Afspraak gemaakt ,kon blijven wachten zou 45 minuten duren na anderhalf uur aan de bel getrokken, eindstand niks gebeurd moet weer nieuwe afspraak maken en zo zijn er nog wel meer ervaringen die ik ka... Leggi di più
L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto
Tijdens ons verblijf in hotel Wijk aan Zee kregen we onderweg pech met onze Peugeot! Dat was 30 december en onze auto is 31 december gerepareerd door van Mossel Heemskerk . Top service op de allerl... Leggi di più
Prettige ervaring. Goed geholpen vriendelijk personeel. Prachtige auto gekocht, heel blij mee. En niet te vergeten….lekkere koffer met chocolaatjes en onwijs leuke give aways Super blij met mijn... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Rijksstraatweg 54, 1964 LK, Heemskerk, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vanaf het eerste moment had ik weer een prima gevoel bij van Mossel en we werden fantastisch geholpen met een prima uitleg van de heer Bonenkamp.
Goed geholpen door de heren van de verkoop, ben enorm blij met mijn nieuwe auto!
Fijn gesprek en oprecht. 2e keer ene auto gekocht bij van Mossel Heemskerk. Goede service. Kunnen andere dealers van leren
Goede service mbt banden en het aanvullen van motorolie . Nemen de tijd je dingen uit te leggen . Top dealer
Top service op de allerlaatste dag van het jaar , zodat wij weer veilig terug naar huis konden rijden .
Dank voor de service op een soort feestdag 🙏
Bij de jaarlijkse beurt van mijn Peugeot 508 bleek de auto uitlaatgassen te lekken en werd dus afgekeurd voor APK. Uiteindelijk een heel dure reparatie. De pakking van de uitlaatspruitstuk bleek te lekken en vervanging kostte een hoop manuren. Uiteindelijk bleek de oorzaak een gebroken tapbout van een reparatie 1,5 jaar eerder. Hoewel ze dit niet hadden hoeven te doen, heeft dankzij de chef werkplaats Van Mossel alle kosten van de reparatie op zich genomen. Fantastische klantenservice. Hulde
2 maanden geleden klacht over lakschade aan de Peugeot. Tot op heden niets vernomen, lijkt mij dat dit niet serieus wordt genomen. Teleurstellend
Op een zaterdagmiddag het bedrijf bezocht en een kwartier bij een auto gestaan maar werd niet geholpen.
Daarna via hun Whatsapp contact gezocht maar hierop wordt niet gereageerd.
Zo ga je niet met klanten om!

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemskerk
Nazorg bij inruil en aankoop was voortreffelijk.
De problemen die zich aandienden zijn adequaat en vakkundig opgelost.
Met speciale dank voor Jerie.
De auto was al maanden aan het stotteren en viel regelmatig uit. In Zaandam werd niet serieus gekeken naar het probleem. In Heemskerk als een koning ontvangen. Serieus geluisterd en nagebeld. Dat de auto bij de garage stond werd ik erg goed op de hoogte gehouden en na een week liep de auto weer als een zonnetje. Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Al met al een zeer prettige ervaring bij van mossel Peugeot Heemskerk.
Ik kon er meteen terecht voor en reparatie. Zeer vriendelijke ontvangst. Vooraf inzicht in de kosten van de reparatie. Ik kon steeds wachten tot de reparatie uitgevoerd was.

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemskerk
De Verkoper Verdiepten zich heel erg in mijn interesses en daardoor tot een goeie deal gekomen. Fijn gesprek en ik ga zeker in de toekomst hier mijn volgende auto kopen. En een heerlijk bak Koffie. Bedankt Cem en Kris

Risposta di Van Mossel Peugeot - Heemskerk
Kon op korte termijn, nog net voor mijn vakantie, terecht. Betrof een steeds meer repeterend geluid, laatste week. Probleem goed vastgesteld (waren vlakke band en een band waar recent een scheur in was gekomen. Opgelost door snel nieuwe banden erop te leggen.
Top service, weten waar ze over praten, en ze helpen je van het begin tot eind super goed! Zeker een aanrader om hier je auto te kopen. Bedankt Cem