Dettagli dell'azienda
- Officina di autoriparazioni
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di auto
- Rivenditore di auto usate
- Rivenditore di veicoli a motore
Informazioni su Van Mossel Volkswagen
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/volkswagen

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Mijn ervaring met Mossel Garage is…
Mijn ervaring met Mossel Garage is helaas zeer teleurstellend en heeft mijn vertrouwen in de organisatie ernstig geschaad.
Voor het vervangen van de remblokken van mijn BMW X1 sDrive 18i, zowel op de voor- als achteras, heb ik een rekening ontvangen van maar liefst € 830 inclusief btw.
Bij nadere bestudering van deze factuur heb ik ernstige twijfels over de gehanteerde prijzen, de arbeidskosten en de toegepaste opslag op materialen en onderdelen.
Op basis van een gebruikelijk normtijd van 0,7 uur per as voor het vervangen van remblokken, inclusief het inregelen van de sensoren, kom ik uit op een effectief werkplaatstarief van circa € 212 per uur.
Zelfs wanneer ik uitga van een ruimere normtijd van 1 uur per as, wat naar mijn inschatting al aan de hoge kant is in vergelijking met gangbare markttarieven, komt het effectieve werkplaatstarief nog altijd uit op circa € 156 per uur.
Deze berekeningen roepen serieuze vragen op over de verhouding tussen de daadwerkelijk benodigde arbeid, de gehanteerde arbeidskosten en de prijzen van de geleverde onderdelen.
Ik realiseer mij uiteraard dat een garage te maken heeft met kosten voor inkoop, voorraadbeheer, personeel en garantie. Dat neemt echter niet weg dat de uiteindelijke prijsstelling redelijk en transparant moet zijn en in verhouding moet staan tot de geleverde werkzaamheden en materialen.
Wat mij in het bijzonder stoort, is het gebrek aan inzicht in de opbouw van de totale rekening van € 830. Als klant mag ik van een professionele garage verwachten dat duidelijk wordt gespecificeerd welke onderdelen zijn gebruikt, welke normtijden zijn gehanteerd, welk uurtarief in rekening is gebracht en welke eventuele aanvullende kosten zijn doorberekend.
Een totaalbedrag zonder een voldoende inzichtelijke onderbouwing biedt onvoldoende transparantie en maakt het voor mij onmogelijk om de redelijkheid van de factuur te beoordelen.
Daarnaast ontving ik een zogenaamde familiepas. Deze komt op mij eerder over als een commercieel marketinginstrument dan als een daadwerkelijke meerwaarde voor de klant. Zonder een duidelijk aantoonbaar voordeel of een concrete toegevoegde waarde ervaar ik dit vooral als een commerciële toevoeging die niets afdoet aan mijn teleurstelling over de dienstverlening en de kosten.
Van een professionele garage als van Mossel verwacht ik een eerlijke prijsstelling, een transparante factuur en een heldere verantwoording van de uitgevoerde werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Een klant moet erop kunnen vertrouwen dat hij een redelijke prijs betaalt en niet achteraf zelf onderzoek moet doen om de opbouw van een rekening te kunnen begrijpen.
Mijn vertrouwen in van Mossel Garage is door deze ervaring dan ook ernstig geschaad. Op basis van deze ervaring kan ik van Mossel garage - vestiging Oisterwijk - op dit moment dan ook niet aanbevelen.
Top verkoper…
Ik was op zoek naar een elektrische bestelbus en ben Door Milan Oomen van van Mossel Bedrijfswagens heel vriendelijk en deskundig geholpen. Hij heeft steeds de tijd genomen om mijn vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en te adviseren.
Hij is naast deskundig ook prettig in de omgang, vriendelijk, goedlachs en attent.
Ik heb met plezier een auto gekocht bij hem.
Een nieuwe auto, maar vanaf dag één problemen – zeer teleurstellende ervaring
Helaas ben ik erg teleurgesteld over mijn ervaring met Van Mossel Volkswagen Waalwijk. Het gaat daarbij niet om één incident, maar om het totaalbeeld: de communicatie tijdens het leverproces, de aflevering van de auto, de schadeafhandeling en een terugkerend technisch probleem dat tot op heden niet is opgelost.
In maart 2026 bestelde ik een nieuwe Volkswagen Taigo. Bij de bestelling werd aangegeven dat de auto naar verwachting rond half mei geleverd zou worden. Uiteindelijk kon ik de auto pas op 24 juli 2026 ophalen.
Een vertraging kan natuurlijk voorkomen. Wat ik vooral teleurstellend vond, was de communicatie. Ik werd nauwelijks actief op de hoogte gehouden en moest zelf telkens bellen om naar de status te vragen. Op een gegeven moment kreeg ik te horen dat de auto in Nederland was aangekomen en bij PON stond, waardoor ik ervan uitging dat de levering nu dichtbij was. Een week later bleek de situatie alweer anders en werd de levering opnieuw uitgesteld. Dit patroon herhaalde zich meerdere keren.
Na maanden wachten keek ik uiteraard erg uit naar de aflevering. Helaas verliep ook die niet zoals je bij een nieuwe auto mag verwachten. Bij het verwijderen van het doek bleek:
de vloermatten ontbraken;
de antenne nog niet gemonteerd was;
de gevarendriehoek niet in de daarvoor bestemde houder zat;
de auto naar mijn indruk niet netjes was gepoetst;
en, het meest teleurstellend, de nieuwe auto al schade aan de voorbumper had.
