Ik ben zeer tevreden over de aankoop van een 2e hands Ford Kuga bij Hedin in Hoofddorp. Ik ben een goed geholpen door Alex, een jonge enthousiaste jongeman en bijgestaan door de verkoopleider William.... Leggi di più
Smaragdlaan 5-15, 2132 VX Hoofddorp, NL
L'azienda ha risposto
Na een defect aan mijn voertuig is deze geplaatst bij Hedin Hoofddorp. In eerste instantie is er de eerste week geen leen voertuig ter beschikking gesteld, voertuig was nog geen twee jaar oud met 150... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In eerste instantie geschrokken door de kosten. Mijn complimenten voor de werkplaats, ze hebben alles op alles gezet om mijn auto de vrijdag van mijn vakantie gereed te hebben, zodat ik met een Vei... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goed ontvangen en geholpen bij het brengen van de auto. Het afgesproken werk tot volle tevredenheid uitgevoerd. En bij het ophalen van de auto duidelijk uitleg gekregen over wat er uitgevoerd is
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Smaragdlaan 5-15, 2132 VX, Hoofddorp, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Een aantal jaar mijn auto in onderhoud bij Ford Hoofddorp. Vaste afpraken of afspraken inplannen op de website gaat prima en de geleverde werkzaamheden zijn prima. Helaas zijn ze zeer slecht telefonisch te bereiken en op meerdere terugbelverzoeken wordt niet gereageerd. Ik vind dit een groot gebrek in de service. Je komt altijd uit in een call center, bij een vriendelijke medewerker die proberen de garage te bellen, maar er wordt bij de garage bijna nooit opgenomen. Vervolgens wordt er aangegeven dat ze een terugbelverzoek zullen neerleggen, maar hier wordt niet op gereageerd. De laatste keer was voor mij niet de eerste keer dat ik niet terug gebeld werdt na meerdere verzoeken. Dit is een structureel probleem bij deze vestiging. Ik ben nu naar een andere garage gegaan die bereikbaar was, mij wel direct tewoord konden staan en ben daar uiteindelijk prima geholpen. Jammer, maar voorlopig zien ze mij niet meer terug.
Super slecht. De ene baliemedewerker zat aan de telefoon en reageerde totaal niet. De andere zat uitgebreid zijn brood te smeren en hard te praten over zijn jam die over de datum was en keek mij niet eens aan terwijl ik al vijf minuten rustig stond te wachten.
Op de parkeerplaats kon ik mijn eigen gerepareerde Ford Mustang zoeken en wat bleek van de vijf storingen zaten er drie gewoon nog in. Wat een slechte service en onbeschoft personeel bij Hedin.
Zeer slechte dealer/garage. Van een officiële Ford dealer, waar je dus ook flink voor betaald mag je toch wel een bepaalde service van verwachten.
Ruim 2 maanden terug heb ik een afspraak bij ze ingepland voor een bandenwissel (winter naar zomer). Deze ingepland voor 15 april, 12 april wordt ik gebeld door Hoofddorp, dat de banden niet binnen zijn gekomen en dus de afspraak niet door kan gaan. Ik zou de week erop (uiterlijk vrijdag 19 april) terug gebeld worden dat de banden binnen zouden zijn en ik een spoed afspraak zou kunnen krijgen.
Nooit meer teruggebeld. Inmiddels 24 april, in de ochtend ze gebeld. De werkplaats kon mij op dat moment niet terug bellen, maar zouden mij uiterlijk einde van de ochtend terug bellen. Ook dit is niet gebeurd. Om 15.00 heb ik ze zelf maar weer gebeld, kreeg ik de reactie, oow we zijn u vergeten.
De opeenstapeling van fouten en niet nagekomen afspraken, ben ik het vertrouwen kwijt in deze locatie en heb ik besloten om nooit meer met ze in zee te gaan. Hopelijk zijn de andere Hedin locaties wel professioneler en servicegericht.
Dus mijn advies aan u, denk even 2 keer na voordat u met deze dealer in zee gaat.
Bij een onderhoudsbeurt hadden we aangegeven dat rubberen strip onder rechter voordeur had losgelaten.
Toen we de auto ophaalden zat de strip nog steeds los. De receptiemedewerker adviseerde een nieuwe afspraak te maken omdat de strip dan gekit moest worden en dit lang kon duren i.v.m. droogproces. De afspraak was vandaag om 10.30 uur. Dezelfde receptiemedewerker zei dat de reparatie niet veel werk was, maar dat het drogen van de kit wel enkele uren kon duren. Omdat we niet in Hoofddorp woonden zijn we maar naar het centrum van Hoofddorp gelopen. Om halftwee werd telefonisch gevraagd wat het probleem was, dus toen is de reparatie pas gestart. We hebben nogmaals aangegeven waar de losgelaten strip zat. Korte tijd later kregen we tot onze verrassing een mail, dat de auto toch al klaar. Een andere receptiemedewerker vertelde ons dat de strip met een kliksysteem was was vastgezet en dat zelfs als de strip gekit zou moeten worden dit met een halfuurtje gedroogd zou zijn. We voelen ons onzorgvuldig behandeld, omdat het euvel achteraf gezien eenvoudig bij de onderhoudsbeurt verholpen had kunnen worden en we ook bij de nieuwe afspraak eigenlijk voor niks meer dan een halve dag moesten wachten.
Zeer, zeer, zeer slecht bedrijf wat betreft de service en het nakomen van afspraken. Ik heb diverse problemen ondervonden waaronder een onbeschofte behandeling tijdens mijn receptiebezoek
omtrent een kapotte sleutel en het plannen van een werkplaats afspraak. Daarna een slechte kaartupdate en onlangs een EcoBoost motor die vanuit het niets kapot ging. Diverse communicatie zoals 8 mailtjes waarop niet wordt gereageerd. Meerdere telefoontjes naar hun toe waarom er niet op de mails wordt gereageerd heeft slechts eenmaal tot contact geleidt. Tijdens dit gesprek met de After-sales manager R.B. zou eea worden uitgezocht en ik zou een terugkoppeling krijgen. Ook deze terugkoppeling heb ik nu twee weken later nog steeds niet gehad!
Los van het feit of ik in mijn recht sta of niet wat betreft de diverse problemen is het ronduit onbeschoft zoals dit bedrijf met haar klanten omgaat. Dat ik mijn auto niet meer bij Hedin Hoofddorp in onderhoud heb en na 15 jaar nooit meer een Ford koop hebben zij echt aan zichzelf te danken.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Ik kom vanmorgen bij stern autoschade Hoofddorp met een parkeersensor die in de bumper lag dus bleef piepen met achteruit rijden . Werd direct Vriendelijk en goed geholpen . Rondje gelopen , koffie erbij . Dit terwijl ze het heel druk hebben . Koffie nog niet op en klaar . Super . W Hoogvorst

