Banner for Van Mossel Nissan - Rotterdam

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Koperstraat 18, 3067 GL Rotterdam, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Netjes gecommuniceerd. Afspraak nakomen. Auto was naar garage voor een terugroep actie. Het zou twee dagen duren. Maar binnen 1 1/2 dag was het gereed. Prima vervangende auto gehad tijdens de reparati... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Veel te dure onderhoudsbeurt voor wat nodig was. Geen advies gekregen vooraf dat een goedkopere beurt ook okay was geweest. En daar bovenop: Ruitenwissers 7 maanden oud, nu al advies voor vervanging... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb begin januari een Nissan Micra gekocht bij Van Mossel Nissan Rotterdam. Kort na de aankoop merkte ik dat de auto af en toe niet wilde starten. Gelukkig had ik nog garantie, en het probleem... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Informazioni su Van Mossel Nissan - Rotterdam

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Nissan:
Van Mossel is officieel Nissan-dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Tiel en Vlaardingen.

Over Van Mossel:
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Hieronder vallen de dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. Meer lezen? Ga naar www.vanmossel.nl

Onze visie:
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Koperstraat 18, 3067 GL, Rotterdam, Nederland, Paesi Bassi

• 010 456 3333
Promotion box for Van Mossel Nissan - Rotterdam

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Zwaar onder de maat

Ik was erg verbaasd dat iemand mij aan het eind van de service riep en mij een service boekje overhandigde waar niets in stond. Waarom moest dit dan uit de auto gehaald worden? Ik stond erop dat er een service werd afgetekend. Uiteindelijk moest ik ook alles kunnen overleggen toen ik mijn auto kwam inruilen.
Verder heb ik een vraag gesteld betreffende de verlengde garantie. Hier kon geen antwoord op worden gegeven en ik zou worden teruggebeld. Nooit meer iets vernomen. Slordig allemaal en schept geen vertrouwen in van Mossel. Verkoop praatjes waren goed maar de rest is beneden ieder maar van wat ik ooit gewend ben geweest.

22 maggio 2026

Netjes gecommuniceerd

Netjes gecommuniceerd. Afspraak nakomen. Auto was naar garage voor een terugroep actie. Het zou twee dagen duren. Maar binnen 1 1/2 dag was het gereed. Prima vervangende auto gehad tijdens de reparatie.

22 aprile 2026

uitstekend

doen hun uiterste best om te bekijken om door uiterste drukte de klant met een storing te helpen tussen alle overige werkzaamheden door en ook nog voor normale tarieven top !!

2 aprile 2026

Risposta di Van Mossel Nissan - Rotterdam

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Vlot geholpen

Vlot geholpen, probleem met lekkage schuifdak is opgelost.

1 aprile 2026

Valutata 4 stelle su 5

De onderhoudsbeurt was netjes op tijd…

De onderhoudsbeurt was netjes op tijd klaar. De kosten van zo’n beurt vind ik echter steeds weer terug extreem.

27 marzo 2026

Valutata 5 stelle su 5

Appointment made was kept to time

Appointment made was kept to time. Receptionist was friendly and job was done as requested. Waiting time went fast, with notifications during the wait, while a hot coffee was enjoyed.

19 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Nissan - Rotterdam

Beste Patrick, fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen

12 dicembre 2025

Korte wachttijd

Korte wachttijd , vaste prijs afspraak

7 dicembre 2025

Valutata 5 stelle su 5

Door ziekte kon ik de auto zelf niet brengen. De auto is opgehaald en na de service beuurt weer teruggebracht. Dat was een geweldige service. Bovendien is bij de betaling rekening gehouden met de wein

Door ziekte kon ik de auto zelf niet brengen. De auto is opgehaald en na de service beurt weer teruggebracht. Dat was een geweldige service. Bovendien is bij de betaling rekening gehouden met de weinige kilometers die ik jaarlijks rijd, tussen de 2000 - 3000 km.

10 dicembre 2025

Valutata 3 stelle su 5

Onderhoud en service van de…

Onderhoud en service van de baliemedewerkers waren zeer goed. Echter de prijs voor een onderhoudsbeurt van een bijna nieuwe auto met maar 15000 km op de teller waar alleen maar olie en filters zijn vervangen €500,- is natuurlijk buiten proportioneel

7 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Nissan - Rotterdam

Goedemiddag, bedankt voor uw review. Helaas bepalen wij de prijzen van de beurten niet en doet dit de importeur Nissan. Wel kunnen we met u meedenken in de volgende beurt of we iets kunnen met een budget beurt, maar dit ligt eraan hoeveel u heeft gerede.
Mocht u vragen hebben dan hoor ik het graag.

Kapotte aandrijfas

Na mijn eerst slechte ervaring met van Mossel, heeft de vestigingsdirecteur de heer van Dongen zijn nummer achter gelaten, ik heb vervolgens contact met hem opgenomen, het contact was zeer prettig en hij heeft mij goed geholpen. Hij heeft mij laten zien dat van Mossel betrokken en betrouwbaar is.

5 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Nissan - Rotterdam

Goedemiddag, wat vervelend te lezen dat u een slechte ervaring heeft gehad.
Kan ik hierin nog iets voor u betekenen?
Ik zie dat het probleem gelukkig wel al is opgelost!

jeroen.vandongen@vanmossel.nl

Valutata 5 stelle su 5

Was een zeer goede ervaring alleen de…

Was een zeer goede ervaring alleen de reparatie viel duurder uit dan normaal

3 dicembre 2025

Goedemorgen service

Goedemorgen service

26 novembre 2025

Valutata 5 stelle su 5

Terug voor je onze 2e aankoop.

Voor de 2e keer hier een auto gekocht, deze keer een occasion.
Goede service en kreeg een goede inruilprijs voor mijn oude auto.
Deal netjes en snel gesloten.
Persoonlijk en vriendelijke benadering en zeer servicegericht. Toppers zijn het daar.

29 ottobre 2025

Risposta di Van Mossel Nissan - Rotterdam

Beste Michel, fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Goede service fijn personeel

Goede service fijn personeel
Alleen de parkeerplaats is ruk

13 novembre 2025

Risposta di Van Mossel Nissan - Rotterdam

Beste Mary, fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen!

U mag ook achter ons pand parkeren, hier zijn ook nog 40 parkeerplaatsen.

We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Geen goede service

Geen goede service

9 novembre 2025

Geachte heer Goerdat,

Hartelijk dank voor uw review. Wat hadden wij beter moeten doen om u tevreden te krijgen, of wat is er fout gegaan.

Graag hoor ik van u.

jeroen.vandongen@vanmossel.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più