Na zo'n lange wachttijd verwacht je dat een nieuwe auto gecontroleerd en zonder schade wordt afgeleverd. De lakschade is inmiddels, na weken wachten, hersteld, maar aan het kunststof gedeelte van de voorbumper zit nog steeds schade. Ook dat is dus niet volledig opgelost.
Daarnaast heb ik sinds de aflevering problemen met Apple CarPlay. Inmiddels is de auto hiervoor al drie keer terug geweest naar Van Mossel en speelt dit probleem al ongeveer acht weken. Mijn iPhone maakt probleemloos verbinding met onze MINI Cooper Electric en ook met een Volkswagen-leenauto. Alleen in mijn eigen Taigo werkt CarPlay regelmatig niet of valt de verbinding plotseling weg. Ik heb hiervan ook beeldmateriaal aangeleverd.
Ik heb nadrukkelijk gevraagd om naar de daadwerkelijke oorzaak te zoeken en niet alleen opnieuw de telefoon te koppelen of het systeem te resetten. Inmiddels is het probleem daarvoor te vaak teruggekomen. Van Mossel geeft aan ermee bezig te zijn en op een reactie van PON te wachten. Dat begrijp ik, maar als klant blijf ik ondertussen wel met het probleem zitten.
Dit is extra vervelend omdat ik de auto zakelijk gebruik en binnenkort voor mijn werk naar Duitsland moet. Ik wil daarbij gewoon kunnen vertrouwen op een goed werkend navigatie- en infotainmentsysteem.
Mijn teleurstelling zit daarom vooral in de totale ervaring: een vertraagde levering, gebrekkige communicatie, een nieuwe auto die niet volledig rijklaar en bovendien beschadigd werd afgeleverd, een schade die nog niet volledig is opgelost en een technisch probleem waarvoor ik inmiddels drie keer naar de werkplaats ben geweest.
Bij de aanschaf van een nieuwe Volkswagen bij een officiële Volkswagen-dealer had ik eerlijk gezegd een andere ervaring verwacht.
Ik hoop daarom dat Van Mossel Volkswagen Waalwijk dit alsnog serieus oppakt en ervoor zorgt dat zowel de resterende schade aan de voorbumper als het CarPlay-probleem definitief worden opgelost.
Na maanden wachten op een nieuwe auto verwacht je vooral dat je zorgeloos kunt wegrijden. Helaas is dat tot op heden niet mijn ervaring geweest.
Ontzettend blij met mijn nieuwe auto
Ontzettend blij met mijn nieuwe auto! Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke aflevering ben ik heel fijn geholpen door Van Mossel. Alles werd duidelijk uitgelegd, afspraken werden nagekomen en het hele aankoopproces verliep prettig en professioneel.
Vandaag mocht ik eindelijk mijn nieuwe auto ophalen en er werd echt een mooi moment van gemaakt. Als moeder van vijf was ik op zoek naar een ruime 7-zitter die praktisch is voor ons gezin, maar die óók helemaal bij mij past. En dat is absoluut gelukt! 🖤
Ook de inruil van mijn vorige auto verliep soepel en ik heb het contact gedurende het hele traject als erg prettig ervaren.
Heel erg bedankt voor de goede service en begeleiding van Lucca. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en ga hier hopelijk nog heel veel jaren plezier van hebben. Zeker een aanrader!
Extra service; auto ook nog gewassen
reparatie aan accu goed uitgevoerd en ze hebben als service zelfs nog mijn auto gewassen
Een betere verkoper kan je niet bedenken. Vol van humor, maar ook kennis van zaken. Zeer gastvrij en een warm hart
De betrokkenheid als verkoper naar ons toe omtrent onze wensen en mogelijkheden werden ervaren als zeer prettig. Neem hierbij een hele vriendelijke binnenkomst van alle medewerkers in de showroom , dat geeft ons een warm en veilig gevoel. Door deze kleine puntjes hebben wij gekozen om zaken te doen met van mossel Waalwijk
Langs geweest om mijn audi mmi systeem…
Langs geweest om mijn audi mmi systeem te laten koppelen met de app en dit lukte niet meteen en zouden ze uitzoeken. Na 1 week zelf maar nagebeld en zou een storing zijn. Week later nogmaals en toen was het filiaal niet bereikbaar tot 6 keer toe terugbelverzoek laten maken via het callcenter en nooit teruggebeld. Zeer slechte zaak hoe jullie met klanten omgaan. Schaam je hiervoor van Mossel!
Hybride storing door airco compressor
Afgelopen maand onze VW Tiguan plug-in hybride noodgedwongen door een hybride storingsmelding naar van Mossel in Hapert gebracht voor reparatie.
Na twee weken meten en onderzoeken is de hybride storing verholpen door de airco-compressor te vervangen. In de tussentijd zonder auto en met moeite drie weekenden een vervangende auto kunnen regelen, maar wel op eigen kosten. Nu maar hopen dat een volgende storing in het hybride systeem niet meer voorkomt?
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Goede en betrouwbare verkoper
Op zoek naar een nieuwe auto omdat de andere, een Citroën C3, het begeven had. We werden geholpen door Burak. Een vriendelijke en deskundige verkoper. Burak heeft ons goed geholpen en uiteindelijk hebben we een Volkswagen T Cross gekocht. Nergens werd er druk opgelegd en zowel de voor- als nadelen van de auto werden benoemt. We zijn blij met onze nieuwe auto en met de hulp van Burak. Zelfs toen ik thuis kwam en zag de tank niet helemaal vol was gegooid, zoals beloofd, even gebeld en Burak gaf aan dat we gewoon terug konden komen en de tank zou worden vol gegooid.

