Renault-dealer Hedin Automotive Recensioni 3.233

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

De werkplaats denkt met je mee in oplossingen, is zeker geen garage waar ze proberen zakken te vullen. Ik ben tevreden en blijf gewoon bij de dealer komen voor onderhoud.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn wensen werden meteen begrepen en daarin werd spontaan meegedacht. Reparatie en onderhoud werd boven verwachting snel en vlot uitgevoerd. Factuur duidelijk en tegelijk met de auto klaar. Een vo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen Maandag onze nieuwe auto opgehaald bij Hedin Tilburg. Bij de afgelevering heeft Mark Kottman ons op een prettige manier alles uitgelegd. We hebben al heel wat auto’s gereden, maar nooit meeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Informazioni su Renault-dealer Hedin Automotive

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Het lukt met geen mogelijkheid om…

Het lukt met geen mogelijkheid om telefonisch contact te krijgen met de werkplaats om een afspraak te maken voor onderhoud. Je MOET dit on line doen. Dit heb ik gedaan met een vraag welke ik graag beantwoord heb. Helaas, krijg wel een bevestiging van mijn on line aangevraagd onderhoud maar geen antwoord op mijn vraag. Na 24 uur nogmaals geprobeerd om contact te krijgen met de werkplaatsreceptie, helaas kwam ik weer terecht ergens in de randstad bij Hedin. Als deze manier van werken ook bij de koop van een auto gepraktiseerd wordt kun je beter afzien van koop bij Hedin. Groet, Marcel

19 maggio 2026

Beste Marcel,

Dank voor de review. Wij vinden dit vervelend om te horen en zullen dit intern oppakken om onze service te verbeteren.

Alles was perfect

15 maggio 2026

Beste meneer/mevrouw Holtslag,

Dank voor het delen van jouw feedback. Fijn te horen dat alles perfect was.

Valutata 5 stelle su 5

De werkplaats denkt met je mee in…

1 maggio 2026

Beste meneer/mevrouw van der Loo,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze garage en wat fijn dat ons personeel met je meedenkt. Dank voor de review en de mooie woorden.

Goed geïnformeerd

Ik was goed geïnformeerd over wat er moest gebeuren en alles is volgens afspraak en op tijd afgewerkt.

8 maggio 2026

Beste meneer/mevrouw Davies,

Fijn om te horen dat je goed bent geïnformeerd over wat er moest gebeuren en dat alles op afspraak is afgewerkt. Dank voor de review.

Code Radio Dacia

Ik heb gisteren mijn accu vervangen van mijn dacia , nu de stroom eraf geweest is vraagt de radio een code die ik niet heb, gisteren gebeld met ze en ik moest langskomen met het chassis nummer (of kenteken) Ik ben vriendelijk geholpen en was binnen 10 minuten weg zonder kosten, ik vind dit erg netjes !

7 maggio 2026

Beste Edwin,

Wat fijn dat we je zo snel en kosteloos konden helpen met de radiocode na de accuvervanging van jouw Dacia. We zijn blij te horen dat je de service prettig vond. Bedankt voor de positieve feedback.

Top adres!

Bij elk bezoek en service beurt is er maximale aandacht en precisie, alsmede een aangename persoonlijke klantbenadering. Top team in zowel de garage als bij de balie!

6 maggio 2026

Beste Hermien,

Wat fijn dat je onze aandacht en precisie waardeert! We zijn blij te horen dat je de persoonlijke benadering prettig vindt en danken je hartelijk voor het compliment aan ons team.

Ik werd goed geholpen

Ik werd goed geholpen, en de reparatie die nodig was werd meteen uitgevoerd (zonder afspraak)

23 aprile 2026

Beste meneer/mevrouw Nelissen,

Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en de reparatie direct konden uitvoeren. We waarderen jouw positieve feedback enorm.

Goede service en oplossing problemen

Goede service en oplossing problemen

6 maggio 2026

Beste John,

Fijn om te horen dat onze service en probleem oplossend vermogen jou goed zijn bevallen. Bedankt voor de feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Zonder koopintentie binnen, overtuigd naar buiten!

Onlangs heb ik mijn auto aangeschaft bij Hedin Automotive Veghel. Wat deze ervaring bijzonder maakt, is dat ik eigenlijk zonder koopintentie binnenliep. Het was het enthousiasme, de betrokkenheid en de passie van Elvin die mij uiteindelijk heeft overtuigd. Hij neemt de tijd, denkt mee en communiceert helder en transparant. Alles is zeer prettig en professioneel verlopen. Absoluut een aanrader.

Beste Robin,

Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring had bij ons, zelfs zonder concrete koopintentie. We zijn blij dat de passie en betrokkenheid je zo goed bevallen zijn en tot een aankoop hebben geleid. Bedankt voor jouw aanbeveling.

