ANWB Autoverkoopservice Recensioni

20.794
TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk ontvangen bij het aanmelden. De medewerker die mijn auto ging beoordelen was ook zeer vriendelijk en legde alle stappen duidelijk uit. Alles werd snel en vakkundig afgehandeld.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle verkoop zonder hoofdpijn en gedoe. We kwamen op tijd op de afspraak en werden direct geholpen. Ze keken de auto zeer grondig na. De bij ons gevonden extra bevindingen (krasjes en pitjes) werden... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Netjes ontvangen door Victor, goed uitgelegd wat de bedoeling was en zonder problemen het bod ontvangen dat vooraf was bepaald. We hadden de vragenlijst van tevoren zorgvuldig ingevuld en dat maakt de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Scritti dall'azienda

Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

21K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

(20.794)

1965 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vriendelijke afhandeling maar…

Vriendelijke afhandeling maar natuurlijk valt me tegen wat ik voor de auto terug krijg.

5 settembre 2026

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Jammer om te horen dat het bod tegenviel. Bij de verkoopservice kies je vooral voor gemak en zekerheid: geen bezichtigingen, geen onderhandelingen en na akkoord staat het geld de volgende werkdag op je rekening. Fijn dat de afhandeling wel prettig verliep.

Valutata 1 stelle su 5

Geld nog steeds niet ontvangen

Auto inleveren ging netjes & vlot. De betaling echter niet. Het bedrag zou de volgende werkdag op onze rekening staan. In 24 uur.
Helaas hebben wij nog steeds ons geld niet ontvangen.
Zelfs nog telefonisch navraag gedaan. Het geld zou uiterlijk voor 17.00 overgemaakt zijn.

Goede ervaring

Goede ervaring! Zeker aanrader. Geen gedoe alles goed geregeld en erg vriendelijk!

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad en alles goed geregeld was. Bedankt voor de aanbeveling.

Snelle reactie

Snelle reactie
Prettige personen bij kwik fit

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle reactie, Josje! We waarderen je positieve feedback enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en makkelijke verkoop.

Snelle en makkelijke verkoop.
Genoeg inlever punten in de regio.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Fijn dat we zo tot een goede deal zijn gekomen, Maik! Ontzettend bedankt voor de 5-sterren waardering.

Eenvoudig en duidelijk

Eenvoudige, duidelijke procedure. Vriendelijk personeel. Goede prijs.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Zulke complimenten vinden we erg fijn om te horen, dankjewel voor je vertrouwen in onze verkoopservice!

Alles goed geregeld.

Alles goed geregeld.

1 settembre 2026

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Zo horen we het graag, bedankt dat je tijd hebt genomen om een review achter te laten!

Goed geregeld!

Duidelijke communicatie, heel redelijk bod en correcte afhandeling

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Goed dat je het proces zo hebt ervaren, Lilian! Heel erg bedankt voor de feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk, helder, vriendelijk en behulpzaam.

Op de website is alles duidelijk, helder over het proces en dat wat ik moest aanleveren. Ik kreeg snel een duidelijk antwoord. Ontvangst in Barneveld was heel prettig. Vriendelijk en behulpzaam. Fijn personeel en goede service.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Dat is waar we naar streven met onze verkoopservice, ontzettend bedankt voor de terugkoppeling!

Makkelijk geregeld

Makkelijk geregeld , goede afhandeling

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Dat zijn twee dingen waar we erg blij van worden! Bedankt voor het delen van je mooie ervaring.

Valutata 5 stelle su 5

Auto voor prima prijs verkocht.

Auto voor prima prijs verkocht.
Ze hebben hem opgehaald, was zo geregeld. Heel makkelijk en duidelijk. Geld stond i.d.d volgende dag op de rekening. Geen gedoe!

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat het verkopen van de auto zo soepel is verlopen. Bedankt voor de mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke prijs en vertrouwd.

Duidelijke prijs vastgesteld.
Inlever locatie dichtbij; daarna snelle afhandeling.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Dat zijn drie dingen waar we erg blij van worden!

Goed en ervaren bedrijf

Het bedrijf was zeer begripvol en hebben alles goed voor mij geregeld.
Heel tevreden over hoe alles is gegaan van stap 1 tot laatste stap..
Morgen kijken of geld op rekening staat maar komt vast goed.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Janny! Bedankt voor je mooie woorden.

Valutata 5 stelle su 5

Gemakkelijk en reuze snelle service

Gemakkelijk en reuze snelle service! Ik had mijn koffie nog niet op of ze kwamen terug met de papieren dat alles in orde was. Aardige mensen! Goede prijs en het helpt mij om niet zelf allerlei mensen aan de deur te krijgen om mijn auto te kopen. Aanrader dus

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Wat fijn om te horen dat de service zo snel en gemakkelijk was, Monique! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met de prijs. Bedankt voor de aanbeveling!

Snelle service

Snelle service. Goede uitleg bij inleveren auto.

31 agosto 2026

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Fijn om te lezen dat je het als een snelle service hebt ervaren! Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Goede communicatie en fijne service

Goede communicatie via website en snel e-mail aanbod. Zeer prettige afwikkeling bij het inleveren van de auto bij BCA veilingen in Barneveld. Aanrader!

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je ervaring met onze Auoverkoopservice, Jeroen! We zijn blij dat je tevreden bent.

Valutata 5 stelle su 5

Het was een goede ervaring

Het was een goede ervaring. Duidelijke uitleg en snel geholpen. De Site is duidelijk en de prijs zeer schappelijk. Ook de afgesproken prijs keurig voldaan. De medewerker was erg vriendelijk en netjes waardoor je je op je gemak voelt bij de afhandeling.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad, Fred! Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar.

Heel goed geregeld

Heel goed geregeld: binnen een dag een prijsofferte, je maakt dan een afspraak voor inlevering. De auto wordt gecontroleerd en direct overgeschreven. Precies zoals beloofd wordt. En de prijs was aanmerkelijk hoger dan bij vergelijkbare sites.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice

Bedankt voor het delen van je ervaring, Ineke! We zijn blij dat je tevreden bent over onze Autoverkoopservice.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più