Risposta di Van Mossel Volkswagen
Ik ben helemaal niet tevreden
Ik ben helemaal niet tevreden. Hierover heb ik een klacht ingediend op 30 augustus, maar nooit meer een reactie gehad. Teleurstellend!
Naar aanleiding van mijn slechte review heeft Van Mossel inmiddels wel contact opgenomen en heb ik toelichting gekregen.

Fijne verkoper
Sjors,
Bedankt voor het prettige contact en de fijne afhandeling! Ook leuk om te zien dat er bij het ophalen een hoes over de auto zat👌🏽
Audi Q2 had start problemen Audi…
Audi Q2 had start problemen Audi mobiliteit service ingeschakeld.
Service auto kwam langs auto gestart en gelijk doorgereden naar Audi service punt Waalwijk van Mossel
Thuis gebracht door een medewerker van Mossel naar een enkele uren gebeld door van Mossel dat de auto klaar was en een nieuwe accu geplaatst.
Enorme goede service 5 sterren voor van Mossel Waalwijk
Top service
Vanmorgen vroeg gebeld of een APK vandaag nog lukte, en nu alweer goedgekeurd!
Wederom super en snel geholpen.
Bedankt Van Mossel!
Het probleem is nog steeds niet…
Het probleem is nog steeds niet verholpen de auto is in 4 garage geweest .en de verkoper in Tilburg wilde mij niet met dit probleem helpen en niet met een oplossing komen . Dus ik raad de mensen die een auto willen kopen ga niet naar v Mossel Tilburg.

Risposta di Van Mossel Volkswagen
Eerst maak je een afspraak voor een…
Eerst maak je een afspraak voor een probleem. Dan doen ze niks want hwt is een beoordeling. En moet je een nieuwe afspraak maken. Er is een probleem aan de achteras bij test rijden lijkt het op wiellagers . Maar die blijken ok te zijn.... En dus doen ze niks verder en is het probleem er nog steeds.

Een geweldige ervaring bij Van Mossel
Een geweldige ervaring bij Van Mossel! Vanaf het eerste contact tot aan de afronding ben ik uitstekend geholpen. In het bijzonder wil ik Stijn Groenen bedanken voor zijn professionele, vriendelijke en persoonlijke service. Hij denkt echt met de klant mee, communiceert duidelijk en doet zijn best om alles zo goed en soepel mogelijk te regelen. Dit is precies de service die je verwacht bij de aankoop van een auto. Zeer tevreden en absoluut 5 sterren. Van harte aanbevolen!
Mijn auto stond vier dagen bij uw…
Mijn auto stond vier dagen bij uw dealer en het probleem is nog steeds niet opgelost.

Proefrit
We komen onaangekondigd op zaterdagmiddag binnen wandelen we vragen om een proefrit.
De vriendelijke Bas Wouters komt meteen in actie.
Bedankt voor het gastvrij ontvangst!