Banner for Van Mossel Nissan - Tiel

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Stephensonstraat 1, 4004 JA Tiel, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Nu al de derde week dat we mogen genieten van onze Nissan Micra Kiiro en hij bevalt ons heel goed! Daarbij kregen we een heel mooi afleverpakket en werd de auto superleuk onthuld en gepresenteerd. Ook... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Helaas ben ik teleurgesteld in van Mossel, Het betreft inruilprijs welke ik mocht ontvangen van het bedrijf in Tiel. De aangeboden prijs blijkt meer dan 45% lager te zijn dan andere autobedrijven. D... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vorige week kocht ik een Nissan Qashqai bij Van Mossel Nissan Tiel. Sam van Weelden is prettig in de omgang en het hele proces van proefrit, taxatie inruil en onderhandeling tot de uiteindelijke aflev... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben onze Nissan Ariya opgehaald en uiteindelijk was dit niet onze auto spijtig genoeg maar we zijn echt geweldig behandeld en er werd met ons gezocht naar een passende oplossing voor ons. We zij... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Nissan - Tiel

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Nissan:
Van Mossel is officieel Nissan-dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Tiel en Vlaardingen.

Over Van Mossel:
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Hieronder vallen de dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. Meer lezen? Ga naar www.vanmossel.nl

Onze visie:
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Stephensonstraat 1, 4004 JA, Tiel, Nederland, Paesi Bassi

• 0344 621 818
Promotion box for Van Mossel Nissan - Tiel

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Service en personeel

Had kleine schade aan mijn Nissan Juke.
Dit is netjes en perfect opgelost.
Mijn complimenten hiervoor.

7 maggio 2026

Dhr en Mevr Reijnen,

Wat fijn dat de schade aan uw Nissan Juke netjes is opgelost! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het resultaat. Hartelijk dank voor uw complimenten.

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke ontvangst en goede…

Vriendelijke ontvangst en goede duidelijke service.

3 maggio 2026

Ray Slot,

Fijn dat u onze vriendelijke ontvangst en duidelijke service waardeert. Bedankt voor uw positieve feedback!

In een paar letters

In een paar letters , Het zorg dragen van je wensen als klant.

27 aprile 2026

Goedemorgen,

Wat fijn dat we aan uw wensen als klant voldoen! We waarderen uw feedback enorm en zijn blij met uw positieve ervaring.

Heel netjes geholpen

Heel netjes geholpen , en alles volgens afspraak ! Ook prima uitleg van de bediening van de auto !

26 aprile 2026

heer de Grundt,

Fijn om te horen dat we u goed hebben geholpen en alles volgens afspraak is verlopen! We zijn blij dat de uitleg over de auto duidelijk was. Bedankt voor de positieve feedback!

Gaan zorgvuldig te werk

Gaan zorgvuldig te werk, en zijn vriendelijke klantgerichte medewerkers

23 aprile 2026

F.V.,

Wat fijn dat onze klantgerichte aanpak en zorgvuldigheid zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Eerlijk betrouwbaar en constructief

Eerlijk betrouwbaar en constructief
in omgang en in handeling.

16 aprile 2026

Stef van Dodewaard,

Wat fijn dat u onze eerlijkheid, betrouwbaarheid en constructieve aanpak waardeert. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Alles naar wens verlopen en…

Alles naar wens verlopen en vervolgafspraak gemaakt.

16 aprile 2026

Jan Marchal,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw positieve feedback en tot de volgende afspraak.

Valutata 5 stelle su 5

elke vraag over de diverse toeters en…

elke vraag over de diverse toeters en bellen op de lokatie direct uitgelegd

15 aprile 2026

tijmen van de lagemaat,

Fijn dat we alle vragen over de details direct helder konden uitleggen. We waarderen uw positieve feedback enorm en danken u hartelijk!

Zeggen wat ze doen

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen.

9 aprile 2026

Tevreden MG rijder,

Fijn om te horen dat we aan de verwachtingen voldoen. Dank voor uw feedback, dit waarderen we enorm!

