Banner for Van Mossel Volkswagen

Van Mossel Volkswagen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

v . Mossel Weert Ik ontving een zeer hoge offerte over een reparatie aan hydraulische pomp die 2 jaar geleden ook al was uitgevoerd.Na reclamatie van mij zou deze reparatie onder garantie worden uitg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ongezien nieuwe auto gekocht. Verkoper pas ontmoet bij aflevering. Contacten (telefonisch en per mail) vooraf erg prettig en correct. Had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen en dat is ook ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op zoek naar een cadeautje voor onze klein dochter dat natuurlijk geheim moest blijven. Keuze is gevallen op een gebruikte VW Up!. Bij van Mossel Tilburg op een geweldige manier geholpen door Lucca... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Volkswagen

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Volkswagen:
Van Mossel is officieel Volkswagendealer en heeft vestigingen in Hapert, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Volkswagen

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

360 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Hoge kosten en ontbrekende service bij LongLife-servicebeurt

De kosten voor de LongLife-servicebeurt vielen naar mijn mening erg hoog uit in vergelijking met de tarieven die ik elders zie voor vergelijkbaar onderhoud.

Daarnaast viel het mij op dat de auto deze keer niet was gewassen. Bij eerdere onderhoudsbeurten was dit wel een prettige extra service, waardoor het jammer is dat dit nu achterwege is gebleven.

29 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Van Mossel volkswagen Waalwijk …

Van Mossel volkswagen Waalwijk verdienen wat mij betreft niet eens 1 ster.

Ik vraag mij vaak af hoe vaak dit gebeurt zonder dat klanten het zelf ontdekken. Je brengt je auto naar een volkswagen dealer met veronderstelling dat deze veilig en vak.kundig wordt gemaakt maar krijgt hem onveilig terug. Bij mijn auto zijn onderdelen en bevestigingsmateriaal niet teruggeplaatst. Dat is niet alleen slordig en amateuristisch maar kan ook gevolgen hebben voor de veiligheid.
Je betaald Je hier ongeveer 2 of 3 keer zoveel als bij normale garage die niet bij dealer zijn aangesloten terwijl de kwaliteit van het geleverde werk daar totaal niet naar is. Dit is niet het gewenste werk dat je van een officiële dealer mag verwachten.

Het meest frustrerende is de reactie achteraf. Zodra je een review plaatst krijg je alleen een standaardantwoord Wij zullen uw feedback serieus nemen om onze dienstverlening in de toekomst te kunnen garanderen In de praktijk gebeurt er vervolgens niets. Geen oplossing, geen verantwoordelijkheid en geen enkele blijk dat er echt iets met de klacht wordt gedaan.

Ik hoop dat andere klanten hun auto na een onderhoudsbeurt goed controleren. Als een andere garage mijn auto niet had nagekeken was ik er zelf waarschijnlijk nooit achter gekomen dat onderdelen niet terug zijn geplaatst.

25 luglio 2026

Klant onvriendelijke receptie

v . Mossel Weert
Ik ontving een zeer hoge offerte over een reparatie aan hydraulische pomp die 2 jaar geleden ook al was uitgevoerd.Na reclamatie van mij zou deze reparatie onder garantie worden uitgevoerd.Bij ophalen van de auto kreeg ik van ene Stef ff een snauw dat hij me gematst had met gratis reparatie , terwijl mij dat schriftelijk op voorhand was medegedeeld.We raakten in een akelige discussie waarbij hij zijn gelijk wilde halen.Dan probeerde hij me ook nog een smoes over een afdichtring te verkopen.Al met al een zeer klantonvriendelijke benadering

25 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wat een fijne ervaring bij van Mossel…

Wat een fijne ervaring bij van Mossel in Valkenswaard. We werden goed ontvangen en direct geholpen door Niek en collega’s. Er werd ruim de tijd genomen om alle informatie en details over de auto door te nemen. Een proefrit was geen enkel probleem en direct opgepakt. We hebben de auto gekocht zeker ook door de warme service die werd gegeven. Bedankt!

9 luglio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Netjes gewekt

Netjes gewekt. Vriendelijke mensen, alleen de wachttijd viel tegen. Ik moest meer dan een maand wachten om de reparatie uit te laten voeren!

19 luglio 2026

Inbouw tachograaf

Ondanks het feit dat we door omstandigheden pas laat in contact kwamen met Van Mossel, zijn we op korte termijn perfect uit de brand geholpen met het inbouwen van een verplichte tachograaf in onze Crafter.

9 luglio 2026
Non scritta su invito

Ongezien nieuwe auto gekocht

Ongezien nieuwe auto gekocht. Verkoper pas ontmoet bij aflevering.
Contacten (telefonisch en per mail) vooraf erg prettig en correct. Had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen en dat is ook gebeurd.

16 luglio 2026

Goed geholpen bij reparatie

8 maanden geleden een Audi Q3 gekocht bij Van Mossel Hapert met garantiepakket. Nu bleek de versnellingsbak niet goed te zijn en moest vervangen worden. Binnen 2,5 week was het keurig gemaakt en is er een geheel nieuwe versnellingsbak gemonteerd onder garantie.
Ik ben super tevreden over hoe ik geholpen ben, zowel door de monteurs als aan de telefoon.

15 luglio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più