Zeer vriendelijk ontvangen bij het aanmelden. De medewerker die mijn auto ging beoordelen was ook zeer vriendelijk en legde alle stappen duidelijk uit. Alles werd snel en vakkundig afgehandeld.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle verkoop zonder hoofdpijn en gedoe. We kwamen op tijd op de afspraak en werden direct geholpen. Ze keken de auto zeer grondig na. De bij ons gevonden extra bevindingen (krasjes en pitjes) werden... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Netjes ontvangen door Victor, goed uitgelegd wat de bedoeling was en zonder problemen het bod ontvangen dat vooraf was bepaald. We hadden de vragenlijst van tevoren zorgvuldig ingevuld en dat maakt de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vriendelijke afhandeling maar natuurlijk valt me tegen wat ik voor de auto terug krijg.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Auto inleveren ging netjes & vlot. De betaling echter niet. Het bedrag zou de volgende werkdag op onze rekening staan. In 24 uur.
Helaas hebben wij nog steeds ons geld niet ontvangen.
Zelfs nog telefonisch navraag gedaan. Het geld zou uiterlijk voor 17.00 overgemaakt zijn.
Goede ervaring! Zeker aanrader. Geen gedoe alles goed geregeld en erg vriendelijk!

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Snelle en makkelijke verkoop.
Genoeg inlever punten in de regio.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Eenvoudige, duidelijke procedure. Vriendelijk personeel. Goede prijs.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Snelle reactie op het aanbod en goede afhandeling van de procedure bij inlevering.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Op de website is alles duidelijk, helder over het proces en dat wat ik moest aanleveren. Ik kreeg snel een duidelijk antwoord. Ontvangst in Barneveld was heel prettig. Vriendelijk en behulpzaam. Fijn personeel en goede service.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Auto voor prima prijs verkocht.
Ze hebben hem opgehaald, was zo geregeld. Heel makkelijk en duidelijk. Geld stond i.d.d volgende dag op de rekening. Geen gedoe!

Duidelijke prijs vastgesteld.
Inlever locatie dichtbij; daarna snelle afhandeling.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Het bedrijf was zeer begripvol en hebben alles goed voor mij geregeld.
Heel tevreden over hoe alles is gegaan van stap 1 tot laatste stap..
Morgen kijken of geld op rekening staat maar komt vast goed.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Gemakkelijk en reuze snelle service! Ik had mijn koffie nog niet op of ze kwamen terug met de papieren dat alles in orde was. Aardige mensen! Goede prijs en het helpt mij om niet zelf allerlei mensen aan de deur te krijgen om mijn auto te kopen. Aanrader dus

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Goede communicatie via website en snel e-mail aanbod. Zeer prettige afwikkeling bij het inleveren van de auto bij BCA veilingen in Barneveld. Aanrader!

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Het was een goede ervaring. Duidelijke uitleg en snel geholpen. De Site is duidelijk en de prijs zeer schappelijk. Ook de afgesproken prijs keurig voldaan. De medewerker was erg vriendelijk en netjes waardoor je je op je gemak voelt bij de afhandeling.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Heel goed geregeld: binnen een dag een prijsofferte, je maakt dan een afspraak voor inlevering. De auto wordt gecontroleerd en direct overgeschreven. Precies zoals beloofd wordt. En de prijs was aanmerkelijk hoger dan bij vergelijkbare sites.