Super service gericht je kan prima wachten onder het genot van een kopje koffie 👍🏻en zijn zeer vriendelijke mensen en goede uitleg over wat ze gaan doen met de grote beurt 😜👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Alles werd netjes, duidelijk en op een professionele en klantvriendelijke manier uitgelegd en geregeld. Ze nemen de tijd om alles goed toe te lichten en denken met je mee. Zeer tevreden over de servic... Leggi di più
Nissan van de mossel Amsterdam Heel professionele bedrijf. We waren goed geholpen door mhr Peter , ale proces had soepel en vriendelijk gelopen. Als we praten over servicegericht dat Van mossel kan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Nissan
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Nissan - Amsterdam
Scritti dall'azienda
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Schepenbergweg 43, 1105 AS, Amsterdam Zuidoost, Nederland, Paesi Bassi
- 020 691 0201

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Super service gericht je kan prima…
Netjes en snel geholpen
Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed naar van Mossel-Nissan in A'dam Z.O.. Daar aangekomen kwam ik buiten een monteur tegen en vroeg hem of 't nog te reparen was; hij bekeek 't probleem en zei "dan moet 'ie even op de brug en dan fiksen we dat". Binnen meldde ik me bij de balie, verteldde wat het probleem was en wat die monteur zei, en daarop was de reactie "dan maak ik meteen even een order". Na een kop koffie en hooguit een ½ uur wachten was het probleem verholpen en kon ik tevreden naar huis.
prima en netjes geholpen 👍
Super slechte service
Super slechte service. Wordt totaal niet naar de klant geluisterd. Afspraken worden niet nagekomen. Auto is niet geschikt als lesauto maar wordt wel gewoon verkocht terwijl ze weten dat de dubbele bediening motorstoringen veroorzaakt. Tijdens een discussie gaat de medewerker zijn stem verheffen, reageert agressief en loopt vervolgens kwaad weg. Spijt dat wij deze auto hebben gekocht zijn in 6 a 7 maanden al vier keer terug geweest met problemen.
Klantentevredenheid onderaan prioriteitenlijstje
Willen standaard onderhoud doen voor standaard prijs. Vergeten of negeren andere problemen met de auto, weten bij terugkomafspraak niet meer waarvoor je komt, toezeggingen over prijsopgaven voor reparaties worden niet nagekomen.
Afkeur met hele waslijst .....
Kwamen met een hele lijst van afkeurpunten en adviespunten, totale kosten rond de €3000,= inclusief de onderhoudsbeurtbeurt, o.a. afkeur van de koplampen welke vervangen moesten worden á €1040,= andere oplossing was er niet voor !
Zelf deze koplampen gepolijst, hoogstens 20 minuten werk en naar een garage in de buurt gegaan, meteen goedgekeurd.
Nee dit zijn oplichters, sorry dat ik het zeg .....
Jaarlijks onderhoud
Alles werd netjes, duidelijk en op een professionele en klantvriendelijke manier uitgelegd en geregeld. Ze nemen de tijd om alles goed toe te lichten en denken met je mee. Zeer tevreden over de service.
Breng je EV hier niet voor APK of beurt!
Woensdagochtend 15 april bracht ik de auto naar uw vestiging voor een APK en een onderhoudsbeurt.
In de middag werd ik gebeld door een monteur
- kapot dimlicht rechts voor
- voorbanden op
- de V12 accu begeeft het vandaag of morgen
- batterij van de afstandsbediening van de sleutel vrijwel leeg
- achter schijfremmen en remblokken moeten vervangen
Ruim 1600 euro
Onmiddellijk zei ik de accu zelf te kunnen vervangen. Nog geen maand geleden een minibusje met accu pech ermee gestart, dus kon me niet voorstellen dat die er heel slecht aan toe zou zijn. Prima zei uw collega aan de telefoon. Ook zei ik zelf wel het batterijtje van mijn afstandsbediening te wisselen mocht dat mogelijk zijn. Dat vond uw collega ook prima. Ik stelde ook voor om mijn voorlampje te vervangen maar daarvan zei uw collega dat het niet mogelijk was omwille van de APK.
Toen heb ik de uw garage medewerker die ik aan de lijn had gevraagd, expliciet gevraagd of alle andere reparaties echt nodig waren om door de APK te komen.
Hierop zei u garage medewerker dat de achterschijfremmen en blokken volledig verrot waren en absoluut niet door de APK waren gekomen.
Nu staan elektrische auto’s er om bekend dat ze over het algemeen weinig onderhoudskosten hebben en de remmen vrijwel altijd in goede staat zijn omdat je in bijna alle gevallen op de motor remt. Dus hoe een Leaf met net aan een ton op de teller dus danig verrotte remmen zou hebben dat hij er op afgekeurd moest worden leek me al gek.
Maar u collega was stellig dat het nodig was voor de APK
Bleef over een kleine 1600 euro wat bij het ophalen van de auto de volgende dag 1537,18 euro bleek te zijn.
Bij thuiskomst en een nadere blik op het keuringsrapport zag ik dat de auto inderdaad niet was afgekeurd op de schijfremmen en blokken, enkel de voorbanden en dimlichten. De vervanging van de schijfremmen en blokken a 589,26 euro zijn dus niet in mijn opdracht uitgevoerd omdat deze onderdelen duidelijk volgens het keuringsrapport niet waren afgekeurd.
Doe hier geen APK of onderhoudsbeurt op je EV!
In de middag werd ik gebeld door een monteur
- kapot dimlicht rechts voor
- voorbanden op
- de V12 accu begeeft het vandaag of morgen
- batterij van de afstandsbediening van de sleutel vrijwel leeg
- achter schijfremmen en remblokken moeten vervangen
Ruim 1600 euro
Maar u collega was stellig dat het nodig was voor de APK
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Totaal geen specificatie bij een…
Totaal geen specificatie bij een service beurt uurtje gezeten even 500aftikken

Risposta di Van Mossel Nissan - Amsterdam
Geen afspraak maar toch tussendoor snel…
Geen afspraak maar toch tussendoor snel geholpen. Top, fijne service.
Geen prijsopgave en gerepareerd.
Mijn maand oude 2e hands auto voor het eerst gebracht voor onderhoud. Goed verlopen.
Kan beter:
Meldde dat ik een rammel hoorde in de voortrein. Ipv een belletje wat het is en wat het kost is het al gemaakt en in rekening gebracht.;
Auto gecheckt op diverse punten, welke punten en wat zijn de bevinden zijn niet gedeeld.
Verder een goede ontvangst en nette afhandeling. Kreeg ook gratis een gereserveerde leenfiets.
Alles was piekfijn in orde
Alles was piekfijn in orde, alles werd tot in de puntjes geregeld.
Welkom bij Van Mossel
De ontvangst, de klantvriendelijkheid, de deskundigheid en de manier waarop de klant de vrijheid werd gelaten zelf keuzes te maken. Kortom zeer tevreden!!
Normaal geef ik zeker 5 sterren.
Normaal geef ik zeker 5 sterren.
Ik kwam voor een kleine beurt en een apk.
Ik had doorgegeven dat de linkervoorruitsproeier niet werkte, helaas werkt deze nog steeds niet na de beurt.
Verder niets dan lof, vriendelijkheid en goede afspraken.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.