Valutata 3 stelle su 5

Voor onderhoud prima bedrijf

Voor onderhoud prima bedrijf. Helaas ook wat negatiefs te melden. Als je de auto brengt voor onderhoud kun je gratis een fiets lenen. Deze fiets is een aanfluiting voor het bedrijf, trapt ontzettend zwaar, zonder versnellingen met terugtraprem. Deze fietsen zijn uit de vijftiger jaren en zeker geen reclame.

Beste Jos,

Bedankt voor je terugkoppeling over het onderhoud en de leenfiets. We vinden het spijtig dat de fiets niet aan je verwachtingen voldeed. We zullen de staat van de fietsen nakijken om te zorgen voor een betere ervaring in de toekomst.

Valutata 5 stelle su 5

Hedin garage Oss is een betrouwbare…

Hedin garage Oss is een betrouwbare zaak!
Met werknemers die weten wat de doen en doen wat nodig is, zonder je andere zaken aan te smeren.
Topbedrijf!

Beste meneer/mevrouw van Kemenade,

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze betrouwbaarheid en de deskundigheid van onze medewerkers. We waarderen jouw positieve feedback enorm.

Valutata 5 stelle su 5

De auto was in de dagplanning…

De auto was in de dagplanning opgenomen. Aangezien ik de auto in de middag nodig had, is de planning omgegooid en is direct met herstel begonnen. schilt ook weer een rondje met de fiets Tilburg Dongen Tilburg . Top garage

4 maggio 2026

Beste Wil,

Fijn te horen dat we de planning hebben kunnen aanpassen zodat je de auto weer op tijd had. We zijn blij dat je de snelle reparatie waardeert. Bedankt voor de positieve feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Een voorbeeld van hoe het moet !

Mijn wensen werden meteen begrepen en daarin werd spontaan meegedacht.
Reparatie en onderhoud werd boven verwachting snel en vlot uitgevoerd.
Factuur duidelijk en tegelijk met de auto klaar.
Een voorbeeld van hoe het moet !

30 aprile 2026

Beste Fons,

Wat fijn om te horen dat we jouw wensen begrepen en snel konden handelen. We zijn blij dat de reparatie en het onderhoud vlot verliepen en dat de factuur duidelijk was. Dank je voor de mooie woorden!

Kennis van zaken

30 aprile 2026

Beste meneer/mevrouw van Oijen,

Dank voor het delen van jouw feedback. We zijn blij dat je hebt ervaren dat we kennis van zaken hebben.

Apk twingo

Apk laten doen aan de twingo. Was snel geregeld en goede uitleg bij de factuur

14 aprile 2026

Beste Eelco,

Fijn om te horen dat de APK snel was geregeld en dat er een goede uitleg was bij de factuur. Dank voor de review.

Valutata 4 stelle su 5

vriendelijk personeel en snel geholpen.

vriendelijk personeel en snel geholpen.
alleen de leenfiets was niks

28 aprile 2026

Beste Willem,

Fijn om te horen dat je ons personeel vriendelijk vindt en dat je snel bent geholpen. Dank voor de review.

Valutata 4 stelle su 5

Na heel veel ellende met de Renault…

Na heel veel ellende met de Renault Arkana, begrijpen ze dat goede service het beste is wat je dan wil.
Blijft lastig bij groot concern en niet altijd gelijk je verhaal te kunnen doen bij je eigen garage.
Maar word nu perfect geholpen in Tilburg!!!

27 aprile 2026

Zoals besproken !!

23 aprile 2026

Beste meneer/mevrouw van Rooij,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vestiging in Waalre. Dank voor de review.

Valutata 4 stelle su 5

Afspraak voor APK en onderhoud was snel…

Afspraak voor APK en onderhoud was snel gemaakt. Geen grote kosten ondanks dat mijn auto al wat ouder is. Personeel komt oprecht en eerlijk over.

22 aprile 2026

Beste Thomas,

Wat fijn dat het maken van een afspraak snel was gemaakt. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Valutata 1 stelle su 5

Extreem onbeschoft behandeld aan de…

Extreem onbeschoft behandeld aan de service balie. Ik en mijn collega, die met mij meeging, konden onze oren niet geloven dat we zo behandeld werden. We zijn hierheen gegaan om te informeren naar een garantie geval, met een lease auto. Hier kregen we een complete tirade dat totaal onterecht was. Ook bizar aangezien er meerdere klanten rondliepen en dit gewoon konden horen. We hebben de auto toch achter gelaten, maar we hadden hier absoluut geen vertrouwen in. De man zei letterlijk: "Ik kijk wel of ik tijd en/of zin heb". Dit meende hij 100% serieus.

21 aprile 2026

Beste,

We vinden het vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren en we gaan dit met de vestiging delen. We zouden graag met je in contact willen komen om het te bespreken. Zou je ons een mail kunnen sturen naar info.renault@hedinautomotive.nl?

Julian van Hedin Automotive

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più