Afspraak snel gemaakt

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Werkt conform afspraak en het wachten was door de koffie snel om

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Ford Hoofddorp heeft een goede gun factor. Ik word en ben altijd goed en netjes behandeld. Problemen worden goed opgelost.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
- Als er een reparatie gedaan moet worden en het lijkt alsof de telefoon niet werkt probeer het dan nog een keer.
- bied een gratis leenauto aan bij een langdurige beurt.
- geef geen reparaties Aan die voorlopig nog niet gedaan hoeven te worden.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Ik heb mijn afspraak afgezegd,omdat stern mijn afspraak bij de verhuizing van Amstelveen naar Hoofddorp niet nakomt. Op de folder die ik heb ontvangen staat dat ik gratis vervangend vervoer zou krijgen en ik zou daar een VIP service pas voor krijgen.
Het pas heb ik nooit gekregen. Volgens de laatste medewerker die ik heb gesproken zou er op de pas hebben gestaan dat dit eenmalig zou zijn . Als ik dat had geweten was ik nooit naar Hoofddorp gegaan.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
de auto verkoper is een sympathieke inlevende persoon, maar degene die mij te woord heeft gestaan bij de receptie van de garage is het tegenover gestelde.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Afspraken nagekomen, auto was na ongeveer 2 uur klaar en ondertussen kunnen werken in de showroom. Prima in orde dus.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
dit is de echte Ford dealer met zeer professionele mensen.!!!