de communicatie bij het afhandelen van het papieren gedeelte!
Voor het overige ben ik heel tevreden over de manier van zaken doen en de aflevering van de Auto!
Van Mossel Leiderdorp heeft mij heel goed geholpen met een software- en kaartupdate voor mijn Peugeot. Ondanks dat ik mijn auto niet bij van Mossel aangeschaft is.
Vakantiecheck prima afgehandeld.
Op een paar vragen over de auto praktische antwoorden gekregen.
Vriendelijk en behulpzaam.
Grote twijfels en vragen over onderhoudsbeurt. Totale vertrouwen kwijt.