Telefonische/ communicatie afspraak gemaakt en gevraagd of ik er op kon wachten (raamstrip vervangen), bevestigd! echter per email staat vermeld einde dag klaar. weer gebeld: niet doorgegeven als wach... Leggi di più

Mijn oude auto kwam niet meer door de APK. Ik ben geweldig geholpen door Marcel Wilkens van vestiging Amstelveen om binnen enkele dagen een prachtige tweedehands auto te hebben. Zijn service was klant... Leggi di più
Ik kom daar al > 20 jaar ...en ik woon er totaal niet in de buurt! RaRa waarom.......Goede wijn behoeft geen krans. Als Stellantis zou ik maar bijzonder zuinig zijn op het personeel bij dit filiaal... Leggi di più
Het verkoopteam van van Mossel Amstelveen heeft ook altijd de belangen van de klant in beeld ! Zo voelt elke inruil voor weer een nieuw model Peugeot als een warm bad: een perfecte balans in het zaken... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Peugeot
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Bouwerij 6, 1185 XX, Amstelveen, Nederland, Paesi Bassi
- 088 001 4400

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Betrouwbaar
Er werd gehoor gegeven aan mijn verzoek om de auto eerder op te kunnen halen dan aanvankelijk gepland.

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Er werd niet aan de vooraf gemaakte…
Er werd niet aan de vooraf gemaakte afspraken gehouden

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Samen doen en mee denken
Tip: graag mee denken.
Maand geleden geweest voor beurt, krijg nu weer bericht voor apk. Had dat niet samen gekund? Scheelt 2 x heen en weer rijden en regelen...vrije dag etc
Ja had ik zelf ook aan moeten denken maar zit niet echt in mijn systeem

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Bedankt Marcel - Van Mossel Amstelveen!
Voor de aankoop van mijn Peugeot 2008 zijn we uiteindelijk heel prettig geholpen door Marcel bij Van Mossel Amstelveen. In tegenstelling tot bij menig verkoper van de andere vestigingen was hij direct open en duidelijk, zonder omwegen of verkooppraatjes. Gewoon eerlijk advies en duidelijke afspraken, waardoor het hele traject soepel en plezierig verliep. Een fijne ervaring die we zeker ook anderen kunnen aanbevelen.

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Enorm tevreden over Van Mossel Peugeot!
Ik word bij Van Mossel-Peugeot Amstelveen altijd zo goed geholpen!
Iedereen is aardig, meedenkend, flexibel en kundig. Al iets van 20 jaar vaste klant en al 20 jaar ontzettend tevreden!
Dank allemaal!

Risposta di Van Mossel Peugeot - Amstelveen
When I picked up the car I found a…
When I picked up the car I found a little scratch and they fixed it the week after .
De gemaakte afspraken zijn nagekomen
De gemaakte afspraken zijn nagekomen. Jammer genoeg bleek mijn oude telefoonnummer nog in het systeem te staan. Hierdoor kon er geen contact met ons worden opgenomen voor overleg. Als het goed is, is dit inmiddels aangepast.
Het betreft hier trouwens een Peugeot 2008. Het is een auto die lekker rijdt.
De baliemedewerker(s) doen erg hun best, maar het gaat er soms wel wat chaotisch aan toe. Mijn juiste telefoonnummer is (06) 22 44 73 77.

Begeleiding
De begeleiding van de aankoop van mee nieuwe auto snel halen en de afspraken in goed overleg de service kosten was geweldig ervaring! Ik ben erg blij met de auto! Top service!!

Motor storing bobine kapot
Ik had gebeld voor een afspraak en de volgende dag bij aankomst stond ik niet in hun agenda. Gelukkig mocht mijn auto blijven. Ik zou op vakantie gaan dus was maar kort de tijd om te repareren. Maar gelukkig kon ik de volgende dag de auto alweer ophalen.
De leenfiets was erg minimaal en niet heel prettig.

Olie lekkage
De reparatie is niet goed uitgevoerd als afgesproken moest verschillende keren terug komen tot dat ik heb besloten om mee auto weg te doen!
Het is een TOP autobedrijf
Het is een TOP autobedrijf. Klantgerichtheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid. Drie kenmerken die hun kenmerken.
Bij een volgende inruil, zal ik zeker weer bij hun terecht komen
Zeer behulpzaam en vriendelijk!
Deskundig én klantgericht
Er is in dit bedrijf m.i. sprake van ruime ervaring en technische deskundigheid.
Daarnaast zijn de balie-medewerkers zéér vriendelijk en klantgericht. Érg prettig!
Verbeterd ten op zichte van vorig bezoek
Na mijn vorige revieuw is deze ervaring dit keer een stuk beter. Jammer dat je niet bij garage zelf een afspraak kan maken
Prima beurt
Prima service, prima beurt gehad. Zelfs raampjes die beschadigd leken opgeknapt