Tevreden klant

- Vooraf meegedeelde vaste prijs voor onderhoudswerkzaamheden.
- Vooraf overleg m.b.t. eventueel meerwerk.
- Op locatie kunnen wachten op werkzaamheden.
- Goed werk.
- Mogelijkheid tot maken afspraak via website.

9 marzo 2026

Kristien Alblas,

Fijn dat u tevreden bent over de vooraf meegedeelde vaste prijs, het overleg over meerwerk, de mogelijkheid om op locatie te wachten en het goede werk. We zijn blij met uw positieve feedback over de mogelijkheid tot het maken van een afspraak via de website. Dank u wel!

Fijn personeel

Prettig geholpen bij de werkplaatsreceptie. Men denkt mee over wat wel en niet nodig is.

25 febbraio 2026

heer Dennebos,

Wat fijn dat u prettig geholpen bent bij onze werkplaatsreceptie! We zijn blij te horen dat men met u meedacht over de nodige werkzaamheden. Dank voor uw feedback.

Prettig geholpen

Prettig geholpen , wijze uitleg, vriendelijke benadering, prettige service.
Dhr. Eric van Rooij, fijne vriendelijke, symphatieke verkoper.

6 febbraio 2026
Non scritta su invito

Priscilla Monica Groeneveld,

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had. We zijn blij te horen dat u de uitleg helder en de service prettig vond. Hartelijk dank voor uw feedback!

Salesmanager Tiel

Valutata 5 stelle su 5

Onderhoudsbeurt zoals het hoort!

Onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd. Tussendoor toestemming gevraagd voor kosten buiten de beurt i.p.v. er nadien mee geconfronteerd te worden. Auto van binnen en buiten schoongemaakt, wat wil een mens nog meer! Top!!!

12 novembre 2025

Beste Willemse,

Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde onderhoudsbeurt en de extra service! We zijn blij te horen dat de communicatie over de bijkomende kosten goed is verlopen en dat u de reiniging waardeert. Dank voor uw feedback!

Salesmanager Van Mossel

Aardig personeel

Aardig personeel, makkelijk afspraak te maken en de auto rijdt prima :-)

6 dicembre 2025

P Hoek,

Fijn om te horen dat je een goede ervaring had met ons personeel en de auto! We waarderen je positieve feedback enorm. Dank je wel!

Vriendelijk en behulpzaam geholpen

Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ze denken met je mee en proberen op te lossen waar het kan.

4 dicembre 2025

Carlo van de Craats,

Wat fijn dat we zo vriendelijk en behulpzaam konden zijn! We zijn blij dat we met je mee konden denken en een oplossing konden bieden. Dank voor de positieve feedback.

Prima service

Prima service. Alleen erg duur.

4 dicembre 2025

heer Schipper,

Fijn om te horen over de goede service. We waarderen uw feedback over de prijs.

Uitstekende service

Terugroepactie
Snel en vakkundig uitgevoerd

20 novembre 2025

Meneer Hadders,

Fijn om te horen dat de terugroepactie snel en vakkundig is uitgevoerd. Dank voor uw feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Voor de eerste keer bij dit bedrijf. Fantastische ervaring

Afspraken nagekomen. Vriendelijke ontvangst. Tijdens het wachten op de beurt van de auto, meerdere malen bij het bezoek aan de showroom leuk aangesproken. Men ziet je.

30 novembre 2025

Corrie Batenburg,

Wat fijn dat de afspraken zijn nagekomen en u zich welkom voelde. We zijn blij te horen dat u onze persoonlijke benadering waardeert. Dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Al jaren met de onderhoudsbeurten bij…

Al jaren met de onderhoudsbeurten bij van Mossel Tiel. Misschien niet de goedkoopste maar ze worden wel nauwkeurig en netjes uitgevoerd.

3 novembre 2025

JD,

Fijn te horen dat u tevreden bent over de nauwkeurigheid en kwaliteit van onze onderhoudsbeurten. We waarderen uw feedback en vertrouwen in ons team in Tiel zeer!

Salesmanager Van Mossel

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più